תפוזזז מעצבן אותי!!!! לא מאפשר לשלוח מסרים חוצפה! אמרת שנדי:) יאמי! עם דובדבן
L L M A E New member 15/9/04 #53 תפוזזז../images/Emo46.gif מעצבן אותי!!!! לא מאפשר לשלוח מסרים חוצפה! אמרת שנדי יאמי! עם דובדבן
מ מיואשת3 New member 15/9/04 #55 קרצייי..... למה להזכיר דובדוב...? מאיפה נפל עלייך הרוע הזה היום? ילדות..ילדים..מממממ תזכירי לי מה זה??..
קרצייי..... למה להזכיר דובדוב...? מאיפה נפל עלייך הרוע הזה היום? ילדות..ילדים..מממממ תזכירי לי מה זה??..
L L M A E New member 15/9/04 #56 מיואשת...נקשו בדלת לפני דקה.. אני פותחת את הדלת ...זה היה שליח..קיבלתי מתנה לחג עוד בושם! של LANCOME...ריח נפלא ותנחשי מי שלח?
מיואשת...נקשו בדלת לפני דקה.. אני פותחת את הדלת ...זה היה שליח..קיבלתי מתנה לחג עוד בושם! של LANCOME...ריח נפלא ותנחשי מי שלח?
L L M A E New member 15/9/04 #60 ועכשיו הוא שר לי בפון ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות שומרת לי אמונים לא מתרוצצת בגנים וגם אני בן הבריות לא מתפתה מאחרות להלהלהללהלהההההה ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות להלהללהלההה אוהבת ת'שיר הזה!
ועכשיו הוא שר לי בפון ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות שומרת לי אמונים לא מתרוצצת בגנים וגם אני בן הבריות לא מתפתה מאחרות להלהלהללהלהההההה ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות להלהללהלההה אוהבת ת'שיר הזה!
L L M A E New member 14/9/04 #37 אמממ... נו את יודעת ...היא והיא וגם ההיא וישנתי המון..אז אני בסדר חוץ מזה הכל נפלא ואצלך?