פתטיות נשית

אני מסכימה איתך לגבי יורופסקי

יש בו משהו מעצבן לאללה, חתיכת נוד לבן וקטן עם פה גדול. סתם פסיכי הזוי שמנסה לסחוף את כל הטמבלים לפסיכוזה שלו.

משחק אותה קול כזה איכס עליו

הייתי זורקת אותו מאכל לאריות בספארי

לא לפני ש-5 סודנים חוגגים לו על התחת

לילוש את נהדרת

חבל שאין לך את הכוח הביצועי בטוחני שהיית נפטרת מהרבה חולירות מעיקות ומטונפות שאין להם זכות קיום.

יאלללהה הביאו לי קריזה

פעם טבעונים היו שקטים ולא מפריעים נשנשו את החסה שלהם בשקט וקראו הארץ, עכשיו פתאום תפסו תחת...נלחמים, משתוללים.

נמאס אשכרה היום אתה צריך להתבייש להגיד שאתה אוהב בשר לא לפגוע ברגשות של איזה טמבל. לפרה יש רגשות, לתרנגולתת יש רגשות. אני אוהבת לתקוע המבורגר של פרה מדממת וללבוש את העור שלה, ולהרוג בעלי חיים קטנים. שימצצו לי.

חחחחחח חנקת

רק שתהיי בעניינים: בשביל האוכל הטבעוני מתות לא פחות חיות אלא שהן לא חמודות כמו פרה אלא מכרסמים שבני אדם קוראים לה בשם מכובס מזיקים, ארנבונים, חולדות, נחשים ושאר חיות שמרעילים אותן בשביל האוכל הטבעוני.
אז מה הם מטיפים לנו מוסר? איזה אוסף של חצופים!
נשנשו את החסה שלכם וזדיינו לנו מהצלחת לבקנים בזויים

זה נכון

כל הטיעונים שלהם מסתכמים בשלהוב יצרים, רגשנות זולה ופרובוקציות. הם לא כ"כ חכמים. כנראה הם היסטרים כי חסר להם בי 12 קוסאימא שלהם שילכו לאונן עם גזר ויסתמו.

כי הם בכל מקום עכשיו

אני פותחת יוטיוב אני רואה את הפלוץ הזה, בכל חור יש מישהו טבעוני שיטיף על ניסויים בבעלי חיים. על השמפו שלי, על הנעליים..."לפחות אז שלא תלבשי עור" "לפחות אל תקני שמפו מזריקים לארנבים לעיניים".

יאללה, נמאס.

את צודקת זה בלתי נסבל

זה תעמולה בלתי נסבלת שהם מפיצים ואין רגע שקט מהם.
רוצים להיות טבעונים? אני האחרון שאצא נגד זה אבל צאו לנו מהצלחת!

ברור

אבל איך שלא תהפוך את זה ברור שבאכילת בשר מתות הרבה יותר חיות-
גם באופן ישיר (בעלי החיים הנאכלים ע"י האדם) וגם באופן עקיף (החיות שמתות כפועל יוצא של סיפוק תזונה לבעלי החיים בתעשיות).

זהו שזה גם לא בטוח

יש שטוענים שאם כול העולם יהפוך לטבעוני זה יעשה קטסטרופה לחיות.
בכול מקרה מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים, האוכל הטבעוני לא נקי בכלל מסבל ולכן אני מצפצף על ההומואים הלבקנים והצדקנים האלה.

מה הקטע הזה של הסבל עידו?

כל השיח יוצא מנקודת הנחה שצריך למזער סבל של חיות. אבל למה? מה אנחנו לא סובלים? בני אדם לא מתים ומעונים? אולי לא בשביל אוכל אבל בגלל מלחמות, רעב, מחלות ובעולם המערבי התאבדויות, פשע. אבל הטבעונים המעפנים האלה, שברובם מהמעמד הבינוני גבוה ומעלה חיים במגדל השן המנותק עם הטופו והסויה שלהם ומקבלים חררה מאיזה ארנב שפשטו את עורו. במקום למרכז את האנרגיות והמשאבים בלנסות לתקן את העולם לבני האדם הם מתמקדים בחיות. ברור שזה הכי קל, הכי קל לאהוב ארנבים פרוותיים על בני אדם. אבל זה פאקינג ניתוק. ולכן לדעתי זה לא פחות מפסיכוזה המונית.

אז כן הפרה סובלת סה לה וי. בעולם יש גם סבל. למה הנוד הזה גארי יורופסקי לא נלחם למען הילדים שנהרגים בסוריה או בצפון קוריאה? או אלה שמתים ממחלות באפריקה? כי הוא טמבל פסיכוטי מנותק ודשן. אז כל פעם שהם מראים פרות מתות או בוכות כי לקחו להם ת'עגל צריך להראות להם גופות של ילדים ואת הפועלים הסינים שעובדים בפרך בתנאי עבדות קיצוניים כדי שלחולירות האלה יהיה אורז לאכול.

למעלה