פשרה

סאני42

New member
כן אבל גם כשהמניות יורדות אפשר להרויח

בשורט........(ההפך מלונג-מושג בורסאי) אז תנסי עם שורט.....

סאני42

New member
נראה לי שתוכננת זמן רב מידי תבדקי נשמה שאין

עליך ציון של פג תוקף...

פשושית37

New member
התבלבלתם קצת,לא נורא גמנחנו..

מי שמסתכל על הנישואין כפשרה שלא ייתחתן בכלל לא פעם ראשונה וודאי שלא בשניה מהות הנישואין חבוי במילה עצמה:נ.ש.א לשאת האחד את השניה מי שאין לו כח לשאת שיתפשר וישאר לבד...

moshekal

New member
כל החיים הם פשרה אחת גדולה

ושום דבר אינו מושלם ובטח שלא בני האדם אלא.... שאנחנו שהיגענו למצב של גירושין פשוט כבר התכופפנו והתפשרנו עד שחטפנו מכת קור ואיבוד הכרה כך שלא היה מצב אחר אלא להגיד שלום יפה (ויש כאלה שלא יפה....) ופשוט להתחיל להפשיר מהפרזייר שיצאנו ממנו כך שלי באופן אישי לא נראה ששיך לעשות רוורס ולחזור לאקס/ית! אלא אם כן יש בסיס רגשי טוב ובאמת המחלוקות הם בסיגנון מי יעשה מה , ואיך ,ומי יוריד את הזבל ,וכ"ו יכול להיות שבמקרים כאלו יש מצב לרורס בכל מקרה הענין בעיתי מאוד..........בהצלחה לכולם

פשרה

זה דבר חשוב וטוב אבל לא לגבי כל דבר. לא אתפשר על משהו שעלול לפגוע בחופש שלי כאדם,בזכות שלי לכבוד,משהו שיבטל את ה"אני שלי". לא אתפשר על משהו שהוא עיקרון ובעל ערך אצלי. לא אתפשר רק כדי לשמור על שקט תעשייתי לא אתפשר על האדם במהותו,על האופי שלו!!! פעם ראשונה חייתי את חי'י מתוך פשרה ניסיתי להתגמש להתפשר לוותר וזה הי'ה על חשבון הכוחות שלי הנפש שלי החיים שלי!!! אני מעדיפה להיות זקנה מכוערת ובודדה מאשר להתחתן מתוך ברירת מחדל!!! מאשר להתחתן עם מישהו שאצטרך להודות לו כל הוא עשה לי 'טובה' ולקח אותי!!!

ציפי81

New member
תמיד מתפשרים. גם בסיבוב ראשון

רק שבדרך כלל מרוב שמאוהבים לא שמים לב שמתפשרים. ולשאלתך, אולי כי דברים נהרסו בצורה שא"א לתקן? ולכל הגאונים שעומדים לקפוץ בנוסח "אם אתה מאמין שאפשר לקלקל תאמין שאפשר לתקן", כדאי שתדעו, שיש דברים שאי אפשר לתקן.

אבו4

New member
אסור להתפשר לא בסיבוב 1 ובטח שלא בסיבוב 2!!!

אף אחד לא סוג ב' ולא בטיח. אנחנו פשוט חלק מהסטטיסטיקה! ואני אישית אחרי שחויתי חיים אחרים אחרי הגרושים שלי, והבנתי קצת איך סובב לו עולמנו הקטן... בחיים לא חוזר לגרושתי!! מה קרה לכם נפלתם על השכל? צאו תחוו תנסו, גם סיר שאבד או נשבר לו המכסה ניתן להשיג לו מכסה אחר: מכסה חדש - רווק??? מכסה משומש במצב טוב- אלמן???? מכסה תחליפי שכבר לא מתאים לסיר המקורי שלו - גרוש?? מכסה עם ידיות - גרוש +??? זה מה שיש ואם זה רבותי - ננצח! (ובענק).

מספרים על גבר שגרש את אישתו

ולכלך עליה בצורה איומה ביותר אחרי חודשיים הוא שב ונשא אותה בחזרה שאלו אותו , אם היא כל כך מרשעת למה התחתנתה איתה פעם שניה ? אז הוא ענה להם , " בתור אישה שניה היא טובה " אומרים שמה שמותר לעשות עם ולהתנהג עם אשת נעורים לא עושים עם אישה שניה.

rinat310

New member
כי ניסינו המון וזה לא הלך

וכי היינו מתגרשים אם אם זו היתה רק פשרה של דברים של מה בכך..

למעלה