פתאום התברר לי.......

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
פתאום התברר לי.......

שבעוד חודש ושבוע.....8.8 הולכים לחגוג פה יום הולדת.........שנה לבַּייבִּי......... וואלה.........אני רוצה להגיד לכם........ המקום הזה נשאר קטן.........חמוד..........ואיכותי............ צריך לקנות מתנות לוותיקים , הקבועים , המתמידים?????????? שנה..................לא להאמין..................

גל-עמית

New member
וואלה.....איך שהזמן טס.........../images/Emo160.gif

צריך לציין זאת, ללא כל ספק.....מתנות???? לא שאני סולד מזה אבל אני מציע שביום הנקוב - נשלח ברכות איש לרעהו/לרעותה.....אבל - ........... לא סתם.....שכל אחת ואחד מהנכבדים ישתדל (כמעט הודפס: ישתגל......לא שזה רע לכשעצמו אבל לא שייך כרגע..) "לסחוט" את תאי מוחו הכבדים בקיץ זה וינפיק ברכה לפורום. ברכה יוצאת דופן ובמה? ברוחב החיוך או בעומק כאבי הצחוק שהיא תעלה........... מה דעתכם?

טל-יה

New member
גל עמית

רעיון יפה הבאת.. אז סחטתי את התאים ואני מביאה משהו יוצא דופן מרגלית צנעני - חומות חימר חומות חימר סוגרות עלייך אחות קטנה חבל עלייך חומות חימר עונות בצורת אחות קטנה את לא נזהרת טליה דחויה חרפת העדר את לא שפויה את לא בסדר לא נכנעת את משוגעת מה את יודעת על חומות חימר... ימי קציר פולשות אחרייך חיצים רצים בעיקבותייך אחת כמוך אש אוייבת מקוננות נשות השבט אחות קטנה נפשך הצילי חומות חימר את לא תביני לא נכנעת את משוגעת מה את יודעת על חומות חימר... אחות קטנה נפשך הצילי חומות חימר את לא תביני לא נכנעת את משוגעת מה את יודעת על חומות חימר.... לא נכנעת את משוגעת מה את יודעת על חומות חימר... מזל טוב ליום הולדת לפורום שחוגג שנה

magy

New member
חכי עוד חודש טל-יה.......... ../images/Emo23.gif

ותחשבי בינתיים על קישוטים מעניינים...... אני סומכת עלייך שתביאי לנו אותה , בגדול........... לעבודה ולמלאכה.............יש לך תפקיד........ המקשטת הראשית.............. אף אחד לא יכול עלייך בקטע הזה.........

שקדי

New member
הדבר היחידי שקופץ לי.......

לראש לראש.......וכי מה חשבתם ?? עכ´´פ מה שאני מאחל לכולנו בתור הפורפליי של הברכות ´´וכל הרעה כולה כעשן תכלה´´..... בפורום אני מתכוון......במדינה או בעולם זה מוגזם לבקש ונמשיך להיות אותו בית חם ומפרגן שאנחנו יודעים כ´´כ להיות כל השאר ייסתדר מאליו.......................

גל-עמית

New member
אחלה שיר צרפת כאן, טליה...

כשקראתי את המילים, ישר פרץ לראשי הביצוע המשגע של מרגול בלווי המלחין והמעבד והסקסופוניסט המעולה - ירוסלב יעקובוביץ´. זמרת נשמה בחסד המרגול הזו !!! "בעוונתי", יצא לי להחליף איתה כמה מילים בכמה ארועים בהם יצא לנו להפגש מאחורי הקלעים וגם בזמנו, להתארח אצלה (עם כל החבורה) בתכנית שהייתה לה.....חבל"ז. וכמו שאני מסיים בד"כ, שיהיה רק טוב יותר.

magy

New member
נסחפתי.........הנאום מוכן......

לעוד חודש........

שקדי

New member
נראה............./images/Emo13.gif

אם תצליחי להחזיק מעמד עד אז או שנתחיל לקבל טפטופים ופירורים מעת לעת..........

magy

New member
מאחר ואני יודע בחוסר התאפקות

ביקשת - תקבל....................................והכל באשמתך........ תזכור שהתגרת בי............
הוצאתי מרשימת החברים את שמות המשתתפים......בפורום...דרך קבע..... אז במלאת שנה תמימה לפורום התמים הזה...כמה מילים...... ואין לי דבר לומר , רק דברי שבח.... אנשים יקרים.. המקום נפתח במקרה....בגלל רעיון שעלה בראשה של חברה. אמרה לי לקחת את זה לידיים, אז לקחתי...אני ממושמעת. לא ידעתי מה עושים ועד היום עדיין אני לא יודעת מה עושים....אני סתם משוטטת ומחפשת אתרים מעניינים....חומר למחשבה, מזכרות מעברנו הורינו, סבינו מכרינו..., שלא ימוג שלא ישכח. אז הפכתי לגולשת כמו כולם. מה שמייחד אותי הוא רק דבר אחר, נורא איכפת לי להכניס נושאים חדשים כדי שהאנשים לא ישתעממו. אני גם לוקחת ללב יותר מכולם אם משהו משתבש. אם יש חיכוכים. או סתם הכל נתקע ואין מה להגיד...... בכל היתר, אני עושה בדיוק כמוכם. אף פעם לא סבלתי שקראו לי "מנהלת", זה אפילו מעליב.....אני לא אוהבת לנהל או להכתיב......(עם שקדי אני כבר אגמור את החשבון שהוא לא מפסיק לקרוא לי "גיברת מנהלת).. זהו, גמרתי לדבר עליי.......כעת אליכם....
חונה - לרגע? --------------- איזה לרגע..........את מאושיות הפורום........עמוד התווך....של האוהל....האישה הכי מפרגנת שאני מכירה..... ואני מצפה ממך שמחמאה לא תעבור ככה סתם..........(רוצים ארוחה כמו שהיתה אז, כשהיינו אצלך - קשה לשכוח אותה). בן בן ---------- - העמוד התומך, אייזן בטון, איזה ידע, איזו תרבות, איזה ג´נטלמן, איזה חבר , תמיד נכון לעזור.... מה יש לדבר? כל המוסיף גורע........ פנטושה --------- חביבתנו, עם המטעמים הלשוניים..... שלמרות כל עיסוקייך מוצאת זמן לקפוץ אלינו (מה שלעיתים מביא גם את מישל ) ולטבל לנו עם הרמזים העדינים .... מהנזיד הטעים...... שקדי ----- התמים שלנו, שחושף את שמו , מספרו האישי, (ת.ז.) וכל יתר פרטיו. ילד!! העולם זה לא קיבוץ, אבל אנחנו החממה שלך, תמיד. המקום שבו אפשר לנוח מעמל היום והחיים. מקווה שתרמנו לך קצת, בתמורה לשירים שהבאת וזיכרונות "אנו באנו ארצה". היי שורש.... טרה ----- הדרומי שלנו, שמגיע פעם למספר ימים, אבל עונה לכולם....מבולבל, אבל חכם. (עמוס, קלויזנר, .......וכל הוותיקים הם חלק ממשפחתו או מכריו) שאף פעם לא מגיע למפגשים (הכל בגלל אשתו), אבל רוצה נורא להכיר את הנוכחים. הנוסע ------- המתמיד, השמיני, מטודלה.. שמונדיאל אחד מקבע אותו לחודש על משהו עגול... לא , לא סיפורי זימה... רק כדור..... חובב אופנועים.... אכבר גבר....... אתנה ------ המתוקה שלי...יש שיר שאת לא מכירה? הצעירונת שלנו, שמחכימה אותנו בידע, ששתול בה דורי דורות..... את היתר אגיד לך בפרצוף שלךךךךךךךךך. גלמידי ------ מי שלא ראה הודעות שלו ומילון ביידיש, לא יודע מה זה צחוקים. נכנס מעט מדיי, לטעמי.... נסחף ----- הרגיש , שלמרות גילו הרך, מלא זיכרונות ונוסטלגיה.... גם ביישן?????? אורניהו ------- לא אגיד את המילה נשר.....בחיי אלוהים, זה ברח לי. אבל אם לא נשר, מאיפה היית מביא את כל הסיפורים? ואיזה סיפורים......ואיזה מסמכים......כאילו יש לך מחסן שמכיל את כל הזיכרונות. חדש אצלנו, אבל כאילו היה פה תמיד..... שילה ------ של המנגל, אוהבת יותר למנגל אותנו מאשר לכתוב לנו. מוכנה שיגיעו אליה אפילו, בלי הודעה, העיקר לארח ולהאכיל. אני סולחת לך שאת לא כותבת...את הרי מארחת יותר טוב מלכתוב....וזה העיקר. אשור ----- אורח וותיק, הגיע ביחד עם שקדי, השאיר את שקדי כערבון והלך . טוב שאתה מגיע לעיתים , אתה זוכר את כל התאריכים החשובים. ואצלנו זה בדיוק המקום לאזכר אותם......והגיע הזמן שתגיע גם למפגש. הפסקנו לאכול אנשים.....על האש..... אוכלים רק טרף....הרבה יותר טעים..... זהבוש ------ רחוקה , אבל כמה קרובה.. את כאילו פה. משתתפת בפועל ומודעת לכל מה שקורה בארץ ובפורום, לא מפספסת את המפגשים שנותנים לך חומר דלק לשהות רחוק. מתיי את מגיעה??????????????????? האדמור -------- אין לי עיגול ריק כדי לתאר את השתתפותך.... אבל אני יודעת שאתה אחלה שבאחלה, וכל עיגול ריק מצייר את מחשבותייך....("אני אתכם, אבל אין לי כח לכתוב - אתם כבר מבינים מה רציתי להגיד" איב ----- הכנסתי אותך בכח, והכנסת דברים כל כך יפים, אבל איפה ההתמדה? ככה לימדו אותך? יאלללללה, בשנה הבאה, תשתפרי.....אני מכירה אותך הרבה שנים. יותר מאשר את כל האנשים. נפגשנו באינטרנט. ואני לא מצטערת לרגע שהכרתי אותך...... רדרד ---- חביבי, חדש שלנו, השתלבת מיד כאילו תמיד היית פה. אומרים כחול, ישר מזנק האדום........(האדום זה הכינוי....לא מה שחשבת) טל-יה ----- טליה קטנה, שמאיירת כל מה שמתאים לנושא המדובר. כיתבי יותר שנכיר אותך....וקחי הכל ברוח טובה.... האנשים פה הם יהלומים אחד אחד.... טיפוש ----- איפה את??????? בואי....צאי מהמחבוא....... הגעת אחרונה, ולא נתת להנות ממך מספיק...... שכחתי מישהו? --------------- אם כן,,,,,,,,בבקשה להזכיר לי...... הפורום הוא האנשים..........מורכב מכל פרט ופרט , שיוצרים ביחד את ציביונו.. ופעם אמרו לי שקשה להכנס אליו, כי הוא יותר בית מפורום...... אינטימי ותומך גם מבלי שזה יהיה שמו, בפועל.......... התלכדה פה קבוצת אנשים מכל רחבי הארץ, בעלי עיסוקים שונים, ודעות שונות, אהבות שונות ואורח חיים שונה, אבל יצרה ביחד מקום איכותי. אני שמחה שנפל בחלקי להיות חלק ממקום כזה. גלמידי קורא לזה "שמורת טבע" אילו דימיינתי משהו מוצלח...........זה בדיוק הדגם...... מוצלח? לא בכמות ההודעות, לא בכמות האנשים, אלא באחדות החברית. ומוצלח משום שלא התאפשר עד כה לאף אחד, לפרק אותנו, למוטט אותנו כפי שקורה במקומות אחרים. מי מנוחות, הוא המוטו פה. מקום לפוש בו. ביקתה ביער. בלי קולות הרעש המטרידים . פינה קטנה של: "היֹה היה פעם" - כך סבתא אומרת. ובעצם....אף פעם לא אוכל למצות בתיאור, את כל מה שאני חושבת, בשנה החולפת על האנשים פה... הן בכתיבה והן במציאות...... תודה לכם............ביחד.....וכל אחד לחוד................ תבורכו............

שקדי

New member
אויי........כמה שזה היה קל...../images/Emo3.gif

להוצי את זה ממך....חבירה מנהלת.........

magy

New member
לא תמיד קל איתי......

במקרה,,,,,,,הצלחת........ ממש במקרה........
PPPP תנסה שוב , תראה שלא תצליח......... שווה ניסיון.........מ´כפת לך? אולי שוב תצליח?????
PPPP

למה אני קוראת ויורדות לי דמעות?

אולי כי אני מתרגשת מהמילים היפות שלך מגי? מהתאורים הכל כך מדוייקים? וגם בגלל המחשבה שעברה לי לרגע "אלה החברים שלי" אז נצלו את העובדה שאני כזאת נמרחת לרגע כי זה לא קורה לי הרבה
ומגי, כיוון שחשפת את נאום השנה תכתבי עכשיו חדש

גל-עמית

New member
מה אגיד לכם..??????? רק אתאר...

כשהקשתי על ההודעה, ידעתי מיד שמגי לא תוכל שלא לכתוב (כמה ששקדי צדק....) ומיד עלה חיוך על פני וכך הוא נשאר כשהתחלתי לקרוא....(איך אמרו הגששים?: "ינעל רבו כמה שאנ´לא יודע לקרוא......ינעל רבו כמה שאנ´לא יודע לכתוב...").... כי כל פעם ומחדש מצליחה הבת.....להוריד לי את החיוך ולתקוע לי אותו ישר בגרון... לגרום לי קושי בלאכל את מה שעיני מצליחות לקרוא מעל ה- 17"......(לכו יא "כחולים"...הכוונה למסך שלי במשרד....)... מה לעשות, אני כאילו כל פעם ומחדש מרגיש את הנגיעות הזריזות של אצבעותיה על המקשים...ואת משקפיה הקטנים על קצה אפה שחורש את המקלדת...(אגב, אם המספר גדל - החליפי עדשות...), אני גם יכול לשמוע את רעש גלגלי השיניים בראשה.... ולמלאת טרום שנה ל"שמורה" הזו...כמה חשוב שיש מקום כזה, לברוח ולהתרפק ללא כל חשבון...קיטש ההין, קיטש ההאר....לכל מי שזה לא נראה - קיטש מיר אין טוחאס....
..[קיטש לשם, קיטש לכאן, ולמי שלא נראה שישק לי בתחת...(במשחק מילים)]..... וכמה.....אוי כמה אני יודע שהדבר הזה מסב לה נחת, ל"אמא" של הפורום הזה...כמה היא צמאה לכל מילה שנכתבת, למשפט או לציטוט שמובא כאן... בציפורניה..(שירשה מעולליה החתוליים) היא מגנה, מחטטת,חופרת, מגרדת, ולעתים גם שורטת.......אבל רק מאהבה.... אז....שתהיי לנו בריאה, "אמא"... שמרי על עצמך...אל תפסיקי לאהוב...גם אם הים גלי ולא רואים תמיד את החוף........ וכמו בכל סיום נעים.....
... ולשנה טובה הבאה - תכתבו ותחתמו.....

magy

New member
מה אתם עושים לי.......?????

כתבתי בנחת......שקול......מדוייק..... עכשיו אתם מגרים לי את שק הדמעות........דייייייייייייייייייי שלא יראו לי

zahavashanny

New member
מגוש כמו תמיד שיחקת אותה../images/Emo25.gif|נשי

תמיד את יודעת לעשות זאת בדרך שאת כותבת בדרך שאת מבטא את עצמך כרגיל אני המומה מאין את שואפת את כושר הכתיבה המקסים והנוגע כל כך ללב של כל אחד מאיתנו ותאמיני לי בי פגעת בול מאחר וכשאני נכנסתי לפורום זה היה קצת אחרי יום ההולדת שלי ב17 ל7 אז קיבלתי את המחשב והתחלתי רק להכיר אותו ואת כל מה שקשור למילה למחשב לא ידעתי איך פותחים אותו לא ידעתי איך סוגרים וכמובן לא ידעתי שום צעד במחשב בקיצר ברגע שרק קצת הבנתי היה פה איזה חבר של צביקה אישי היקר ואמר לי תשמעי יש פה דבר נורא נחמד יש פה דבר שנקרא צ´ט ממש לא הבנתי את המילה והוא כמובן הכניס אותי לסיפור ואני התחלתי לדפדף בפעם הראשונה בחיי וחשבתי לעצמי מה יכול לעניין אותי ופתאום גיליתי שפתחו פורום חדש שנקרא נוסטלגיה ישבתי וקראתי וגיליתי שמדברים בשפה שלי שדי מוכרת לי ואפילו מזכירה כל מיני נשכחות בהתחלה פחדתי מאד לספר אולי אשמע טיפשה אולי יחשבו מי זו הפסיכית הזו שלא יודעת לבטא את עצמה ואני אומרת אמת הרבה בזכותך ובזכות חונה ופנטזיה שדירבנו אותי המשכתי לכתוב כל פעם קצת, לצערי אין לי סורק אין לי את כל הספרות על ישראל שיש לי בארץ כי לא הבאתי את זה לכאן אבל כל מה שזכור לי מהזכרון האישי שלי השתדלתי לספר וכמובן בדרך שלי לאט אבל אני מקוה שדי ברור, והכי גיליתי לפתע שהאנשים הם מקסימים עוזרים תומכים ממש חבורה נחמדה ולרוחי של אנשים אפשר שרובם בגילי ואז כמובן הרגשתי יותר טוב והרי אני פה מתרגלת בהכרת המחשב דרך הפורום הזה ממש לא מאמינה שזה אני שכל חיי ברחתי מהמילה מחשב כי חשבתי שזה כבר לא בשבילי זה רק לה צעירים וראו זה פלא גם לי. והמצחיק שמולי כרגע יושב אישי ומתלונן את כל היום במחשב אין לך כבר זמן לשבת גם איתי קצת בערב, מי היה מאמין צחוק הגורל. ולכן אני מודה לכולכם הקשר המקסים שיש לי אתכם ואני נהנית כל בוקר מחדש ולשבת ולקרוא מה מי כתב בלילה ולחייך ולפעמים לצחוק ולכעוס אבל הכל בכייף לא רגיל תודה ושוב תודה לכולכם ובמיוחד לך מגי שעשית לנו כזה פורום מקסים ונעים . ממני פה בנירובי המשעממת.

זהבוש נשמה ../images/Emo25.gif

את כותבת מהלב, אמיתי כזה, וזה כובש, משעשע וכייפי. שמחה שאת איתנו מרחוק - ועוד יותר שמחה כשאת מגיעה לביקור מולדת.

אוףףףףף איתך....../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש לי לחלוחית בעיניים.. וואלה, יש לנו כבר שנה של נוסטלגיה תוססת, מעניינת ומגוונת בפורום.... איך שהזמן רץ.... שמחה על כל רגע שהקדשתי לפורום, מברכת על הידע שקיבלתי, והכי שמחה על החברים החדשים שזכיתי להכיר בזכותו של הפורום.. והכי הכי אני לך מודה מגי.. שפתחת את הפורופ
מגי שכחת לציין את "השוטה על הגבעה" הוא מציץ לרגע... אבל מתמיד, מגיע לו גם סיכת כבוד בפורום נוסטלגיה... Aני
מתה עליכם לילה טוב!

magy

New member
זהבושקה וחונתוש....

אם אגיד לכם שאני לא יודעת לכתוב מכתב, לא תאמינו לי. אם אגיד שאני לא יודעת לכתוב חיבור, לא תאמינו לי. אבל כשאני כותבת משהו מהלב........או מהואגינה........ אז אני כותבת.....................זה הפטנט....... תנסו פעם........... רק להרגיש......לא יותר......זה כבר יוצא לבד....... האצבעות רק מקלידות את הרגש......... חוויה.....היא המוזה שלי....... ותודה לכולם......מכאן ועד מחר...............(שלומית אהרון )

דוקר לי

מהסיכה אפשר להוריד אותה? חונתוש היא לא שכחה אני לא כאן רק קורא אותכם ולפעמים מדגדג לי באצבע אז מראה שאני חי וקיים כל הכבוד למגי והחברים זה באמת פורום שכיף להיכנס אליו. אוהב אותך ואת כולם.

למעלה