פתווווווווח

פתווווווווח

פתווווווח נשמעה הקריאה מהטלוזייה, וידעתי שאני לא אראה אותה יותר , וכל פעם שאני שומע את הפתוחחחחחח הזה אני נזכר. פתוווווווחח היא צעקה ,ואני ? אני איבדתי שליטה על עצמי , בכיתי , ובכיתי שוב , ואני לא בוכה , לא בכיתי כבר שש שנים , לא בכיתי שהרגשתי את המוות נכנס לעצמות , לא בכיתי כשהבנתי שאני לא אהיה אני יותר , ופתאום , פתאום הכל חלחל , הכל נפרץ , הכל נכנס כל כך עמוק, ןשקט פתאום , וזכרון כל כך קטן , ומחשבה רדיקלית , ואהבה קצרה ושוב זכרון ממנה ממה שחשבתי שהיא, ממה שהיא חשבה שאני , ממה שאהבתי , שנאתי , התגעגעתי. פתוווווח ,שמעתי את זה שוב . והדמעות הדמעות זולגות מעצמן כמו המשפט מהשיר כמו שם הסרט הדמעות זולגות מעצמן ורציתי להזכר בה לזכור אותה אחרת , ורק המשפט , ורק המבט , ורק הצעקות מסביב. ורציתי לאהוב אותה , לאהוב את מה שנשאר , להזכר במבטים פתוווווווח פתווווווח פתוווווווח

Sודית

New member
נורא מרגש, אבל לא הבנתי.....

מה הקשר של המילה...פתוח לא שמעתי במילה , לא אהבה לא שינאה, לא געגועים או ערגה ולי כל מילה חשובה. סודית תשמח על תשובה.

קונוטציות

הבשורה היתה בדיוק שבטלוזייה היה שכנים שכנים נאמרה המילה פתוח עכשיו ההשלכה פתוח = זכרון

Sודית

New member
קארל היקר....לא מכירה שכנים.....

אפילו לא את השכנים שלי אבל הבנתי את הכוונה רק המילה פתוח, כל כך לא התקשרה לי עם כל היתר. סודית נרגשת מכתיבתך ומודה על ההבהרה.

פרח-בר

New member
כל אחד והאיזכורים שלו...

אהבתי את האופן בו השתמשת בקריאה ``פתוווח`` מהסדרה הפופולרית ``שכנים שכנים``. מין הסתם, להבנתי, היא מתקשרת בעולם האסוציאטיבי שלך לאהובה ולרגשות חזקים. אני אהבתי את המשמעות הנוספת שהקריאה קיבלה ביצירתך-פתיחות לעולם רגשי ש...נסגר. משהו שנפתח בפניך...אך נותר כזכרון כואב, את הרצון שלך לפתוח אך אין למי. מקווה שהשידורים החוזרים אינם משפיעים עליך לרעה. בברכת לילה טוב, אני.

*קסנדרה

New member
וואוו קארל - הפעם התעלית !!!

קארל זהו סוג הכתיבה המודרני - העכשווי בבראנג`ה אנו מכנים את זה סגנון ה``יאפיזם`` נהניתי קסנדרה

למעלה