פשוט קשה לי

HBS היחיד

New member
פשוט קשה לי

די...תאמת כבר נמאס לי, אין לי כוח..נשבר ליי.. אני לא מצליח להתחבר לאנשים וזה ממש קשה. זה לא שאני איזה חנון או משהו כזה שששומר את עצמו מהחברה ונשאר לבד בבית,או סתם לא יפה, אני לא חתיך או משהו , אבל באמת בממוצע, אני מת לצאת החוצה , עם חברים להנות קצת, אבל אין פשוט אנשים שאני יכול להגיד עליהם שממש כאילו אני יכול לסמוך עליהם ואיתם אני יכול לצאת ולהנות, אין כאלה, מתוך כל האנשים שאני מכיר, ואני מכיר הרבה. עם כולם אני בקשר טוב כזה בבצפר מסתובב איתם וזה צחוקים, אבל לא יודע אני לא מצליח להתחבר אליהם, וכמה שאני מנסה, אני לא מוצא אנשים דומים אלי, באופי, או שיש את כל אלה שמשחקים אותה עם פוזה וזה, וזה לא אני, או שיש את הערסים, שזה בכלל רחוק ממני, או שיש את הספורטאים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם, ולמרות שאני גם ספורטאי, אני לא מצליח להתחבר אליהם, או שיש את העשירים האלה שמוציאים כסף על כל מה שבא להם, וזה לא אני ממש, למרות שאני לא כזה עני וגם לא כזה עשיר. אני פשוט לא מצליח להתחבר לאף אחד, וגם כאשר אני מצליח , וזה היה השנה, שממש היו כמה שממש היה לי כיף איתם, לא יודע זה פתאום הפסיק והפסקנו לצאת ביחד, אנחנו עדין מדברים ובקשר ובזה ורק לפעמים יוצאים ביחד. אולי הסיבה העיקרית לכך זה שתמיד עסקתי בספורט, גם כשהייתי קטן, ונגיד שהיינו קטנים נגיד כל החברים נפגשם סתם בערב, לא אני לא יכול כי יש אימון או משחק למחרת, או אפילו עכשיו, בזמן שיש לי אימון אז הם יוצאים ביחד, וכאילו אני באמת לא יכול לוותר על הספורט, כי באמת בלי זה אין לי כלום בחיים, זה הדבר המרכזי בחיים שלי ,אבל מצד שני אני רוצה שיהיו לי חברים שאני אוכל להנות איתם, וזה לא יוצא. בספורט יש לי חברים אבל כולם קטנים ממני ואני לא מרגיש איתם כזה נוח לצאת איתם... אני לא יודע כבר...אני אובד עצות..אם למישהו יש להציע משהו..תודה מראש... וסליחה על המגילה...פשוט הייתי חייב לפרוק...

מזכיר לי מישהו... חח

אוקיי אז אתה מקטלג טיפה את האנשים שמסביבך שנכון הם מסתובבים עם אנשים "מסוגם", אז נלך בראש שלך.. מה עם האנשים שאין להם קבוצה מוגדרת ובכל זאת הם מסתובבים ביחד? חוץ מזה אמרת שהקטע של הספורט די מפריע לך להיפגש עם חברים שהם לא בענייני ספורט ושאתה לא יכול להתחבר עם האנשים שם כי הם יותר קטנים ממך. אולי תנסה בכל זאת להיפגש עם חברים באיזה סופ"ש שאתה יודע שיש לך זמן בלי אימונים או עכשיו למשל שיש חופש אז יש לך יותר זמן חוץ מבצפר ואימונים ככה שאתה יכול להיפגש יותר עם החברים. ד"א, איזה ספורט זה בכלל?

HBS היחיד

New member
חח..לא אני לא מכיר אותך...

אממ...יש כאלה..אבל עדיין לא יודע אני לא נהנה איתם, לא יודע פשוט לא מתחבר אליהם, קשה שאני יוצא איתם, אני פשוט כזה שקט כל היציאה ולא נהנה בכלל... וסוג הספורט זה לא כזה משנה (יש בפורום אנשים שאני מכיר יכול להיות מצב לא נעים...) אבל זה כזה שדורש אימונים כל יום ומידי פעם תחרויות... יש עוד למישהו עצות??

חח התכוונתי למישו אחר שהיה בפורום..

הוא גם היה כל הזמן עם האימונים שלו והכל.. יש מצב אני יגיד לו להיכנס לפה ויהיה לו מה להציע לך.

אה וד"א

נראה לי שאתה פשוט צריך למצוא את האנשים שלך יעני האנשים שאתה אוהב להיות איתם והם אוהבים להיות איתך ואתם מסתדרים והכל אז נכון שטיפה קשה למצוא את האנשים האלה, אבל שתמצא אותם אני חושבת שכן יתפנה לך הזמן להיות איתם וגם עם האימונים.. עד אז אתה יכול להכיר אנשים חדשים בעיר או משהו כזה...

sh53

New member
כואב לך וכדאי לברר את הסיבה

האמיתית מה בדיוק כואב לך, כלומר לרדת לשורש הענין ולא להאשים אחרים או לחפש לעצמך את הדרך הקלה ולמצוא תירוצים למה הם לא מספיק טובים בשבילך (אי אפשר לסמוך עליהם, אי אפשר לצאת ולהנות איתם, אי אפשר להתחבר אליהם, הם לא דומים לך באופי, משחקים אותה עם פוזה וזה, או שיש את הערסים, או שיש את הספורטאים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם, או שיש את העשירים האלה שמוציאים כסף על כל מה שבא להם). נסה לבדוק עם עצמך כמה דברים: * האם אתה מביט על החברים "מלמעלה" (כאילו אתה שווה יותר מהם והם לא יכולים להתחבר/להשתוות אליך)? * היו לך בכל זאת קשרים בעבר, באיזה רגע הם התנתקו? ביוזמת מי יותר? איך היו היחסים ביניכם? * בקשר לספורט - ספורט זה חשוב ואם זה תחביב שאתה מאוד אוהב, אז אומר לך לפתח אותו, אבל מצד שני אם זה בא ע"ח דברים אחרים ופוגע לך בחיים עצמם - אז אולי כדאי לעשות חושבים איך לארגן את החיים ולשלב ביניהם גם את התחביב הנ"ל וגם את החברים. שאלה כללית - באיזה ספורט מדובר?

soujiro

New member
זה לא פשוט ולא רק לך

דמיין לרגע שהיו בעולם רק אנשים כמוך. העשירים היו מסתכלים על העניים וחושבים "הם פשוטים מדי לטעמי" הספורטאים היו מסתכלים על השאר וחושבים "הם לא מבינים את האהבה לספורט" היפים היו אומרים "כל אלה מכוערים מדי" אפילו לא אכנס לקטגוריות המוזיקה, הסרטים והספרים... כל אחד היה נפרד בעולם שלו. לאף אחד לא היו חברים. קשה למצוא אדם שאפשר לקרוא לו חבר. מישהו שיעזור לך כשאתה נופל, במקום לדרוך עליך ולהמשיך הלאה. מישהו שימחא כפיים כשתבקיע גול, ולא יעוות את הפנים בקנאה. מישה שתוכל לסמוך עליו שיזרוק לך את הכדור כשתהיה פנוי... יש הרבה אנשים כאלה - אם תאמין שיש. הכל מתחיל מפתיחות - אין עשירים או ערסים או ספורטאים. יש בני אדם. ולמרות שרוב הסיכויים שלא כולם יהיו חברים שלך, אם תהיה חבר בשבילם, מובטחים לך חברים טובים.

HBS היחיד

New member
זה ממש לא...

זה ממש לא ככה...אני ממש לא אחד שתופס מעצמי, שמסתכל על כולם מלמעלה ומבקר את כולם, זה פשוט שלא יודע אני מגיע לאנשים ומגלה כאילו שכולם כאלה מזויפים כאלה, אפחד לא כמו שהוא נראה מבחוץ, כמו שהוא עושה רושם, ושזה מגיע למצב שאני צריך לסמוך על אנשים, אני מגלה את זה. אולי הדרישות שלי גבוהות מדי, אני לא יודע, אבל תאמת , אני גם לא חושב ככה, אני סה"כ רוצה אנשים שיהיו כמוני, לא יודע איך להסביר את זה , כאילו שיהיו דומים לי, באופי, ואולי גם בגלל זה אני "מקטלג" את כולם לקבוצות. ואני באמת לא אחד שבא לאנשים ומסתכל אליהם מגבוה, הם לא מספיק טוב בשבילי, והוא עני מידי,ף ]שוט הגעתי למצב שאני רואה אנשים וכאילו אני יודע שהם פשוט מזויפים, לא אמיתים, ולכן, כנראה זאת הסיבה שאני מנסה לסדר אותם בקבוצות... ולצורך העניין אם זה כל כך חשוב, אני משחק טניס...

אני מבינה אותך

עד לפני שנה אני גם הייתי באותה בעיה. אני גם עדיין קצת באותה בעיה, אבל כבר פחות. העניין קצת ירד בעקבות זה שהתחברתי עם בנות שהן באותו ראש כמוני, ומאז אנחנו חברות ממש טובות. מה שאני רוצה לומר, אני לא יודעת בן כמה אתה .... אבל בסופו של דבר אתה תכיר שיהיו איתך באותו ראש, מתישהו זה יהיה. בהצלחה! ותהנה בספורט!

אולי תסמונת אספרגר???

גם לתסמונת הזו יש רמות שונות. תנסה למצוא חומר על התסמונת ותקרא. יש גם קבוצות נוער ושם מלמדים איך להתחבר.

חשבת שיכול להיות שלא הם הבעיה?

בהודעה שלך נראה כאילו כל מי שמסביבך לא מספיק טוב. למה אתה מחליט שהספורטאים לא יודעים כלום מהחיים שלהם? מה איכפת לך שהעשירים מוציאים כסף על מה שבא להם? נראה לי כאילו אתה הבעיה ולא הם. ממה שכתבת נראה לי שכאילו אף אחד לא טוב בשבילך. אל תסתכל על הקנקן אלא בתוכו, כי מה שרואים זה לא תמיד מה שמקבלים.

HBS היחיד

New member
אוקי....

בוא נגיד ככה, כל מה שאמרתי זה לא רק סטיגמות כאלה, זה דברים שקורים בשטח. אני לא יודע איך להסביר את זה. עזוב, לא ניראה לי שמישהו פה בכלל הבין מה הבעיה שלי, זה לא שהם לא מספיק טובים בשבילי, שאני מתנשא או משהו, פשוט הם לא אנשים שאני יכול להיות חבר שלהם, כי פשוט , לא יודע איך להסביר, הם לא דומים לי, באופי, הם לא אנשים שאני באמת יכול לסמוך עליהם, וזה לא שיש לי דרישות גבוהות כאלה, כאילו אני פשוט רוצה אנשים שיהיו כמוני...

תאמין לי

לפחות תנסה. החברים הכי טובים שלי תמיד כל כך שונים ממני. אם אתם אותו דבר זה לא מעניין. אם אתם שונים אפשר ללמוד אחד מהשני.

HBS היחיד

New member
תודה רבה לכולכם...

ממש תודה על כל העצות ונראה איך העניינים יתפתחו.. בגל מקרה תודה רבה לכולם ונקווה שזה באמת יעזור..

למעלה