פשוט

הפנתר11

New member
פשוט

פשוט רוצה לדעת עם כדי לבוא לגור באפריקה עם המשפחה מה לגבי עבודה? ואיך והעם כדי לבוא לגור מה תנאי הקבלה למקום זה?

הפנתר11

New member
מעוניין לבוא לגור

השאלה היא עם כדאי לי לבוא לגור באפריקה אני ישראלי שמי עוזי שגיא אני מעוניין לעבור לגור באפריקה איך אני מתחיל שם את החיים שלי בתור מהגר? יש לי 2 ילדים אני מחפש עבודה גם כן אך זה לא קל בכלל אני כבר מחפש עבודה כשנה( אני עובד ברשת מזון גדולה בישראל ) אני אדם חרוץ מאוד אישתי מטפלת מוסמכת+תעודה אני למדתי ניהול מחסנים ורכש אני יכול לעבוד בכל עבודה שכמובן תצדיק את המשכורת לבעל משפחה+2ילדים תודה רבה

arcdsgn

New member
מעבר לאפריקה

שלום לך, לאפריקה נהוג להגיע רק אחרי שמוצאים עבודה או יודעים בודאות מה רוצים לעשות בכל אחת מהמדינות ביבשת וזה אומר אנשי קשר. חפש במודעות הדרושים שמתפרסמות מדי פעם ולך בדרך המקובלת של שליחת קו"ח, מקווה שתמצא משהו שיתאים לך. כמעט בלתי אפשרי להגיע ליבשת מבלי שמישהו ידאג לך כבר בשדה התעופה (אפילו אם מדובר בטיול). בהצלחה !

הפנתר11

New member
מכירה

זאת אומרת שהסיכוי כלוש ואם יש סיכוי איך אני מוצא אנשי כשר כאלו חוץ מהעיתונות את מכירה אנשים כאלה?

לילית462

New member
חפש בקישורים של הפורום, יש שם כמה אתרים

שגם עוזרים בחיפוש עבודה.

jeshu

New member
אפילו אם מדובר בטיול ? לא הגזמת קצת ? אלפי אנשים נוסעים ומטיילים באפריקה בלי שום אנשי קשר ובלי שיכו להם וידאגו להם.

arcdsgn

New member
../images/Emo157.gifכל אחד והאפריקה שלו

האפריקה שלי היא בדיוק כזו

jeshu

New member
חשבתי שבטח ניגריה ומה אתה עושה שם ? אני רק שואל מתוך עניין.

jeshu

New member
תלוי באיזה תחום אתה... למשל, היה פרופסור אחד שבאופן בתנדבותי הדריך חקלאים ניגרים בשימוש במערכות השקייה מתוחכמות יותר ממה שהיו להם. משהו כזה לא נראה לי שצריך להסתיר.

ruchamay

New member
מחפש הצעות עבודה באפריקה

שלום רב! בן 37 נשוי +1עוסק בשנה האחרונה בפיקוח מזיקים פרחי קטיף (גיפסנית,סולידגו,אסטר,היפריקום,ירוקים למיניהם,נוריו ועוד) בבתי אריזה מטעם משרד החקלאות (לא אגרונום )מסיים חוזה ומחפש הצעות עבודה באפריקה בתחום או בתחומים חקלאים אחרים ,בעל אזרחות דרא"פ,רקע קיבוצי חקלאי,לוגיסטיקה בניה ועוד. אודה לכם על תשובתכם בפורום

למעלה