פשש, אתם עקשנים אתם...

leofur

New member
פשש, אתם עקשנים אתם...

הייתי בטוח הפורם מת מזמן, אבל, הוא חיי ובועט כמו שאומרים. אוניברסיטה, ועכשיו מבחנים, אז זנחתי אתכם, אבל ככה, קיריל מחזיק אותו עם הראש מעל המים, הרבה אנשם מאלה שפה עכשיו אני לא מכיר, אבל בכל זאת מגיעה לקיריל מילה טובה על זה... אז ד"ש לכל מי שמכיר (וזוכר), טוב נו, וגם לאלה שלא.

leofur

New member
:>

הרוך השב זה קצת מוגזם, כי אני לא בטוח שאני חוזר, לימודים בסדר מחר מבחן אחרון, פיזיקה, בעעעעעעעעעע. חות מזה, ביום ראשון כבר מתחיל הסימסטר הבא, מה שכן אחלה אנשים יש איתי באוני', אני ממש נהנה שם. ואני רואה אתם מסתדרים גם לא רע בכלל גם בלעדיי. אגב, מה הסיפור, קיריל התעצבן על כולום חוץ מחן? לפני זה חצי מהפורום היו אדומים, ורק אני לא קיבלתי את שלי.. :(

חחחחח

אני לא יודעת על מי קיריל התעצבן ועל מי לו אבל יש עוד מישהי אדומה חוץ מחן:) ובהצלחה מחר בפיזיקה!!

Tottanka

New member
יעילגת!

לא כותבים עם א' - ככה לא לא לא לא לא אני לא מאמין שאת ממשיכה לכתוב "לא" כמו עילגת!

beatman

Member
../images/Emo6.gif

היא הרי אמרה בשרשור בעיות נפשיות שיש לה כמה... לא צריך לשים לזה לב.

M a r U s k A

New member
אתם רוצים להירגע שניכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתם לא רואים שאתם צוחקים עליה ולא איתה
טוב אז בואו ואני אחדש לכם .. זה לא מצחיק! מה קרה אתם אף פעם לא טועים
ומה קשור בעיות נפשיות
תכבדו אותה על כך ששיתפה אותכם... אל תעשו מזה צחוק! תכל'ס העילגים פה אתם!

beatman

Member
לא ירדתי עליה../images/Emo70.gif

ליושה נדהם משגיאות הכתיב שלה,אני הסברתי לו שיש לה דיסלקציה או משהו כזה..,היא בעצמה כתבה בשרשור בריאות הנפש. חלילה לא קיללתי ולא ירדתי עליה.

אין לי דסלקציה...

והבעיות הנפשיות שלי זה עינייני ועניין של החברים שלי רק! אז אל תכנס לזה!

M a r U s k A

New member
דיסלקציה../images/Emo35.gif

ואט ד פאק
מאיפה הוצאת את השטויות האלו
ומספיק כבר, רבים כותבים עם שגיאות בפורום ולא שמים לב... זה קורה לכל אחד, זה לא שהיא עושה את זה בכוונה! ואם כבר תסביר לי אתה , לכתוב "יעילגת" זה נכון

beatman

Member
מצטער,חשבתי זה קשור

הוא גם עשה טעות,אבל עזבי הוא מקרה אבוד...
.

beatman

Member
אני לא תקפתי אותך../images/Emo4.gif

ניסיתי דוקא לבקש ממנו שלא ישים לב לשגיאות הכתיב,מצטער אם לא הבנת נכון.

FiShA

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה כמו???

סתם סתם.... (o:

למעלה