פשש, אתם עקשנים אתם...

../images/Emo122.gif

:( דיייייייייייייייייייייייי לרדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!

leofur

New member
ותזכרו למי אתם חייבים...

על השירשור הראשון שהגיע לדף השער של תפוז!!!!

DeAth ScrEaM

New member
גם אותי אתה אמור להכיר...

למרות שגמאני כבר כמעט לא נכנסת לפה...

leofur

New member
החלטתי בכל זאת לכתוב עוד קצת

אז, אתמול היה לי את המבחן האחרון באוניברסיטה, ויום ראשון כבר מתחילים את הסימסטר הבא.. :( אבל, היום יוצאים להשתכר, אז אני שמח בכל זאת. איפה קיריל נעלם, הוא כבר לא מתפקד כמו בימים הטובים. ובכלל, אין פה כבר אנשים שהיו במפגש הראשון, נו חוץ מחן. :/ אני רואה ירדתם מרעיון ההתעלקות, וחבל אני אומר, יש לכם איזה רעיונות מגניבים למה לעשות, כמו שאני הצעתי פעם, שגם בפורום שלנו יתארח איזה אורח מקהילת אולי רוסיה בישראל. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=979&msgid=36804172&archive=1 ולמי שלא זוכר, אז משהו נחמד, רק בשביל להזכיר, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=979&msgid=37481765&archive=1

חחח.. ולחשוב שעברה רק חצי שנה..

והכל כאן כל כך התהפך?! איפה השרשורים על שירי פולקלור סטייל "מאדר ראששה"??? איפה שרשורי ההאנג אובר האימתני , אחרי כמות מסחרית של וודקה מאוד זולה? בטח נשארו איפשהו באוגוסט, בקיץ ששהייתה שמש בצהריים! ושמש תמיד מקרינה אופטמיות, ואופטמיות מובילה לצריכת אלכוהול... ** אני סתם מברברת שטויות, כי זה יותר נחמד לשרטט גרפים...

Drunk Bullet

New member
../images/Emo6.gif

איפה קיריל נעלם, הוא כבר לא מתפקד כמו בימים הטובים. הזמן עושה את שלו

גם אני זוכר אותך!

אתה לא הבחור הערבי שרצה ללמוד רוסית ואמרת שאתה מוכן לעשות הכל (והדגשת את המילה הכל) תמורת זה שנלמד אותך לקט שירי עם רוסיים של היוצרים שהסבים והסבתות שלנו גדלו עליהם, אלה בוגצ'ובה ופיליפ קירקורוב? או שאני מתבלבל...

vk3

New member
אני כאן, אני כאן...

לך בהמשך לימודייך
ובוא אפתיע אותך... אתה לא היחיד שעמוס... ואם אתה עם עומסך לא מצליח למצוא זמן לבקר אותנו ואני עם עומסי מצליח להחזיק את הפורום עם הראש מעל למים... אז מי מאיתנו לא מתפקד
הזמן עובר ועמו גם אנו משתנים... אני עוד מקווה שאוכל לחזור במלוא כוחי... בטוח יום כזה יבוא יום אחד
, השאלה רק מתי
עד אז... נמשיך להחזיק עם הראש מעל למים ולפעמים נציץ גם קצת יותר. הכול הודות חברי הפורום שתמיד, בכול מצב, נשארים נאמנים
ואתה... שלא תדפוק לעצמך ת'ראש עם כול השתייה שלך

M a r U s k A

New member
לוניה ../images/Emo13.gif

איך אפשר לשכוח
אני מקווה שלא שכחת אותי
למרות שזה קצת קשה אני יותר מדי זמן מבלה באריאל

L e s h i y

New member
שלום ../images/Emo70.gif

אני זוכר אותך וגם אני בדיוק חזרתי לפורום לאחר כמה חודשי היעדרות...

למעלה