פתחתי אתר

eyalnadav

New member
לא משהו והעיצוב זוועתי -

יותר מחצי דף הוא רק פרסומות ,ויש רק מספר קישורים למה שנוגע האתר אבל בכתיבה פשוטה מאד

shushu10

New member
הערה נבזית ומרושעת שעליה ועל שכמותה

אמר הנביא ישעיהו : : מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו........

eyalnadav

New member
דעה של מעצב אתרים -חייבים לשנות את האתר

כמעצב אתרים ובונה אתרי אינטרנט - זה אחד מהדפים הגרועים שראיתי. הפרסומת והקישורים של גוגל יותר גדולים מהכתוב עצמו. בנוסף הכתוב עצמו מופיע רק כקישור , וגם יש מספר קישורים בלבד בדף, אי אפשר למצוא את שאר התוכן - שזה הדבר הכי חשוב- בנוסף לחלקות יותר נכונה של הדף - מסגרות משהו יציב וקבוע - דוגמאות לדפים טובים כמו בוואלה ובידיעות אחרונות בקיצור חיייבים לשנות את הדפים ואת צורת האתר. אני לא מדבר על התכנים - כל אחד יכול לקרוא ולראות האם שווה להכנס שוב או לא

shushu10

New member
ישנן דרכים רבות לומר את דעתך

רק שאתה למרבה הצער בחרת בגרועה מכל. גם פגעת בכותב וגם לא הועלת במאומה. וכל זאת בחתימתך המתנשאת - "מדריך להתפתחות אישית" (?!)

eyalnadav

New member
גולשי האתר יחליטו

אתר לא טוב- לא יגיעו אליו גולשים בפעם ה-2, יכנסו בפעם ה-1 יראו איך הוא נראה ולא יחזרו אליו שוב, והגרוע לא ימליצו לחבריהם או יותר גרוע ימליצו לא להיכנס- כמו שאני אאמרתי. אולי בעל האתר יתעורר שכותבים בצורה יותר גסה- אחרת יחשוב- נו עוד איזה דעה. ודרך אגב התפתחות אישית - זה מה שאני עושה בחיים - כמו מקצוע רופא או עו"ד- הרי לא תאשימי מישהו שמכנה עו"ד בהתנשאות נכון? זה המקצוע שלו. כמובן שיש הבדלים בין עו"ד לעו"ד. בקיצור- לא מובן לי בכלל על מה התרעומת- אדם שהכריז על אתר (בפורום תנ"ך שכלל לא קשור לתוכן האתר שלו ,אבל נניח שכן) -וציפה שיכנסו לאתר ויתנו חוות דעת- זה הדעה שלי.

יוסי ר1

Active member
התנשאות אינה פונקציה של המקצוע

או התחום בו אתה עוסק. התנשאות הוא הדרך בה אתה משדר את המסר שלך. דעתנות אינה שלילת בהכרח. דעתנות היא שלילית כשהיא נאמרת בגסות ובבוטות. אם אתה חושב שכתיבת הערות בגסות מועילה במשהו, צר לי להגיד לך שטעות בידך. גם אם יש לך ביקורת על אתר, וגם אם אתה רואה עצמך מומחה בתחום, מהעלבה לא יוצא שום דבר טוב.

hapax legomenon

New member
לטובת הגולשים שאינם מתמצאים

כדאי לציין, שפשט הפסוק בעל משמעות הפוכה: ישעיהו אומר נבואת נחמה, שלפיה כל המהרסים והמחריבים יסתלקו מהעיר, ובא לציון גואל...

למעלה