פשיטת רגל ללא עו"ד ?

SHON113

New member
פשיטת רגל ללא עו"ד ?

שלום, חייב שרשם ההוצל"פ אמר לו ללכת להליך פשיטת רגל אבל הוא לא יכול לממן עו"ד, האם יכול לבצע ההליך לבד ? תודה מראש.

יכול אך לא מומלץ

יש לקחת בחשבון שגם הליך פשיטת הרגל מצריך תשלום אגרה של כ- 2700 ש"ח רצוי שבקשת פשיטת הרגל תהיה טובה ולא תפגע בזכויות לקבל פשיטת רגל בהצלחה

aeed

New member
תשובה

תפנה ללשכה לסיוע המשפטי באזור מגוריך, אם עומד בקריטריוני הזכאות מאמין שיעזרו לך ותקבל עו"ד מהסיוע המשפטי בהצלחה

SHON113

New member
תודה על התשובות. האם את/אתה יודעים מה

אותם קריטריונים ?

עם ידע במחשבים וסבלנות ניתן להגיש לבד!

אני עשיתי לבד. לקח לי כ 4 פעמים שהחומר חזר אליי עם דרישות לטפסים חסרים וכו', אבל זה באמת שטויות. בסוף של עניין הסיפור דרש ממני קצת לשבת על המחשב כי הטפסים חייבים להיות מלאים בהדפסה ולא בכתב יד והשאר היסטוריה. קבלנו צו כינוס תוך 5 חודשים בערך. בהצלחה

החשיבות של ייצוג בפש"ר!

הליך פשיטת הרגל אינו מסתיים בהגשת הבקשה ובמילוי טופס 5...קבלת צו כינוס זו רק ההתחלה! מדובר בהליך מורכב של פעם בחיים! מעבר להגשת הבקשה עצמה הכוללת איסוף מסמכים שונים והכנת תצהיר הסתבכות - שלא אחת קובע את המשך ההליך (באם נמצא חוסר תום לב בהסתכות ההליך מתבטל), יש להתכונן לחקירה, אסיפת נושים, להופיע בפני שופט בימ"ש מחוזי וכמובן אם יש צורך להגיש בקשות (הפחתת תשלום, הפטר ועוד...). כמו כן, אם הולכים למסלול של הסדר צריך לנהל מו"מ עם הנושים על מנת להפחית את גובה ההצעה כמה שניתן - ללא ניסיון זה יהיה יותר קשה ולעיתים קרובות אינו משתלם בכלל...בקיצור, הגם שבאופן תיאורטי ניתן לנהל הליך ללא ייצוג אין זה מומלץ כלל וכלל.

דקל נור

New member
לא מומלץ בכלל !!!

מהניסיון הקצר שלי כל העסק הזה דורש מיומנות ,מקצועיות וניסיון רב שאת זה אין לנו כי אנו לא משפטנים! אני חיכיתי לטופס שהיה מונח במגירת המזכירות חודש עד שקיבלתי אותו ובין היתר זה עלה לי בעוד 2 פקודות מאסר. עוד דוגמה טובה אתה יכול לקבל למטה בשירשור שלי משכנתא ! שווה להתאמץ ולגשת לעו"ד המתמצא בתחום. שיהיה בהצלחה.

SHON113

New member
תודה על התגובות. הבעיה היא שעורכי דין עולים

לא מעט כסף. עורך הדין שלי גובה כ-600 שקל לשעה + מע"מ. זה הרבה כסף. האם לדעתכם ניתן לקבל ליווי משפטי טוב בפחות מכך ?

תתחיל לבד, כנס לאתר ותתחיל למלא טפסים

כך בחשבון שהכל חייב להיות מוקלד ע"ג הטפסים. אל תזייף , אל תלטש, תפרוס הכל הכל הכל, אין סליחה ומחילה על "חוסר תום לב". מסוגל? צא לדרך. נעצרת בכתיבה? תתייעץ וינחו אותך הלאה. בהצלחה. (לדעתי השד אינו נורא כל כך, במיוחד כשאין כלום להסתיר)

hutc10

New member
תסגור איתו מחיר פיקס

למה לשלם לו לפי שעה? יש הרבה עו"ד שלוקחים מחיר פיקס עבור הגשת הבקשה עד מתן צו הכינוס וגם עד קבלת ההפטר. חוצמזה אם באמת אין לך כסף אתה תמיד יכול לפנות ללשכה לסיוע משפטי של משרד המשפטים או ללשכת עוה"ד או לעמותת ידיד או פעמונים או כל מני עמותות אחות (יש מלא כאלה) ולקבל ייצוג משפטי בחינם אבל זה ייצוג בסיסי ביותר.

למעלה