פשרה

touti

New member
פשרה

היתה לי שיחה עם חבר אמר לי כשמתחתנים סיבוב שני מתפשרים בעל כרחינו, אז למה לא להתפשר עם הבעל הראשון? למה לא להגיע לפשרה ולחזור לראשון?

תסלחי לי!!!

שלישית, זו בדיחה טפילה בחלק ניכר מהמקרים!!! שנית, מי אמר שבסיבוב שני מתפשרים??? וראשית נו, בבקשה, ברוך אומר ועושה......

ח ח ח ח ... קטנטן , אתה גדול !

ומי אומר ש...אתה צודק ? וחוצמזה , לעולם לא אחזור על טעויות ! למרות ש`הן` מצליחות לתעתע ... חחח ... ובנוגע לויתורים ; למדתי שישנם שני סוגי ויתורים , א` ויתור כפוי שלא מרצון , הגוזל מהערך העצמי שלי ... ב` , ויתור בהסכמה , על מנת לקבל דבר טוב יותר , כמין ירידה לשם עליה ... באימון אישי , רואים במבט שלילי את הויתור , כמעט בכל מקרה , הואיל ולא הבעת את מורת רוחך מהעינין , וברגע שאמרת את אי הסכמתך , ולמרות שאולצת לוותר , אין זה נחשב לויתור , לפחות מבחינה רעיונית ... וזה נותן הרבה חומר למחשבה ...

נעה שחר

New member
לדעתי

פעם שנייה לא מוכנים להתפשר אבל מודעים לכך שבקשר זוגי צריך לעיתים להתפשר.. זה נראה סתירה.. אבל אני לא מוצאת מילים להסביר את עצמי... חייבת לישון קצת... לילה טוב לי

סאני42

New member
אעזור לך... מלכתחילה לא מתפשרים

וכשמגלים (כמו תמיד) שזה לא בדיוק מה שחשבנו שהרי "ד(ג)ברים שרואים מכאן לא רואים משם"... אז כבר מתגמשים יותר מסבוב ראשון . רגע עזרתי?

סאני42

New member
רק כלב שב על קיאו.....

לא מכירה כאלה שחזרו ולא התגרשו שוב... אתה מכיר? מצד שני זו מצווה נו בטח כי נראה אתכם חוזרים לחיות עם האקס... לפחות שמשמיים ישלמו לכם...

נעה שחר

New member
משפט מעניין..

"ד(ג)ברים שרואים מכאן לא רואים משם"... בפעם ראשונה באים קצת יותר תמימים.. אין מה לעשות.. ו - מוכנים להתפשר בתקווה שאח"כ נגיע לעמק השווה או נצליח לשנות את הזוג.. בפעם השניה באים מתוך מודעות - שהיחסים ישתנו במובן מסויים אחרי החתונה.. אז לא מוכנים להתפשר באישיות של הבן הזוג לדג', אבל מודעים לזה שנצטרך להתפשר אם נגלה שהוא לא שם את הכוסות בתוך הכיור או מוריד את האסלה...

TILTAN2

New member
אן אנשים מושלמים

בחלק ניכר של הדברים שאנו עושים בחיינו אנו מתפשרים בצורה זו או אחרת במיוחד בפעילויות שיש בהם יותר מגורם אחד ונישואין ... זה אחד הדברים שיש בהם הכי הרבה פשרות (במיוחד כשצוברים "וותק") ולמה כי עם בן\בת הזוג חיים אחד בתוך השני החוכמה היא "לחיות"עם "החסרונות" של השני ומיכיון שכל אחד "חושב" שהוא מושלם זה קשה אבל ולמרות הכל "טובים השניים מן האחד"

ולכן אני מחפשת מישהו

שיהי'ה מושלם... {כדי שאני ארצה אותו} שלא ידע את זה {כדי שהוא ירצה אותי...}

touti

New member
המשך הדברים שאמר החחבר

למה להתפשר ולחזור לראשון? כי אני גרושה עם ארבעה ילדים זה כבר לא מציאה גדולה תוסיפו לזה ילדים עם צרכים מיוחדים ..המניות יורדות... נקודת המוצא שלו, היא שאני סוג ב וממילא אצטרך להתפשר כדי לבחור בחור לסיבוב שני, אז כבר עדיף לי לשתוק ולחזור לראשון כאילו מה זה בשבילך פשרה? אז תנקי קצת יותר את הבית...

למעלה