פתחתי שרשור חדש.....

shipper heart

New member
לא טנגלד ווב גאד דמט!! אל תזכירי את

הפרק המקולל הזה!! זה ווב אוף לייס!! לא טנגלד ווב...*בטראומות בעקבות הנשיקה של M/W איכס איכס איכס* טנגלד ווב זה ATW זה פרק 824/901...הקליפהאנגר של עונה 8...אוף...אני אעצור כאן כי מה שהתכוונתי לכתוב הפחיד גם אותי

cjharm

New member
את רואה מה את עושה!!!

את גורמת לי לחשוב שראיתי פרקים שבעצם לא ראיתי!! הפרק הוא ווב אך ליו Webb of Lies סליחה על שגרמתי לך לטראומה....חחחחחחחחחח

shipper heart

New member
חחח *גאה בעצמי שאני מדרדרת אנשים

תמימים למעשים רעים* חחח.... אבל ברצינות יש לי טראומה מהפרק הזה...כשראיתי אותו זה היה כזה איזה 11 בלילה והתחלתי לצעוק מגועל ואמא שלי חשבה שקרה לי משו...חח

כן!כן!כן! נכון! הכיווץ הזה!

חחח... כמה פעמים עשיתי RE על החיוכים האלו בוידיאו ובמחשף!!!!!!! אתן רואות! דברים שלא זכרתי!

טוף והזכות מלמעלה ששמרתי לעצמי...

להוסיף משו כשאני אזכר... אז נזכרתי. אני מוכנה לבצע בו את זממי ANY TIME ANY DAY זהו.

פעם14

New member
לגמרה שכחתן את הדבר הכי חשוב!../images/Emo70.gif

המדים!!!!!!! יכול להיות משהו יותר סבקסי ומושלם מאשר גבר שניראה כמוהו במדים??? אחחחחח.... המדים........ הוא ניראה כל כך טוווובבבבבבב

shipper heart

New member
אכן יש דבר יותר סקסי ומושלם מגבר

שניראה כמוהו במדים....גבר שנראה כמוהו בלי בגדים

cjharm

New member
אני מוכנה להתפשר!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! LOL!!!!!

Nushi G

New member
לקבל את המושלם זה לא בדיוק להתפשר

את יודעת... חחחחח *הלוואי עליי לקבל אותו!*

shipper heart

New member
הלוואי על כולנו....חחח אני לוקחת את

העיניים *i call the eyes!!* הא הא כמו שפיבי עשתה עם הדירה של מונדלר ב903 לפני שמוניקה החליטה שהיא לא עוברת *it goes- old work(low) new work(about her face..) you (high as she can get) it's just something i have to do...

shipper heart

New member
לא אין לי כלא מחר והיום אנ'לא עייפה

כי ישנתי עד 1:30...בגלל שניתקו לנו את החשמל הטלוויזיה לא העירה אותי לג'אג..בע...חח ואני אהיה פה ב10:05 אבל לא אחרי אני מבטיחה...

Nushi G

New member
לאן נגיע? שאלה מצויינת...../images/Emo70.gif

אבל לאן נגיע בחלומות- זה אני יודעת! אני הגעתי לתוך ג'אג, ועשיתי שם קצת סדר אצל כולם... הארם ומאק התוודו על אהבתם
(לא לפני שלקחתי אותו קצת לעצמי..
) והכל מסודר עכשיו!! חחחחחחחחח

harmless

New member
חוץ ממה שכתבת פה

הוא גם יודע לנגן בגיטרה ולשיר-אין כמו דיוויד או הארם כשהוא שר שירי אהבה

פעם14

New member
הוא שר?!!!!

בהאדם מושלם משחשבתי!!!!!!!!!!! איזה פרק איזה פרק??? (אני עכשיו מורידה מהעונה הראשונה- להשלים את החסר :))

harmless

New member
somebody to watch over annie

דייויד למעשה היה הלהקת פאנק בצעירותו - עם שיער ארוך והכל

למעלה