פשרות- בעד או נגד.

פשרות- בעד או נגד.

חלקנו לוקח חלק בחיפוש הזה אחרי האחד, או האחת. לחלקנו גם יש את הידיעה הזו של בערך איך הוא או היא נראים, מה האופי שלהם ועוד... אבל לפעמים, יש תחושה שלא משנה כמה נחפש. איפה נחפש. וגם לא משנה אם ננוח בטן/גב הוא/היא לא ת/יבוא. כי אולי הוא/היא פשוט לא שם...או שאנחנו מחפשים-לא מחפשים במקומות המאוד לא נכונים. רציתי לדעת את דעתכם, לגבי פשרות בבחירת בני ובנות זוג. האם לדעתכם יש בכלל להתפשר בנושא הזה? או שאת בחיר/ת לבכם יש לשמור לחלומות...
עד איפה הקו האדום שלכם בכל הנוגע לפשרות בנושא

ha16

New member
לפי דעתי...

אסור להתפשר. למה? כככככה וקו אדום? לא יודע עוד לא החלטתי. אממממ... שניה... רגע... בעצם... לא! לא החלטתי והכל בגלל אבי!!!

אני תמיד רואה

אבל זה לא עושה את השאלה פחות נחוצה. לחלקנו באמת יש את הדמות הזו בראש. השאלה היא האם אנחנו צריכים להתפשר כי היא בראש שלנו...
מה את אומרת

LuNaTiC

New member
וואלה הפרק של היום...

ממש נגע במשהו שמעסיק אותי. אין לי ממש תשובה... העניין הוא, שאני עדיין צעירה. גם הדמויות שבחלומות שלי (יש שתיים, בן ובת
), כל הזמן משתנים, בהתאם אליי. עד עכשיו, לא התפשרתי על כלום. ועל אחד המקרים האלה, אני ממש מתחרטת...

Alucard02

New member
אני לעולם לא הייתי מתפשר ....

... ולא איכפת לי כמה זמן ייקח עד שאני אמצא את מה שאני מחפש ... אבל חחח הדרישות שלי גם ככה לא גבוהות במיוחד .. :p

Swicca

New member
כןןןן.... :))) ... *מזיל ריר* ...

... וזה אני פשוט בניק המקורי שלי :p ... את רואה הלסינג ? גאדדדד... חחח זה שולט ... טוב אני אפסיק עכשיו חח תמיד אפשר הודעות אישיות .. אדם חביב .. :p

TwelveEyes

New member
ברור שיש.

אני לא מבינה אנשים מעל גיל 13 שעדיין יושבים על הגדר ומחכים לנסיך\ה על הסוס הלבן. אף אחד הרי לא מושלם, אז מה הטעם לבזבז את החיים בציפייה למצוא מישהו כזה? המציאות מאלצת אותנו להחליט על סדר חשיבות לתכונות החשובות לנו בבן זוג וללכת לפיהן, או לבלות את כל חיינו לבד. לא שזה רע להחזיק בראש דמות אידאלית של מי שהיינו רוצים, אבל די מטומטם לדעתי לגלוש לאשליות שבנאדם כזה קיים. וזה מבחורה שהפכה את העקשנות לאומנות

Weasley

New member
פשרות../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

אני לא צריך פשרות... מצאתי אותו
חבל שהוא כל כך רחוק... ואולי סטרייט? אבל חמווווודדדד בטירוף... אבל בעיקרון מוכן להתפשר קצת
אין לי ממש דמות בראש... הבנאדם המושלם בשבילי. כי הרבה אנשים יכולים להיות הבנאדם המושלם שלי. בינתיים כשאני חושב על זה הפרצוף שלו נתקע לי בראש....

Alucard02

New member
חוץ מזה מי אמר שהדרישות שלי .....

.. כל כך גבוהות ... ? או שאני מחפש מישהו מושלם ... כי זה ממש לא נכון ולהרבה אנשים יש את התמונה של מיסטר רייט בראש אבל זה לא כי אותו בנאדם שהם מדמיינים עליו מושלם אלא כי לרוב יש בו תכונה אחת או שתיים שהם אוהבים ... !!! .. ואני לא רואה סיבה לוותר על הרצון למצוא מישהו כזה ...

TwelveEyes

New member
לא התכוונתי...

למושלם מבחינת חכם-יפה-מצחיק-רומנטי-אמא שלך מתה עליו, אלא למישהו שנחשב לכזב לפי הגדרה אישית. לא צריך להיות מושלם בשביל להיות מושלם, עד כמה שזה נשמע פרדוקסאלי.

אנק

New member
דעתי הנושא

אין אנשים מושלמים ומי שאומר שכן משקר, לכל אחד יש פגמים. וכמו כך שאין רנשים מושלמים אין בן זוג מושלם. בחור/בחורה שיחפשו בבן/בת זוג משהו מושלם לפי אמות מידה גבוהות, סביר להניח שלא יממצאו את האחד/ת . בקשר לפשרות- בכל אבל בכל מערכת יחסים צריך להתפשר, אין אפשרות אחרת , אחרת זו לא תהיה מערכת יחסים בריאה במיוחד. בקשר לפשרות באופי/מראה וכו'- לכל אחד יש את המאפיינים הבסיסיים שהוא/היא רוצים בבן/בת זוג שעליהם הם אומרים שלא יתפשרו לעולם. אני אישית לא אתאהב או אהיה במערכת יחסים עם בן או בת זוג שאין להם תכונות מסויימות אותן אני מחפשת, יש תכונות שהם בגדר יהרג ובל יעבור ויש תכונות שהן פחות חשובות, שלא תבינו אותי לא נכון, הן אכן חשובות אבל ישנה התפשרות מסויימת שאני מוכנה לקבל בנוגע לאותן תכונות. אני אישית חושבת שזה לא ראלי לומר שיש אידיאל בראש שאת/ה לא זז/ה ממנו. כולנו לבסוף מתפשרים בדברים מסויימים כדי להגיע כמה שיותר קרוב לבן/בת זוג שהוא האידיאל. אנחנו תמיד שואפים לאידיאל, לשלמות, אך הסבירות שהיא תהיה היא אפסית. אני יודעת שזו קלישאה אבל, יש הרבה אנשים טובים בחוץ שמחפשים אהבה, כמו חלק מכם, והנעלות על אידאל יכולה לגרום לכם לפספס מישהי/מישהו שיכול לעשות אותכם מאושרים .

mr X il

New member
אנשים רק חושבים שהם יודעים מה שהם

רוצים. רב הסיכויים שלא תמצא את האידאל שאתה מחפש ותצטרך להתפשר, וגם אם כן רב הסיכויים שאתה תברר כלא הטיפוס שלו (בצחוק אירוני של הגורל). וגם אם כן תמצא אותו ואתה תמצא חן בעינייו, אחרי כמה זמן תגלה שזה לא זה, פשוט בגלל שהוא רק אדם ולא יעמוד בציפיות של האידאל שבנית לך בראש.

לדעתי..

גם אם מישהו מחכה לבנאדם המושלם וגם אם הוא בסוף ימצא אותו אחרי שהוא יכיר אותו קצת הוא יתברר כפחות מושלם. בכל מערכת יחסים יש התפשרות מסויימת ובחיים לא נמצא מישו שעולה על כל הציפיות שלנו.. גם לי יש דמות בראש של הבת\בן אדם המושלם הזה שאני מתה להיות איתו אבל אני יודעת שזה לא יגיע ככה בדיוק.. אז צריך לקחת מראש את הפשרה..

לסבו

New member
לדעתי...

לא צריך להתפשר או לא להתפשר- פשוט צריך להיות אם מי שאתה מאוהב בו. תחפש אהבה אל תחפש את את האחד/אחת, מתי שהו שתתאהב אתה כבר תדע אם הוא/היא מתאים/ה לך. כי ברגע שאתה מאוהב אותו/אותה אחד/אחת נראה/נראת לך מושלם/ת!!! אז תנסה לחפש אהבה, אל תנסה לחפש משהו אחר. השאלה הזאת באה בעקבות אלי מקביל?? סתם, רציתי לדעת. (זאת סדרה הומופובית)

TwelveEyes

New member
הומופובית?? אממ..

אפשר הסבר למי שבחיים לא ראתה רבע פרק?

למעלה