מאחר ואני יודע בחוסר התאפקות
ביקשת - תקבל....................................והכל באשמתך........ תזכור שהתגרת בי............
הוצאתי מרשימת החברים את שמות המשתתפים......בפורום...דרך קבע..... אז במלאת שנה תמימה לפורום התמים הזה...כמה מילים...... ואין לי דבר לומר , רק דברי שבח.... אנשים יקרים.. המקום נפתח במקרה....בגלל רעיון שעלה בראשה של חברה. אמרה לי לקחת את זה לידיים, אז לקחתי...אני ממושמעת. לא ידעתי מה עושים ועד היום עדיין אני לא יודעת מה עושים....אני סתם משוטטת ומחפשת אתרים מעניינים....חומר למחשבה, מזכרות מעברנו הורינו, סבינו מכרינו..., שלא ימוג שלא ישכח. אז הפכתי לגולשת כמו כולם. מה שמייחד אותי הוא רק דבר אחר, נורא איכפת לי להכניס נושאים חדשים כדי שהאנשים לא ישתעממו. אני גם לוקחת ללב יותר מכולם אם משהו משתבש. אם יש חיכוכים. או סתם הכל נתקע ואין מה להגיד...... בכל היתר, אני עושה בדיוק כמוכם. אף פעם לא סבלתי שקראו לי "מנהלת", זה אפילו מעליב.....אני לא אוהבת לנהל או להכתיב......(עם שקדי אני כבר אגמור את החשבון שהוא לא מפסיק לקרוא לי "גיברת מנהלת).. זהו, גמרתי לדבר עליי.......כעת אליכם....
חונה - לרגע? --------------- איזה לרגע..........את מאושיות הפורום........עמוד התווך....של האוהל....האישה הכי מפרגנת שאני מכירה..... ואני מצפה ממך שמחמאה לא תעבור ככה סתם..........(רוצים ארוחה כמו שהיתה אז, כשהיינו אצלך - קשה לשכוח אותה). בן בן ---------- - העמוד התומך, אייזן בטון, איזה ידע, איזו תרבות, איזה ג´נטלמן, איזה חבר , תמיד נכון לעזור.... מה יש לדבר? כל המוסיף גורע........ פנטושה --------- חביבתנו, עם המטעמים הלשוניים..... שלמרות כל עיסוקייך מוצאת זמן לקפוץ אלינו (מה שלעיתים מביא גם את מישל ) ולטבל לנו עם הרמזים העדינים .... מהנזיד הטעים...... שקדי ----- התמים שלנו, שחושף את שמו , מספרו האישי, (ת.ז.) וכל יתר פרטיו. ילד!! העולם זה לא קיבוץ, אבל אנחנו החממה שלך, תמיד. המקום שבו אפשר לנוח מעמל היום והחיים. מקווה שתרמנו לך קצת, בתמורה לשירים שהבאת וזיכרונות "אנו באנו ארצה". היי שורש.... טרה ----- הדרומי שלנו, שמגיע פעם למספר ימים, אבל עונה לכולם....מבולבל, אבל חכם. (עמוס, קלויזנר, .......וכל הוותיקים הם חלק ממשפחתו או מכריו) שאף פעם לא מגיע למפגשים (הכל בגלל אשתו), אבל רוצה נורא להכיר את הנוכחים. הנוסע ------- המתמיד, השמיני, מטודלה.. שמונדיאל אחד מקבע אותו לחודש על משהו עגול... לא , לא סיפורי זימה... רק כדור..... חובב אופנועים.... אכבר גבר....... אתנה ------ המתוקה שלי...יש שיר שאת לא מכירה? הצעירונת שלנו, שמחכימה אותנו בידע, ששתול בה דורי דורות..... את היתר אגיד לך בפרצוף שלךךךךךךךךך. גלמידי ------ מי שלא ראה הודעות שלו ומילון ביידיש, לא יודע מה זה צחוקים. נכנס מעט מדיי, לטעמי.... נסחף ----- הרגיש , שלמרות גילו הרך, מלא זיכרונות ונוסטלגיה.... גם ביישן?????? אורניהו ------- לא אגיד את המילה נשר.....בחיי אלוהים, זה ברח לי. אבל אם לא נשר, מאיפה היית מביא את כל הסיפורים? ואיזה סיפורים......ואיזה מסמכים......כאילו יש לך מחסן שמכיל את כל הזיכרונות. חדש אצלנו, אבל כאילו היה פה תמיד..... שילה ------ של המנגל, אוהבת יותר למנגל אותנו מאשר לכתוב לנו. מוכנה שיגיעו אליה אפילו, בלי הודעה, העיקר לארח ולהאכיל. אני סולחת לך שאת לא כותבת...את הרי מארחת יותר טוב מלכתוב....וזה העיקר. אשור ----- אורח וותיק, הגיע ביחד עם שקדי, השאיר את שקדי כערבון והלך . טוב שאתה מגיע לעיתים , אתה זוכר את כל התאריכים החשובים. ואצלנו זה בדיוק המקום לאזכר אותם......והגיע הזמן שתגיע גם למפגש. הפסקנו לאכול אנשים.....על האש..... אוכלים רק טרף....הרבה יותר טעים..... זהבוש ------ רחוקה , אבל כמה קרובה.. את כאילו פה. משתתפת בפועל ומודעת לכל מה שקורה בארץ ובפורום, לא מפספסת את המפגשים שנותנים לך חומר דלק לשהות רחוק. מתיי את מגיעה??????????????????? האדמור -------- אין לי עיגול ריק כדי לתאר את השתתפותך.... אבל אני יודעת שאתה אחלה שבאחלה, וכל עיגול ריק מצייר את מחשבותייך....("אני אתכם, אבל אין לי כח לכתוב - אתם כבר מבינים מה רציתי להגיד" איב ----- הכנסתי אותך בכח, והכנסת דברים כל כך יפים, אבל איפה ההתמדה? ככה לימדו אותך? יאלללללה, בשנה הבאה, תשתפרי.....אני מכירה אותך הרבה שנים. יותר מאשר את כל האנשים. נפגשנו באינטרנט. ואני לא מצטערת לרגע שהכרתי אותך...... רדרד ---- חביבי, חדש שלנו, השתלבת מיד כאילו תמיד היית פה. אומרים כחול, ישר מזנק האדום........(האדום זה הכינוי....לא מה שחשבת) טל-יה ----- טליה קטנה, שמאיירת כל מה שמתאים לנושא המדובר. כיתבי יותר שנכיר אותך....וקחי הכל ברוח טובה.... האנשים פה הם יהלומים אחד אחד.... טיפוש ----- איפה את??????? בואי....צאי מהמחבוא....... הגעת אחרונה, ולא נתת להנות ממך מספיק...... שכחתי מישהו? --------------- אם כן,,,,,,,,בבקשה להזכיר לי...... הפורום הוא האנשים..........מורכב מכל פרט ופרט , שיוצרים ביחד את ציביונו.. ופעם אמרו לי שקשה להכנס אליו, כי הוא יותר בית מפורום...... אינטימי ותומך גם מבלי שזה יהיה שמו, בפועל.......... התלכדה פה קבוצת אנשים מכל רחבי הארץ, בעלי עיסוקים שונים, ודעות שונות, אהבות שונות ואורח חיים שונה, אבל יצרה ביחד מקום איכותי. אני שמחה שנפל בחלקי להיות חלק ממקום כזה. גלמידי קורא לזה "שמורת טבע" אילו דימיינתי משהו מוצלח...........זה בדיוק הדגם...... מוצלח? לא בכמות ההודעות, לא בכמות האנשים, אלא באחדות החברית. ומוצלח משום שלא התאפשר עד כה לאף אחד, לפרק אותנו, למוטט אותנו כפי שקורה במקומות אחרים. מי מנוחות, הוא המוטו פה. מקום לפוש בו. ביקתה ביער. בלי קולות הרעש המטרידים . פינה קטנה של: "היֹה היה פעם" - כך סבתא אומרת. ובעצם....אף פעם לא אוכל למצות בתיאור, את כל מה שאני חושבת, בשנה החולפת על האנשים פה... הן בכתיבה והן במציאות...... תודה לכם............ביחד.....וכל אחד לחוד................ תבורכו............