פתאום התברר לי.......

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
ממוש, זה היה טרום חגיגה......

טרם לידה.........הנאום המרכזי....על הבמה.........במלאת שנה בדיוק..... לא אשכח אותך......אבל תן לי כמה סיבות טובות....... וזכור.....זיונים זה לא הכל............. משהו השתגע לי ......היום................ זה לא אני........

שוטה, אני לא מבינה משהו

אם כיף פה ואם אתה אוהב אותי
ואותה ואת כולם (אני בכולם) אז למה אתה לא פה הרבה יותר? תסביר לי שוב כי לא הבנתי מביאה מחברת לרשום

אז תרשמו ../images/Emo63.gif

כמובן אני אוהב גם אותך פנטזיה את יודעת זאת, רצית חיזוק - קיבלת. אני קורא כאן כמעט הכל אבל לצערי אין לי הרבה מה להוסיף וכשאין לי מה להוסיף אני מעדיף לשתוק. אני לא אוהב את "הבוקר טוב", "יש לי יום הולדת" ושאר מיני ברכות שלדעתי הצנועה הם מיותרים ולכן אני גם בדרך כלל לא מגיב להם. מגי כמובן שזיונים זה לא הכל, למרות שזה הרבה. אולי אני מצטייר כך כי אני משתתף גם בפורום שזה הנושא שלו אבל יש לי עוד הרבה מאוד עיסוקים בראש החלול שלי. שיהיה לכם סופ"ש רגוע.

שוטה, לא רציתי חיזוק, רציתי

חיבוק אבל אני יודעת שזו בקשה מוגזמת ובקשר למזל טוב לימי הולדת אני מעריכה אם כך במיוחד את תרומתך משנה שעברה
ותבוא קצת עם העיסוקים החלולים והראש המלא ואל תספר לנו סיפורי מעשיות (או שזה ההיפך? עיסוקים מלאים בראש חלול? או סתם עיסוקים בראש גדוש, ולמה אני מדברת כל כך הרבה כשאני בעצם רוצה לישון?) אז ביי והיה נעים ובקר/לילה טוב

טל-יה

New member
ראית פנטוששש

אולי היתה פנטזיה לפני שנה להקים את הפורום... אז בעצם אולי כן לכבודך??

במחשבה שניה הגעתי למסקנה

שזה בטוח לכבודי חהחהחהחהחה (וסליחה נוסע שגנבתי לך את הביטוי) חשיבה חיובית עוזרת אומרים

שילה1

New member
מה להוסיף?../images/Emo9.gif

גם אם אני לא בתקופה של השראה,קוראת ונהנית.. ומה עוד?יצרנו לנו כאן משפחה קטנה,וחמה. יש עוד מה לרצות או לבקש???

לא להאמין איך...

באמת לא להאמין איך אתם מתמידים אני --ידועה כמתמידה בחוסר התמדה... אז קבלו אותי כך... קוראת אתכם... בנאמנות לא קטנה אבל לכתוב??????????אין לי כוח ...אל תדאגו-את המפגש אצלי אארגן בפול-טורים,,, אז ---תמשיכו להתמיד טיפהל´ה...

../images/Emo140.gifלתת...את הנשמה ואת הלב.../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

מה אפשר לומר עליך , מגי ? את חיה, נושמת, אוכלת את הפורום הזה, 24 שעות ביממה. את אומרת, שעוד לא מלאה שנה? אני מרגיש כאילו הייתי כאן, עוד מלפני, שנולדתי. ואני לא מוותיקי הפורום. אחלה מגי, אמרתי לך, פעם, שאני מבסוט ממך ?

eve10

New member
הייי זה נפלא

באמת נהדר וכל הכבוד לך מגי חמודה בדיוק שבוע אחרי היום הולדת שלי ב3 לאוגוסט אז אם אני כבר פה רוצה להגיד שכיף לי מידי פעם להכנס ולמרות שאני פה מעט כיף לקרוא מה שאתם כותבים ומאחלת הצלחה והמשך כמובן נעים

למעלה