פתאום... הכול קשה לך...

פתאום... הכול קשה לך...

פתאום.... הכול קשה לך.... לתת נשימה עמוקה... ולהמשיך לחיות.... למרות שכול כך קשה לך.... זה... קשה קשה לך מאוד פתאום אתה מגלה... שהדבר הכי פחות קשה... מפיל אותך.... למרות שעברת את כול הקשה בחיים.... למה??? למה אלוהים למה??? למה גם כשיש לי משהו... אני מאבדת אותו.... אולי.... לא איבדתי אולי הוא עוד שלי.... אך.... איני יכולה.... להחזיק בו.... לחוש בו....להרגיש שהוא שלי... ורק שלי.... למה..??? דווקא שמצאתי את האדם... האדם הנכון... שחיפשתי כול כך.... שכול תכולותיו מלאים בכול חיפושי במהלך דרכי בחיים.... למה.... דווקא איתו כול כך קשה לי... לדבר.... לגעת.... להבין.... לראות... להראות... ואולי גם לאהוב.... הלב... אומר .... לאהוב... המוח... אומר להישאר.... באותו המקום.... מקום שיש טיפת שמחה... והרבה אכזבה.... למה להישאר במקום שמביא כול כך הרבה אכזבה.... למה.... להישאר במקום .... שגורם לי לחשוב שאם לא הוא... אני פשוט לא חייה.... למה.... ?

ה מוזה

New member
אני מקווה שהסערה חלפה לה

כשהסערה העיצומה קשה לנשום וקשה לראות את הדרך ילדה , למה להשאר במקום שיש בו טיפת שמחה והרבה אכזבה ? אהבה היא מקום שיש בו שלווה ושלמות והרבה טיפות של שמחה אני מקווה שבתום הסערה דרכך תהיה מלאת טיפות של שמחה מה שאנו מאבדים אולי מעולם לא היה עבורנו לפעמים אנחנו נאחזים במה שיש ,גם אם הוא הרבה אכזבה ומעט שמחה פוחדים לשחרר .. הפחד הזה משאיר אותך במקום שבו אהבה היא אכזבה ומגיע לך ילדה אהבה שתהא שמחה ושלווה שבה תוכלי לדבר ,לגעת להבין .. "אך.... איני יכולה.... להחזיק בו.... לחוש בו....להרגיש שהוא שלי... ורק שלי.... למה..???" כי אהבה לא מחזיקים ..משחררים כי אהבה נמצאת לצידך מרצונה החופשי כי תחושות הבטן שלך הן אלו שלוחשות לך בפנים "לכי ילדה אהובים לחופים רחוקים "

למעלה