פתגם בדואי עתיק אומר

*Trinity*

New member
מצד שני...

אני לא רואה שהוא שותה מהבאר שהוא מרעיל. חבל שאין תקשורת פתוחה ופרודוקטיבית עם העמותה. היא ארוע שאולי אינו לטעמי ובעיקרון אני מסכימה עם המסר שאתה מנסה להעביר, אבל זה עדיין אירוע סופרמוטו וחבל שלא היתה נציגות מאסיבית יותר של רוכבי סופר. אפשר לעשות את הדברים האלו אחרת, ע"י למשל ישיבת עמותה כשבוע לפני הארוע על מנת לנסות להעלות רעיונות שיקדמו את שני הצדדים.

*Trinity*

New member
היא=היה. ולכרובי - הסבר

כולם נדרשו לשלם 50 ש"ח בכניסה. אנשים שרגילים לשלם 10 ש"ח התעצבנו ולדעתי די בצדק כיוון שלא היה ארוע ששווה את הקפיצה הגדולה במחיר. היו הנחות מעניינות כמו למשל לחבורת הארלים כבדים שבוא ונתנו שואו קטן. לדעתי, היה ניתן בקלות לארגן מחיר הוגן יותר לחברי העמותה אילו מישהו היה ניגש ומדבר עם שפיצר כמה ימים קודם לכן. היה יחסית מעט קהל בגלל המחיר הגבוה. היו מספר מקצים לא ממש מרגשים חוץ ממאבק נחמד בין שני רוכבים שאני לא זוכרת את שמם
. מנגד, הקהל היה סגור בצורה די הרמטית ללא גישה למסלול (אפילו לי היה קשה להשתחל לאזור הפיטס) ומבחינה בטיחותית המסלול עלה בכמה רמות! המסיבה שאח"כ לא היתה my cup of tea אבל לפחות היו סופגניות בחינם
לסיכום, יכול היה להיות ארוע מאוד מעניין אילו היו יותר רוכבים.

LONEY

New member
נכנסתי באמצע ה"סרט"-אולי תסבירו לי

או שגם הרוכבים עצמם כבר לא זוכרים מה בא קודם. הייתי אתמול בשפיצרינג והיה מאורגן למופת ,אפילו עם פחות מופעי "שנות ה-60 " שחלקנו לא התלהב מהם. אתמול כמו בחודש וחצי האחרונים לא היה זכר לעמותת הSM - לדעתי לא במקרה. אמנם אני חדש בתחום ה- SM אך לא בתחום יחסי אנוש. יסבירו לי חברי\מנהלי העמותה למה 120 ש"ח לרוכב ו- 100 לחבר עמותה זה זול ל"שבת באשדוד",לא כולל הוצאות הגעה אישיות (ראו שירשורים בנושא עם השוואה למחירים בחו"ל)ואילו 250 ש"ח לחודש כולל לילות עם תאורה יקרה (גם אם מגיע רוכב יחיד-מנסיון) ,זה מחיר יקר???????????. נכון שהמחיר לא כולל שבת........האם זה שורש הבעיה??? שפיצר משקיע את נישמתו במקום,וזאת למרות שאין לו מקורות מימון חוץ מאמונה בצידקת דרכו. אני לא רוצה להיכנס לויכוחים עקרים של תימחור ,כמה עולה D J כמה עולים מרשלים ,הכנת המגרש ( מי שלא היה בחודש האחרון לא יקירו) וכו'. לכל מי שעוסק ברכיבה דו גלגלית ספורטיבית ,יש אינטרס, לדעתי ,שמקום כזה יפעל וינוהל כראוי. יש מישהו בעמותה שמוכן לגור ולתחזק מקום כזה יותר בזול???????? אפשר גם בלי קהל ואז נידרש לשלם 500 ש"ח לחודש. בעבור 50 ש"ח =10$ בחו"ל ,אתה יכול לצאת מאירוע כמו אתמול, אך לא להיכנס אליו. לסיכום,צורם לי שהעמותה אליה נרשמתי (בשפיצרינג ,זוכרים,אפילו הצתלמנו) נותנת יד בשתיקה להיסחפות מע' היחסים עם שפיצר ,במקום ליצג את הרוכבים בצורה בוגרת ,לשבת וללבן את הבעיות עם שפיצר כדי שכולם יהנו ויצאו לדרך חדשה. אם אנחנו מעונינים לקדם ולהפיץ את הספורט הדו- גלגלי ברבים,כדי שכווווווווולנו נהינה מפריחה בתחום ,הרי שהיסתגרות בבועה (אשדוד ,מגרש חניה בראשון,פ"ת וכו') בהיחבא לא תקדם את טובת הענין. שתהיה לכולנו שבת שלום וחג שמח....סליחה אם יצא לי קצת חזק, אך זה יושב לי כבר הרבה זמן על הלב.

alophind

New member
מדובר בן היתר על זה...

הנחות שפרסם בחור בשם ALEX שניר טוען שאין קשר אליו , ולמי שהגיע לשפיצר ולא נכנס , היה בחור רוסי שבאמת קראו לו אלכס שעמד עם מעיל עור ליד השער של הכניסה והכניס אנשים מסויימים (צרוף מקרים אוליי ???)

LONEY

New member
ככה זה כשמנותקים- חוגגים עלינו.

נראה לי ש"יזם " זריז עשה חגיגה על כמה פריירים. ולעצם הענין,תקשורת ענינית של העמותה עם שפיצר תפתור הרבה בעיות. כך ,ישאר לנו יותר זמן ומקום לדבר על VDB DVD & DDT

למעלה