אחלה התחמקות. את זה גם אני יודעת לעשות.
M mr_lonely New member 14/9/04 #28 קחי תשובה ישירה אני לא מתכונן לעבור את שלב הקולולו יותר בחיי רק עם הילדים
מ מיואשת3 New member 14/9/04 #30 חחחחחח...... קצר חריף בתקשורת היה פה. אמאאאאאאאאאאא מי חשב על זה בכלל.
מ מיואשת3 New member 14/9/04 #34 די די דיייייייייייייייייייייייייייי סאמק למה לעלות את העצבים למהההההההההההה מי רוצה לעשות אותה טעות פעמיים.
די די דיייייייייייייייייייייייייייי סאמק למה לעלות את העצבים למהההההההההההה מי רוצה לעשות אותה טעות פעמיים.
L L M A E New member 14/9/04 #36 מיואשת! תתאפסי מיד! זו את שכתבת קולולולוללוו והטעות הזאת...בטוח שאני לא אעשה פעמיים)
מ מיואשת3 New member 14/9/04 #40 אוף אוףףףףףףףףףףףףףףף רגע רגע רק אני מכינה קפה הראש שלי איבד כיוון .
L L M A E New member 14/9/04 #43 זה הכל בגלל ... הקולולולולו ) מיואשת תנשמי עמוק ותרגעי..אגב איפה את עושה ת'חג?
מ מיואשת3 New member 14/9/04 #44 ואיייי..... לקולולולו הייתה כוונה אחרת ממה שאת והוא הבנתם! בבית...באה?
L L M A E New member 14/9/04 #45 חחחחחח חמודה את! ..פעם הבאה תשירי להלהלהללה אני לבד בבית כל החג..אז אולי
מ מיואשת3 New member 15/9/04 #50 ואי..... "בשמחה" חברה מצאתי לי גם אני.... מה למה ....אני מעופפת מישו צריך להוריד אותי לקרקע. ים ים יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
ואי..... "בשמחה" חברה מצאתי לי גם אני.... מה למה ....אני מעופפת מישו צריך להוריד אותי לקרקע. ים ים יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
L L M A E New member 15/9/04 #51 אמרתי לך כבר...? שאת מקסימה ואישה נפלאה וחברה מדהימה הנה אמרתי את לוקחת אותי ומחזירה אותי?