פתאל של יהושע

פתאל של יהושע

קרדיטים: סמנכל קריאטייב : איתי הרמן קופירייטר: מור גלילי , יעל איפרגן תקציבאי/ת: רעיה אריאלה סופרוויזר: יהודית אורקין מפיק/ה: פנינה שגב חברת הפקה: פנדה הפקות במאי/ת: אורי שיצר

johny_abola

New member
מוסיף

מנהל אסט' והוגה הקונספט הבן זונה: ניסים מויאל הגדול פלנר: אנוכי יופי של פרסומת

אורז

New member
יופי של תסריט

לא ראיתי את זה בא (את הפואנטה כמובן). סרטון קטן וחמוד שמצליח להיות מפתיע ומשעשע. הבעיה היחידה היא שסרט כזה, מעבר לרעיון, צריך לעשות חשק ולחרמן על המלון. לכן, השוטים צריכים להיות יותר פתוחים וצריך יותר להעביר אווירה. אני חושב שבמקרה הזה למרות בימוי יחסית מוצלח של הבמאי האנונימי הזה, אם היו מקדישים עוד קצת מחשבה לביצוע של הסרט, הוא היה יכול לקפוץ בכמה רמות. גם את הסרט הייתי משנה. בכל אופן, בתור סרט ראשון של איתי הרמן כסמנכ"ל קריאייטיב, הוא מפתיע לטובה.

shadow writer

New member
סרט קטן וחכם עם רעיון גדול

מוכיח שוב שרעיונות גדולים לא צריכים כסף גדול.

אה, וגם לפלנרים

הוכחתם ששירות לא חייב להיות מלוקק ומתרפס ע"ע נטוויז'ן ובנקים למיניהם. בעיני זה נכון ויפה.

המפרגן2

New member
מעניין שלבחורה שכתבה את התסריט לא נתנו קרדיט

שני השמות שמופיעים בקרדיטים של הסרט לא קשורים בשום צורה. יודע את זה מבפנים.

dobo

New member
יש מצב ש...

אנשים שהפכו עורם, ושמם נצבע משחור לאדום, אולי להשאיר לתקופת מה גם את שם הכינוי, כדי שנדע לישר קו ולדעת מי מולנו. זה ברור שצריך להיות ככה, לא ככה?

צימט

New member
צר לי להפריע למרחץ הדביק....

סרטון עם ניחוח מעט מטופש ושוב שוב שוב....הומור של פרסומאים. זה עובד על פרסומאים כנראה שמכאן הפרגונים שלכם על הבוקר, אבל צר לי אותי זה לא הצחיק ואני רוצה להאמין שיש לי חוש הומור יציב. וכמו שרבים מחברי למקצוע בודקים קונספט - תוריד את פתאל שים מלונות דן, שים מלון הילטון אין שום בידול אבל סבבה שאתם נהנים.

shadow writer

New member
צימט יקירי

ניחוח מטופש, הומור של פרסומאים, כל אלה זה כבר עניין של טעם, אותי נגיד זה הצחיק אבל ברור שזה לא אומר שום דבר מלבד העובדה ש... אותי (הקטן) זה הצחיק. אבל את הטענה האחרונה שלך לא אני צריך להפריך. מספיק להעיף מבט בחלק מהקונספטים הכי מבריקים שנעשו בעולם כדי לדעת שזו שטות מוחלטת. כל מותג מתחרה היה יכול להגיד את זה אבל מי שאמר את זה ראשון וניכס את זה לעצמו זכה וגם הותיר את המתחרים מחצוץ לטריטוריה אלא אם כם הם בוחרים במי טו מה שרוב המותגים הגדולים לא מרשים לעצמם לעשות מטעמים אלו ואחרים (בין אם מקצועיים ובין אם אגו). כשאורנג' אמרו "איכות קשר שלא הכרת" הם לא נשענו על שום דבר שהיה להם ולא היה למתחרים - שום יתרון טכנולוגי שנגע לאיכות השמע - סלקום ופלאפון יכלו לומר זאת באותה המידה אבל מי שאמר את זה ראשון זכה. אדידס יכלו להגיד just do it, באותה המידה. תלביש את קונספט think different על עם םעךק ותראה שהוא מתאים ל-d.n.a של החברה כמו כפפה ליד. זו טענה של תקציבאיות זוטרות ומנהלות שיווק אפרוריות בעיני.

shadow writer

New member
תיקון טעות הקלדה קטנה שקרתה בלהט הרגע ../images/Emo13.gif

להלן התיקון, מיד יתחדשו שידורנו: "תלביש את קונספט think different על google ותראה שהוא מתאים ל-d.n.a של החברה כמו כפפה ליד"

צימט

New member
מה עם באד?

פה ההומור בא חזק ומולבש על המותג כל כך חזק שזה עשה לו פלאים, אצלנו לעיתים הצחוק הוא מעין חוש הומור פנימי שלנו הפרסומאים, למרות שדיסקונט עם מודי חזק מאוד ויציב אחרי כמה שינויים וזה פשוט טוב, פתאל לא.

למעלה