פשוט

פרה גאה

New member
פשוט ../images/Emo32.gif

אם שמתם
לא הייתי בפורום כבר ארבעה ימים... וזה היה בגלל שהיה לי טיול שנתי בניצנה
והיה ממש כיף... המדריכים שלנו היו שינשינים והיה אחד מהצופים משבט דיזנגוף קראו לו דוד והוא היה בלונדיח כזה חמוד... טיילנו על גמלים ה,יינו בדיונות, כל הצופיפניקיות (וכמה נספחים מהנוע"ל) הכינו את האוכל,הבנים הסתומים בכיתה שלי גרמו למדריכה כמעט לבכות,מורה אחת רמזה שאנחנו זונות (?!) ובקיצור היה טוב!! חחח אהה , ועוד משהו נכון פעם שירי (אני חושבת ,מצטערת אם אני מתבלבלת עם מישהי אחרת) אמרה שבנות פקצות אצלה המציאו שיר על הטיול השנתי ... אז קבלו שיר עוד יותר דפוק של הבנים אצלנו בכיתה שצחקו על המדריך שלנו -גיל, שהוא אמר מלפפון מצחיק וזה נשמע כמו בלפפון זה לפי המנגינה של אווו שבט איתן שולט שבט איתן שולט שבט איתן שולט בהנהגה -שבט איתן מעצמה או במיוחד בשביל שבט צור: אווו שבט צור גונב שבט צור גונב שבט צור גונב מההנהגה -יאללה חבל סיירים חחח והשיר: בלפי המשוגע... בטיול תקע בלפפון בתחת של אילה - בלפי הוא זיין! אילה זאת המדריכה השניה שלנו ניסיתי שזה יהיה כמה שיותר קשור לצופים ולא ארוך מדי:)

Nirvana Forever

New member
נשמע שהיה לך כיף את צריכה לעדכן

אותי מתישהו על הדברים המעניינים... טוב שלא הצפת את הפורום באיזה 50 תגובות (טיפה הגזמתי).. אני צריכה לעדכן אותך לגבי המח"צ... למרות שהרבה מהעדכונים ראית פה אבל חפיף.. שאלה חשובה: היה איזשהו סיפור שעלה על מה שקרה שנה שעברה????

פרה גאה

New member
אממ... לא ממש

למרות שאני חושבת שבגלל זה היה לנו כיבוי אורות אבל דיברנו עליה הרבה אף פעם זה לא נמאס ד.א *עשו לי צמות ופירקתי אותן ישר כי הן היו מכוערות ואז כולם אמרו לי שזה היה יפה ושאני מטומטמת... *ממש בכיתי שזה נגמר *הדוד הזה נראה כמו עופר שכטר! וראיתי אותו בבגד ים *הכנו סמבוסק מעלים והיה סבבה *הכנו מגלשה מהמיטות קומתיים+מיטה נוספת ושירה כמעט שברה את הראש וכל התגובות האלה זה דברים שאני חייבת לרשום ואת ממש קשת קליטה!!!

Nirvana Forever

New member
קשת קליטה... אני יודעת... אבל למה

הפעם??? ד"א למה את לא הולכת לישון טיפשה????? מי זה עופר שכטר לכל הרוחות?? גם עישנתם את הסמבוסק נכון??? יש חדשות בנוגע לאת יודעת מי??? למה שירה נכה? למה למה למה? בסוף אלונה גם הייתה איתכם בחדר?? וכן ניב... את מטומטמת

אוּ, אוּ... אני יודעת../images/Emo70.gif

עופר שכטר זה הבלונדיני הזה מ"אקזיט" בערוץ 10 והוא גם משחק ב"משחק החיים".... אתם חייבים לראות אותו שם... זה קורעעעע לראות אותו
הוא לא יודע לשחק בגרוש

פרה גאה

New member
בעע

לא עישנו אותו יא סתומה זה היה מעלי מלוח משהו כזה וכמובן שכל הצופיפניקיות עבדו וכל השאר התלוננו כל שניה... אין חדשות היא בכלל לא יצאה! ההורים שלה לא מרשים לה... מעניין למה חחח שירה כזאת מצחיקה חחח אמרתי לה שהעיניים שלה נראות כמו שמש שהיא צוחקת ואז היא אמרה שהיא סינית והיא ניסתה לאיית סינית ס-י-נ אמממ (חושבת איזה שעה) י-ת! אלונה לא הייתה בסוף כל אחד נשאר בחדר שלו

למעלה