פשוט קשה לי

הרי אומרים שאם אנחנו לא שומרים על

עצמנו - אז מישהו אחר שומר עלינו , ויתכן שהשהות בעניין ההריון , היא רק לטובה ותשמש פסק זמן עבור בחינת יחסיכם , אז לדעתי , דבר ראשון אתם צריכים לגור לבד , בלי שום הפרעות , ובזמן הזה לבחון את כל הבעיות : המשפחה שלו , המגורים , בעית הפוריות , ואת כל המכלול ובזמן הזה תחשבו בשקט ובנחת על בעיותיכם , והזמן הזה יתן לכם תמונה יותר ברורה לגבי הרגשות שלכם אחד כלפי השני , רגשות שהופרעו ע"י כל מיני גורמים חיצוניים ומיותרים . אני גם לא מאמינה , אגב שהוא הפסיק לאהוב אותך , לא מפסיקים בכמה ימים פתאום לאהוב , זה גם תהליך ארוך , הוא פשוט פגוע , נמצא אצל אמו , ומושפע ממנה אז כל השיחות והדיונים בינכם צריכים להערך פנים אל פנים , ולא בטלפון, אלא במקום ניטרלי, ללא שום לחץ או הפרעה . ועוד עצה - אל תנתקי את היחבסים עם אימו , ואל תצפי ממנו לנתק את היחסים איתה , אלא תלמדי להתעלם מההערות שלה - זה יהיה יותר אפקטיבי עבור כולם , וכשהיא תראה שאת מתעלמת ממנה , היא תפסיק לעיר ולהציק לה . גם אל תשקיעי אנרגיות בלשנוא אותה , כי היא פשוט לא שווה את זה , התעלמות , היא שיטה יותר בטוחה מתגובות קיצוניות ולה מגיעה רק התעלמות , תנסי את זה ! בהצלחה

טל וצח

New member
שאלה

עכשיו התקשרתי אליו לשאול מה נשמע (לפני 20 דקות בערך) והוא אמר בסדר מה איתך וכו'. אבל אני מרגישה קודם כל כמו שיחה מלאכותית כזו שהיא לא זרמה באופן טבעי, כאילו משהו מפריע באמצע, ואז הוא אמר טוב נדבר אח"כ. ששוחחתי איתו ביום שבת לפני שפרץ הויכח אמרתי לו שאני מרגישה שהוא מתרחק והוא אמר שהוא מרגיש שמשחזרנו הביתה ביום חמישי הוא מרגיש שזה לא אותו דבר שמשהו ביחסים השתנה, אני ניסיתי להתקרב אבל אני מרגישה שאני לא מקבלת פידבק ממנו (אולי כי הוא פגוע) וזה מרחיק אותי ואני שוב מהססת אם להתקרב או לו. איך מתמודדים עם זה? להשאיר אותו לבד עוד מס' ימים (למרות שהוא אמור לבוא היום לקחת אותי מההורים שלי, הוא גם לא רוצה להיכנס אלינו הביתה וזה עוד דבר שפוגע בי) או שמה עלי לעשות. אני לא יכולה יותר עם המחשבות האלו.

טל

קחי לך פסק זמן מהמצב ומהכל, עזבי אותו בשקט למספר ימים לא יקרה כלום אם לא תשוחחו אחד אם השני מספר ימים (חישבי שהוא במילואים ואין לו איך להתקשר אליך). חבל על הבריאות שלך, תני לו כמה ימים למחשבה וקחי גם לך פסק זמן למחשבה. בכל אופן כשתחזרו - ואתם תחזרו אחד לשני בסופו של דבר - עצתי לך... להתרחק מההורים כמה שיותר רחק... בעיר אחרת אפילו לא קרובה מידי .... שלא יהיה קשר יומיומי - תתחילי אולי לחפש דירה בעצמך בשכר דירה נמוך (זה תירוץ מצוין להתרחק מההורים) להקטין את השפעת אימו על בעלך. אני לא יודעת מה עם העבודה שלך ושלו אבל אם יש אפשרות כלשהי להתרחק מההורים - עשי זאת בלי לחשוב פעמיים. אני עצמי כשנשאתי - ההורים גרו בחיפה ואנחנו עברנו לגור בזמנו בכרמיאל - רחוק מהעין קרוב ללב זה הציל את הנישואים שלי.

s h o o s h a

New member
יש YES ויש HOT ויש אנטנה רגילה

כרגע חייכם מנווטים על פי רצונותיהם של בעלי ספק הכוח (YES= הוריו, HOT= הוריו). את חיי מי מהם אתם מבקשים לחיות? את מי משני הספקים הללו אתם מבקשים לרָצות? אלו אומרים כך (ומציעים מגוון של הטבות) ואילו השניים מציעים חבילות לא פחות טובות אולם מסתבר שאף חבילה אינה מתאימה לשניכם. אתם כזוג צריכים להחליט ביניכם כיצד אתם רוצים לצפות את חייכם? מה התוכניות שבהן תרצו למקד את חייכם כדי שבעתיד תוכלו להצביע ולומר "זה שלנו. פרי יצירתנו האישית". אל תנסו לחיות את חיי משפחותיכם, אל תנסו לפָצות על תחושות פספוס שלהם. אלו חייהם. בנו אותם כמיטב הבנתכם ונקטו במירב הדרכים שיובילו אתכם אל האושר של שניכם. איש לא יוכל לעזור לכם מלבד שניכם. אתם רואים את עצמכם יחד בעוד עשור? בעוד חצי יובל? עשו עכשיו למען תהיו גאים בבוא היום. הוריכם? ילמדו לחיות עם החלטותיכם בין אם יהיו לרוחם ובין אם לאו. בהצלחה

טל וצח

New member
עוד יותר מבולבלת

טוב אז אני הולכת להתחיל את הכל מהתחלה, שוחחתי עם בעלי והסברתי לו שאני באתר באינטרנט, לצערי לא בחרתי שם חסוי (אלו השמות האמיתים) בעלי מאחר ולא יודע לשוטט באינטרנט אז הוא ביקש מאחותו ואיזה יופי ערב טוב לכל המשפחה ממש טלנובלה בשידור חי!!!!! אז ככה אני הגעתי להחלטה שלדעתי היא הכי נכונה והוא יצטרך לבחור בין 2 ההצעות למרות כל הכאב והקושי. **1. או שהוא באמת אוהב אותי עם הדברים הטובים ועם הדברים הרעים ומציב למשפחתו עובדה שאומר להם זו אישתי, אותה אני אוהב ואם תירצו או לו אלא החיים שלי ואתם תצטרכו "לסבול" אותנו ביחד תמיד!!!!!ואנחנו כמובן עוברים במיידית לדירה משלנו ולא אכפת לי מה חושבים הוריו!!! ***2. האפשרות השניה היא שמאחר וכל המשפחה שונאת אותי (לא שזה מעניין אותי) אנחנו נתגרש ואני אחזור להורי ואומנם יהייה לי קשה בהתחלה אבל אולי אני ימשיך הלאה ומי יודע מה צופן העתיד והוא יחזור למשפחה שלו עם כל הקשיים שהוא מודע להם. תסלחו לי אבל אין טעם לפרט הכל רשום בהודעות הקודמות... האמת שבנוסף בעלי מרגיש עכשיו מאוד פגוע ונסער על איך יתכן שכיניתי אתמול בהודעות את אימו שטן, כמו שלה יש התפרצויות זעם והיא אמרה שהיא לא רוצה לראות אותי דורכת בביתה ועוד כל מיני דברים נחמדים מסוג זה כך אני ברגע שבעלי סיפר לי זאת ברגע של זעם התפרצתי וכך כיניתי אותה. מה דעתכם?

yaniv030

New member
תתבגרו כולכם.

היי טל וצח. שמי יניב אני נשוי ללימור 9 שנים +3 ילדים,אני ממוצא יווני ואישתי מוצא פרסי. שנינו מעדות שונות ואורח חיים שונה . מאז ומתמיד חמותי לא פירגנה לי לא אהבה אותי ולא רצתה אותי בקירבתה. מה גם שלמטבע שני צדדים,אני לא סבלתי אותה מהיום הראשון היא הייתה צבועה רכלנית וסכסכנית. וממש ממש לא היסתדרתי איתה. לאחר שלא דיברתי עם חמותי כ3 חודשים השלמנו ואמרתי לה דבר אחד . אני נשוי לבת שלך בעל כורחך ואם זה לא מוצא חן בעינייך זה מה יש אנחנו אוהבים וזהו אבל אני חייב לכבד אותך ואת אותי ולא חייבים לאהוב אחד את השני ומאז עד היום ברוך השם הגיעו ימות המשיח הכל מתנהל על מי מנוחות אז תלמדו לכבד אחת את השנייה ,לא חייבים לאהוב. תאהבי את בעלך ותלמדו איך לעשות אהבה ולא מלחמה נישואים זה דבר קדוש אהבה דבר עילאי ביי ובהצלחה .

all

New member
אצלי זה ניכשל.

ביום שניכנסתי לראשונה לבית הורי גרושתי, אביה אמר "מה הבאת לנו את ה-"רוסי הזה, מה, אין מספיק מיזרחים שווים"??? 12 שנה נימשך הסיוט, כולל הודאה חגיגית ביום הנישואין שמרגע שהטבעת תהיה על ידה, היא לא תקבל גרוש מהוריה (והיה להם, בהחלט שהיה). 6 שנים ניסיתי במשכורת שכיר להעניק לה חיים שנסיכה הורגלה להם. לבסוף נישברתי, עזבתי הכל (כולל אהבה של פעם אחת בחיים והרמתי ידיים). רוצים להישאר יחד, תיברחו מכאן, תעזבו הכל, תיחיו על אי בודד באנטרקטיקה, הרעל מחלחל לעט לעט אך בסוף הוא ממית גם את האהבות הגדולות ביותר. תברחו, תעזבו הכל כמו שהו ולכו מכאן, רחוק מכאן, הכי הרחוק שתוכלו.

1אפי1

New member
מילים כדורבנות

היי טל וצח כאחת שנשואה 25 שנה תרשי לי לומר לך, שיפה ששיתפת את בעלך בכל הנאמר כאן, העברת את ה"כדור" לידיו, אמרת את מה שעל ליבך, רק שתביני כי עם כל הכבוד לחמתך ותהייה מי שתהייה תבינו דבר אחד, את זאת שחיה עם הבן שלה, את זאת שנכנסת למיטה עם הבן שלה, את זאת שתהיי בעזרת השם אם ילדיו, את זאת שבוכה כשלא טוב לו וגם את זאת כשתצחקי איתו בטוב. אם בעלך לא יבין את כל מה שאמרת לו בסיומת, אז באמת חבל לך על הזמן של שניכם ואני בספק אם הבאה אחרייך לא תהייה בנעלייך במידה ובעלך יחשוב בשנית בדעה צלולה ללא לחצים (מצד משפחתו) אז הוא יידע כי הוא צריך לעשות לעצמו את הטובה (גם לך כמובן) ולעזוב את המלונה ולהתחיל לבנות את חיו מחדש. באם כל הנאמר כאן נכנסו לאוזניו האטומות.....אז.....תביני לבד מה עלייך לעשות. אני מאחלת לשניכם באמת רק הצלחה
לך טל אני חייבת להגיד כי יש דברים שאי אפשר לקנות גם לאחד שיש לו את כל ההון בעולם וזה....אהבה...אמונה...הערכה....(הבנת)

טל וצח טוב עשית שאמרת לו טוב שקרא

כל מה שכתבת ואת התשובות שענו לך שלדעתי כולן היו טובות. ועכשיו שיחליט. זה שכינית את אמו שטן ברגע של כעס לא צריך לקבוע את החלטתו לגבי עתידכם. אני מקווה שהוא יהיה מספיק חכם להבדיל בין עיקר לטפל.

../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gifתתעוררי!!!!../images/Emo59.gif

אני חושב שאת חיה בתוך בועה שהבאת אותה כנראה מהבית, אני בטוח שאמא שלו לא השטן כי כל אמא רוצה לשמור על הבן שלה מכל רע ומכל פגע וכנראה שאת גם פוגעת בו וגם ממררת לו את החיים אם זה בשתלטנות ואם זה בחוסר התחשבות ברצונותיו ואמא יודעת ומרגישה. לפי איך שאת מציגה את הדברים את כנראה מובטלת ואת נמצאת רוב הזמן בבית הוריו מבלי לעזור במשק הבית ומכאן מתחילים הדברים, הוריו רואים עם איזו אישה בנם התחתן שיושבת כל היום בחדר כמו פרינססה מתבטלת מול הטלויזיה ולא עושה עם החיים שלה דבר ונשענת על המשכורת של בעלה שעובד כמו חמור ואת מצפה ללכת להשכיר דירה לכי לעבוד!!!!! בעלך מתמוטט הוא חושב על איך להביא כסף הביתה ולחסוך ואת לא מכירה המושג הזה עבודה קבועה נכון???? לפי דעתי מכאן הדברים רק יחמירו ואת בישלת את הדייסה שלך אז אל תאשימי את אמא שלו היא מגנה על הבן שלה . את צעירה , תדעי מה את רוצה מהחיים שלך תפסי לך כיוון והניחי לו לנפשו

טל וצח

New member
אומנם הכרטיס האישי שלך מטעה

טך לפי כל מה שאתה מציין או שאתה אחותו אולי בגיב אולי האח אני כבר לא יודעת. נכון אני כרגע מובטלת ולא מתביישת בזה יש אי שם המון כמנוי אז תתעורר אתה!!!!!! ואני לא נשענת על המשורת של בעלי בינתיים מי שעוזר לו תומך בו ומכוון אותו כן כן מכוון אותו זאת אני!!! אני ממש לא פוגעת בו אחרת הוא לא היה מתחתן איתי הוא מקבל כ"כ הרבה אהבה וחיזוקים כמו שהוא לא קיבל בחיים. ומי אתה בכלל שתשפוט אותי?.?

PinkWin

New member
סליחה

אבל אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות מהעניין קשה לכם לדבר פנים מול פנים שאתם מדברים על גבי הפורום? תארגנו לכם יום פנוי בשבוע ותשבו כולכם ותפתרו את העניינים- אין לכם מה להפסיד. זה הרבה יותר נורמלי מאשר לעשות זאת על גבי הפורום. בהצלחה

לימור029

New member
מה איכפת לאמא

שלו מה היא עושה כל היום עם לבעלה לא מפריע ונגיד שזה נכון והיא כל היום בטן גב זה עיניין של בני הזוג לא של האמא. נכון שכל אמא רוצה לילדיה את הטוב ביותר לילדיה אבל שהילד רב עם אישתו לא נראה לי שהאמא מרוצה מכך האישה הזאת יכולה ללדת את נכדיה של האמא ולהפוך אותה לסבתא אז למה לא לכבד אחד את השני. עם לאמא מפריע שהיא כל היום בבטן גב והם לא מתקדמים לשום מקום לא צריך לריב אפשר להעיר את תשומת ליבה לכך או להציב בפניהם אולטימטום או ששניכם כאן עובדים כדי לחסוך ולעזוב את הבית כמה שיותר מהר, או שתעזבו ולכ לגור בשכירות ואם בא לכם לעבוד תעבדו ואם לא בא לכם תעשו מה שאתם רוצים אתם ממילא כבר לא גרים אצלי. חבל על האנרגיות שמתבזבזות כאן לחינם תצליחו ותגיעו לשלום אמיתי גם עם נאמרו דברים לא נעימים עם אליהים סולח מי אנחנו כבני אדם שלא נסלח.

למעלה