פתחתי שרשור חדש.....

../images/Emo9.gifממש גרמת לי להסמיק...חחח....

חנפן....חחחח...מפחד מקצת מכות של בחורה...חחחח...

איזה קטע בדיוק? של פחדנים?

קוואק קוואק קואאק (קולות של תרנגול) חחחח....
זה היה הכי קרוב לתרנגול...חחח...

Dark Storm

New member
???

אני לא יודע לייד איזה תרנגולות מסוממות את היית אבל ככה לא עושה תרנגולת... (דרך אגב, אם גם אכלת מהתרנגולת הזאת אז זה מסביר הרבה דברים...)

cjharm

New member
נדחפת לשיחה!!!!

אבל רק לקצת ... אני חייבת להבין את החומר בלשון!!!! אוקי אז דיויד..דיויד דיויד דיויד!!! הוא כל כך חמוד!!!!!!!!! אני אפילו לא יכולה להתחיל.... היום הינו צריכים לכתוב תיאורים על משהו מפורסם...נחשו מי בחרתי!!! יש לי צמרמורת ראני רואה אותו..... אבל הוא די נאה (שירה את יודעת שאני מתה עליך!!)

טוףףףףף! נווו! אז תוסיפו דברים

יפים שמתארים אותו ואני לא רשמתי...נו ...עוד השארתי לכם מקום!

הרמוני

New member
קשת

באיזה מקצוע בדיוק כתבת על דיוויד.... ואני מקווה שצנזרת....חחח

cjharm

New member
המורה שלי לאנגלית בטוחה שאני

מטרופת לגמרי!!! היינו צרכים להגיש "בקשת עבודה" רצוי מקורית - אני הגשתי להיות העוזרת של דיויד..... עכשיו כתבתי תיאור על דיויד...אבל נראה לי שאנ אגיש אחד עת קתרין, אולי זה ידחה את מועד האישפוז שלי ביום יומים.... ולא, לא בדיוק צנזרתי.... בגלל זה אני לא מתכוונת לתת לה לקרוא את זה!

הרמוני

New member
חחחח.....גם אני הגשתי בקשת עבודה

באנגלית- ביקשתי להנחות את טקס האוסקר..... אבל אנחנו גם היינו צריכים לשלוח את זה! ושלחתי....אהממממ....מעניין למה לא קיבלתי תשובה.

cjharm

New member
זה היה באנגלית....

טוב אז עיניי האוקינוס המדהימות האלה, שאי אפשר לא להרגיש מוגן כשהם מסתכלות אליך. החיוך או החיוך, יש את המאולץ, האוהב, הנדהם, החצי חיוך, התעשו לי טובה....... וכל אחד מהם יותר טוב מהשני!!!!

הרמוני

New member
יש גם את הקטע הזה

שהשפתיים שלו מתכווצות למין פרצוף "כן, כן מה שתגידי" שנייה לפני שהוא מחייך....חחחח..... אבל הכי טוב זה החיוך הזה באוטו של מאק בפרק הראשון שהיא מופיעה והם נוסעים לדוד שלה ואז היא אומרת משהו כמו: "That's a great smile and I'm shour it gets you a lot of things but it wont work on me" חחחח......עלק!!!

cjharm

New member
אני הכי אוהבת אצ הפרצוף

הנדהם שלו - נגיד כמו הזה ב"טאנגל ווב" שמאק שאלה "איכפת לך אם אני אפשיט (איך אומרים להפשיט בעתיד?) את זה"

כן...ואת החיוך שיש לו כשאומרים לו

שכל בחורה נדלקת עליו...או הדרך שבה הוא מרים את הגבה השמאלית...אאאאאאאאאאאאאוף! GRRRRROLING!

cjharm

New member
הגבות!!!

כן !!!!!!!!!!!!!!!!!! איך שהוא מרים את שתהנן... עוד פרצוף חומד... בפרק "חופשה בוושינגטו" (ההוא עם הנסיכה) התמונה האחרונה של הפרק, אחרי שהיא צובטת אותו....

למעלה