פתחתי שרשור חדש.....

פתחתי שרשור חדש.....

טוף...אז היום חזרתי קצצצת מוקדם מהעבודה, אני קצת חולה....(בטח כי אתמול הייתי על המחשף עד 4...חחח...)ומשעמם לי בבית... אז החלטתי לרשום מה אני אוהבת בדיויד...ואני אשמח אם כולכם (יותר נכון לומר כולכן???חחח) תוסיפו מה שאתם אוהבים....(אני עוד בהשפעות הסרטונים הקצרים של ג'אג שראיתי ...אז תהיו סלחניים...) *לדעתי הכניסה מכאן היא לבנות בלבד...רק הן יכולות להבין את מה שרשום בהמשך....* מה אני אוהבת בדיויד...
1.העניים- הדבר הראשון שנתקלים בו כשמסתכלים על דיויד...הכחול המטביע הזה ...שאפשר ללכת בו לאיבוד. 2.החיוך...-אח...החיוך הזה... אני חושבת שזה הדבר שלקח אותי לאיבדון המוחלט הזה...החיוך המטריף הזה שחושף שיניים מדהימות ומסודרות, השפתיים האלו שבא לאכול כמו תותים אדומים... והגרגרת הזו שנראת כמו מעלית כשהוא מחייך...אח...על החיוך הזה אני יכולה לרשום משנה שלמה...(ואני אחסוך מכם כי תחשבו שאני קצת קוקו..) 3.האף- הסולד והמושלם- כל היום לעשות לו מוצי פוצי.... 4.השיער- איי איי איי... השיער הגברי המושלם...השחרחר הזה...הגולש... פשוט רק להעביר את האצבעות דרכו יום ולילה... 5.הגובה- אוףףףףף.....הגובה הזה שלללללללו! איך הוא יכול להיות כזה גבוה???? כ"כ כיף לראות אותו כזה גבוה...זה פשוט נותן תקווה שיש עוד גברים בעולם שהם לא דרדסים... 6. הגוף- טוף....הגוף הזה- בנוי לתלפיות...פשוט שרירי ומושלם...מא' ועד ת' בלי שום פגם... אי אפשר לתאר גוף מושלם מזה...(לגבי התקווה שרשמתי בסעיף הקודם:אני אוסיף: לא איבדתי את התקווה- לא כל הגברים מעל הגיל -- שמנים ,קרחים נמוכים ומכוערים.זהו) טוף ואחרי כל התיאורים החיצוניים והרייקנים האלו...(כן ממש...חחח...ריקניים...חחח) אז משהו קצת עליו...הדרך בה הוא משחק... איך שהוא כ"כ סוחף...איך שהדמות שלו כל-כך סמכותית ואחראית. כזו שגורמת לך לרצות להיות בדיוק כזה(או לפחות שיהיה לך אחד כזה...חחחח...
) לא...באמת...אני לא חושבת שהייתי פה אם הדמות של הארם לא הייתה כ"כ מושלמת ומלאה וטובה כ"כ. פה זה המקום לעשות צעד אחורה עם כל מה שעשינו לתמונות של דונלד אתמול ...ולתת לו קרדיט על הארם שלנו... אין , אין בטלויזיה דמות כ"כ גדולה כמו שלו. תאמינו לי. יש דמויות מצחיקות,עצובות , מהנות, נחמדות מעצצצבנות ועוד ועוד...אבל אין אפילו לא הארם אחד... פשוט שמגלם בתוכו את מלוא הפוטנציאל שאדם אחד יכול להכיל...שלמות.(חוצמהשריטה שהוא לא אומר לממממאק שהוא א-ו-ה-ב אותה-הייתי חייבת לפרוק את זה!) וזהו...פחות או יותר...חחח... זה מה שאני אוהבת בהארם... JAST TO GOOD TO BE TRUE.... אני שומרת לעצמי את הזכות להוסיף משו אם אני אזכר בו אח"כ.... תרגישו חופשיים להמשיך שרשור זה ןלהביא הרבה הרבה גאווה לבונבון שלנו....(אני מקווה שהשארתי לכם על מה לרשום...)

Nushi G

New member
למרות שעברת על כל הדברים המובנים

מאליהם ברגע שמסתכלים עליו, אני אוהבת *משתגעת* ממה שהוא עושה לי כשאני רק מסתכלת ו/או שומעת אותו (כמובן שזה הכל תגובה למה שהוא- הגבר המ-ו-ש-ל-ם-!!!):
אני פשוט משתנקת כל פעם שאני רואה אותו מהתרגשות.. עוברת בי צמרמורת ושוטף אותי מןגל אושר כזה... וזה רק מלראות אותו מחייך!!! ואיך שהוא מגיב כשהוא ליד מאק- להמ יש גברים כאלה רק באגדות?!? למה למה למה?!?!
למה אני לא יכולה לקבל אותו??? או אפילו משהו קרוב אליו??? אוווווווףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!! האם ייתכן שיש רק גבר אחד מושלם בעולם הזה.!?
מה לא הייתי נותנת בשביל שהוא יהיה שלי.... *סניף* *סניף*
(אל תסתכלו עליי ככה!
אני לא משוגעת...
עדיין...
)

נעמה...אל תדאגי..את לא משוגעת...

כי אם את כן...אז בגללי יהיה לאברבאנל הרבה עבודה בעתיד...או כבר עכשיו ברגע שיעלו עליי.... אין זה פשוט ...יכול לפוצץ אותי! כשאני חושבת על זה שכזה דבר קיים ואין לי!!!!
אוףףף.....איך אני שמחה שיש לי אותכם...מה הייתי עושה אם הייתי שומרת רת כל זה בפנים????
IF U KNOW WHAT I MEEN....

Nushi G

New member
בטח שאני יודעת!!! איזה מזל שאתם פה!

וגם מזל שיש לי חברה שגם חולה עליו כמוני *הלשון בחוץ* ואנחנו מוציאות תיסכולים אחת עם השנייה...

Nushi G

New member
בכלל לא! להיפך- ככה אנחנו נרגעים

מהידיעה שאנחנו לא לבד פה...

כן...רק שלפעמים....זה לא כ"כ עוזר..

כמו במקרה של אתמול בלילה...הייתי פה עד 3:30 ואח"כ עליתי לראות את פסיכולוגית בגרוש שהקלטתי... ומה אני אגיד לך. כמה שהדמות של דיויד שם רקנית ומטורללת...ככה הוא יותר חמוד...חחח...אין העניים שלו מסגירות שהוא פשוט לא כזה ...איך לומר...לא כזה ט'בעה...(שפה אשדודית...חחח...) ולמה לעזעזל...למה תמיד מדביקים לו בלונדיניות סתומות?!

Nushi G

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי!!!!!!!!!!!!!

ראיתי את הסרט עם חברה שלי, וכל הזמן אמרתי לה- "למה תמיד מצמידים לו לתח (הלוואי עליי) בלונדינית פוסטמה???" גם רנה, ג'ורדן ועכשיו איך שלא קוראים לה שם בסרט.. נו... איזבל...

הרמוני

New member
חחחח.... על מי אני עובדת?!

הוא כוסון עולםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! (חחחח.....מישהו עוד בכלל משתמש בביטוי הזה...חחח...)

זה בסדר שירה.

אנחנו משתמשים. כל מה שנוגע אליו = ולתאירים כאלו...עובר בכיף.... אני הזהרתי למעלה שהכניסות הן לבנות בלבד... שהחרגולים לא יגידו שלא הזהרתי.

הרמוני

New member
סוזי, אני מצטערת על הסכם השלום

של אתמול עם גיל.... זה היה רגע של חולשה, הוא אמר שאני מצחיקה...... זה לא יקרה שוב

../images/Emo140.gif זה בסדר. כאלה אנחנו... ברגע של

חולשה הם מנסים לנצל את זה. בגלל זה אנחנו פה אחת בשביל השניה... ראית את התשובות שלהם בשאלון???? חתפתי את הסנטה מריה!

Nushi G

New member
חחח טוב שלא התאפקת פה משהו סוף

הדרך... אפשר להכניס את ההצהרה הזו לספר השיאים של גינס בתור ה-understatment הכי ע-צ-ו-מ-ה אי פעם!!!!

הרמוני

New member
נעמה,

את ואני (ועוד כמה בנות מטורפות שלא אזכיר את שמם) יודעות שרק על המראה החיצוני של דיוויד אפשר לכתוב מגילה (" מגילת דיוויד" חחח....) אבל..... הבית שלי קפוא! אין לי כוח לקום מהכסא להדליק הסקה, היד שלי קפואה, עוד שנייה יהיו לי כוויות קור וכל האצבעות ינשרו לי. אז ניסיתי לכתוב משהו קצר אך מתוחכם If that's all right with u (יש לקרוא במבטא בריטי כבד!) טוף?!?!

ושירה ...אני צריכה לזוז....

אני אחזור יותר מאוחר. תיכף אני אפתח שרשור תזכורת למעלה לגבי היום בערב. חוצמזה...אני צריכה להתאמן טוף טוף על מכות הנינג'ה שלי בשביל גיל לערב. אני גם ככה במצברוח קרבי היום. יש בומרנג. ותגידו...איפה גל היום? היא לא אמורה להיות בחופש?

למעלה