פשוט צריך כת

קיזו

New member
פשוט צריך כת

אני חושבת שצריך כת מאגית\פאגאנית אחת שבה יתאספו כל המאגים וככה לא נצטרך לחפש אחד את השני בנרות, למה אין שום דבר מאורגן בסגנון הזה?
 
יש לא מעט בתי ספר ומסדרים בתחום

אבל הרבה אנשים אוהבים לעבוד לבד. חוץ מזה, אנשים שונים לומדים וחיים בדרכים שונות ולא תמיד אפשר לקבץ את כולם תחת אותה מסגרת
 

ToryMaster

New member
כי אנשים לא עושים אותם דברים

כלומר, לא דווקא עוסקים באותם סוגים של מאגיה.
 
Great Minds Think Alike

בול באותו הזמן
 

EvilFlame

New member
הכוונה אני מניח ל"אספה"

או מסדר או אירגון. אם כבר אז שיהיה אקלקטי. וכמובן הרבה אנשים מעדיפים לעבוד לבד או אם אנשים מסוימים. זה כמו שנגיד למה שלא כל היהודים יתאספו בעיר אחת שכונה אחת (ארץ אחת?
בתוך בית כנסת אחד).
 

ToryMaster

New member
לא כל היהודים

בעיני השוואה דומה יותר תהיה כל הדתיים, מכל דת.
 

EvilFlame

New member
dont shishkebab me like a troll

זאת היתה דוגמא... בבקשה לא לנסות לתפוס אותי על כל דבר קטן. השתמשתי בזה בתור דוגמא זה די ברור שזה יכול להיות קשור לכולם. אז במקום לנסות לתפוס אותי תנסי לתפוס מישהו אחר אם טעות ולא אותי עם דוגמא.
 

Diableror

New member
אני לא יודע כמה קבוצה אקלקטית

יכולה להתקדם.מה שלא יהיה,קבוצה בעלת השקפה "הומוגנית" תהיה הרבה יותר פרודקטיבית. Diableror
 

MetalSinagouge

New member
מסדרים.

בתור בנאדם שמסומן פה באדום (
) חשבת פעם להצטרף למסדר? O.T.O, I.O.T, Temple Ov Psychic Youth? אני עם הנטייה שלי לרתום את הסוסים לפני העגלה, דווקא חשבתי על זה. מכל המסדרים שהזכרתי (אני מניח שיש עוד) אני הכי מתחבר לאחרון, שם מה שצריך לעשות זה לבצע טקס מסויים שבמהלכו המועמד די "מורח" בדם רוק וזרע דף, שאח"כ הוא נדרש לשלוח בצרוף 23 $ חד שנתיים. אני הבנתי שבעצם אין ממש טעם למסדר בשבילי כי מה הטעם בו בלי הפעילויות המתרחשות במדינות מעבר לים? אלה עאם כן ל"לקחת חלק" במסדר יש מטרות נוספות. כמו כרטיס ממש מגניב. טוב זה טיפשי.
 

Diableror

New member
בתור אד(ו)ם חשבתי על להצטרף

ודחיתי את המחשבה שניה אחרי.למה אתה שואל?(וכן,יש עוד מסדרים) Diableror
 

ToryMaster

New member
למה דחית, אם יורשה לי לשאול?

אתה סוליטרי בכל מאודך וזה, או שלא מצאת משהו שיתאים לך?
 

RainBird

New member
אני חושב שאני מבין. כשאת מצטרפת למסדר, זה מפסיק להיות קשור בך. את מחפשת כוח אישי, ולהיות חלק מקבוצה זה נחמד, אבל כשאת קובעת לעצמך את האג'נדות הכוח הוא מאה אחוז שלך ולא נתמך על ידי שום קבוצה או אדם.
 

ToryMaster

New member
מעולם לא הייתי חלק ממסדר

אבל אני חושבת ששאלת ה"קשירות" היא אינדיבידואלית מאוד. כלומר, אתה יכול להיות חלק מקבוצה ועדיין להישאר ממוקד ומרוכז עם עצמך.
 

RainBird

New member
הם מנחילים לך את הערכים שלהם, ומצפים שתהיי זמינה כשהם זקוקים לך. חלק גדול מהחניכות וטיקסי המיסתורין בכלל לא אמורים להיות ידועים לך עד שאת עוברת אותם. את מאמצת את השיטה המאגית שלהם, המקדש האסטרלי שלהם, ואת המשרתים האלמנטליים והפטרונים שלהם. מה יקרה אם יום אחד תפרדי מהמסדר? כל זה ילקח ממך כי בין כה וכה זה לא היה שלך מלכתחילה.
 

neophile

New member
סינרגיה

"חלק גדול מהחניכות וטיקסי המיסתורין בכלל לא אמורים להיות ידועים לך עד שאת עוברת אותם" איך זה יהיה מיסתורי אם תידע אותם לפני?! אתה מדבר ספציפית על מסדרים של מאגיה גבוה לעומת זאת אסיפה כאוטית\אקלקטית\הומוגנית יכולים להיות בדיוק מה שהמשתתפים עושים ממנה. בשלב מסויים תהייה סינרגיה , השלם יהיה גדול מסך חלקיו. אבל אי אפשר לצפות שזה יקרה על ההתחלה בזמן העתיק כולם היו עוברים את טיקסי המיסתורין , זה לא היה מיוחד לקבוצה הרמטית,בזמנים מאוחרים יותר כשכל מני דתות מונוטאיסטיות התחילו לעשות בעיות המונח "הרמטי" תפס את המשמעות שיש לו היום. כלומר חתום,סגור לחלוטין. אסיפה כאוטית יכולה לתת למשתתפים את התירגול והכלים כדי ליצור את המשרת האישי שלהם, למרות שזה לא חומר למתחילים מן הסתם, לא בגלל שלא רוצים שיתקדמו אלה בשביל שההתקדמות תהיה יציבה. זה מדהים מה קבוצה של אנשים יכולים לעשות כשהם מסונכרנים ברמת האמונה והרגש ובעוד כל מני רמות.. מה שבאמת חשוב לפי דעתי זה לשמור על איזון בין אור לאפלה .
 

ToryMaster

New member
זו נקודה טובה

אבל רגע, זה שקיבלת ואימצת מסורת של מישהו אחר, לא עושה אותה פחות שלך רק כי היא שלו במקור.
 

RainBird

New member
תראי, ברגע שאינך תלויה באותו אדם כדי לבצע את הפולחן של המסורת- הכל נהדר. אבל ברגע שהכניסה שלך לדוגמא לastal lodge תלויה באם את שייכת למסדר כרגע או לא, המצב קצת שונה.
 
למעלה