פשרות- בעד או נגד.

לסבו

New member
הם לועגים ללסביות, למשל...

הם אומרים שזה איכס, והלסבית בסדרה היא רשעית ושמנה ומכוערת והם אומרים שכל הלסביות כאלה, ופעם אמרו שאפשר "לרפא" את זה.

גואנו

New member
זו לא הומופוביה

זה חלק מהאופי של הסידרה אולי אם תראי בדיוק את הפרק שאלי צעקה "אני לא לסבית!" ופתאום הלסבית השמנה הגיעה תחשבי שזו הומופוביה אבל אם תתחברי לאופי של הסידרה תביני שזה חלק ממשהו אחר

בדיוק. זו לא סדרה נגד.

זו סדרה בעד. נורא בעד. אפילו סצינות הלסביות ששם אומרות הכל. חוצמזה גם יש שם את פורטיה שהיא דייקית, כך שלומר שהסדרה הומופובית- give me a break
מה גם צוחקים שם על לסביות כמו שצוחקים שם על סטרייטים, על גברים, על נשים, על מקל הטמטום ועוד. סדרה שמתפארת בחוסר טקט ובישירות- עוסקת בנושאים שמדברים עליהם אבל לא רוצים שכולם ידעו שמדברים עליהם. סדרה מעולה
i love Ally

sarah

New member
ובכן :)

בנוסף לאבירי ונסיכות חלומותיי עומדת גם הידיעה שהסיכוי למצוא כאלה (ושירצו בן אדם מפורק כמוני
) נמוך מאוד מאוד, ובכל פעם שמישהו מוצא חן בעיניי- זה לא דווקא בגלל שהוא מתאים אחד לאחד עם הקריטריונ.ים הדימיוניים שלי, אלא בן אדם נהדר עם הרבה תכונות טובות וגם חסרונות, ויש המון כאלה כך שמקרה שלי לפחות אין לי בעיות עם קו אדום של ההתאמה, או אולי, אני רק מאוד ברת מזל. עוד תהיה- אולי בן אדם חלומי כמו שאנחנו מחפשים לא נמצא מפני שצריך להכיר אנשים טוב מאוד כדי לראות את כל הטוב שפנוכם
ולכן אנחנו לא מוצאים, כי קשה להכיר כל כך הרבה אנשים בצורה הזאת. המ. שרה

שיואו אני חייב להגיב!!!!!!

ראשית, לא בטוח למה אתה מתכוון ב"להתפשר"? רוב האנשים פוסלים על פי מראה חיצוני, כי הם לא מתפשרים על מישהו שהוא פחות מדוגמן צמרת, או אם כבר מוצאים את הדוגמן- מגלים שיש לו אופי חרא ואז מתפשרים...
הפנטזיות- כבודם במקומם מונח, אבל המציאות הרבה יותר פשוטה מ"למצוא מישהו מושלם": אתם רואים מישהו חמוד. נכון, הוא לא חתיך עולם- אבל אתם נמשכים אליו. ואז אתם מגלים שהוא כזה מתוק, וגם הוא צופה באותם תכניות טלוויזיה שאתם צופים, והוא לא ממש אוהב את המוסיקה שאתם אוהבים- אבל הוא אוהב את זה בגלל שאתם אוהבים את זה, ואתם רוצים שיהיה לו רק טוב ורוצים שיהיה חלק מהחיים שלכם. וכשאתם לא ביחד אתם חושבים עליו... ככה זה מתחיל, וממשיך ולפעמים קורה בלי שום קווים אדומים, ובלי שום מחשבה. הוא לא בראד פיט, ולא כל דוגמן תחתונים אחר- אבל הוא בכל זאת מהמם, בדרכו שלו- ולכן זאת לא תהיה פשרה. זה יהיה פשוט שונה מ"החלומות" שלכם. זאת המציאות
***** ואחרי שנאמתי כאן, אני רוצה להזמין אתכם לקרוא את הפרק ה-11 בבלוג שלי, המדבר על האהדה הסמויה שנמצאת בנו כלפי רגעי סבל. מה טוב בלסבול?! שיעורים באהבה

הסברת את זה מצויין!../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אני חושבת שה"לראות מישהו חמוד" - חלק מזה הוא גם לראות קצת לתוכו כי אין להכחיש את העובדה שהפנימיות גם קצת מתבטאת בחיצוניות, בכל מיני אופנים. כי כשאתה רואה מישהו והוא יוצר אצלך עניין, זה לא חייב להיות עניין בקטע ש..אממ.. הוא נראה מבחוץ כמו ההתממשות המדוייקת של גבר/אשת חלומותיך, אלא שמרגישים אליו חיבור כזה ו"הוא נראה מעניין / אחלה וכו'.. [ובנוסף די הטעם שלי / חמוד] אולי אני אדבר איתו?" (ואז זה כבר הופך למשהו הרבה יותר גדול כמובן, כפי שאמרת
) **** מה טוב בלסבול... להתלונן על זה, כמובן
(לא קראתי עדיין את הפרק בבלוגך
)

למעלה