פשוט-עצב..

פשוט-עצב..../images/Emo5.gif

אני יודע שיש כאן כמה גולשים/ות שאינם ממחנה הימין. לא יודע מה הם אומרים לעצמם כשהם לבד מול המראה...הערב.. אני,אישית סבור,שמי שמביט במרקע ויודע גם לחבר אחד לאחד לא יכול להמשיך ולומר יותר יחי השלום המדומה,יחי,יחי. אני אישית,לא מופתע מכלום ההפתעה העצובה שלי היתה התנהלותו הגלמנית של שרון מאז שנבחר לראשות. אם הוא לא מכריז כעת על הרשות כעל גוף שאנו נמצאים איתו במלחמה על כל המשתמע מכך, שילך.. ברק שני,אנחנו לא צריכים עוד. מרק.

אלוני.

New member
מרגיש כמו כל ישראלי היום

בדיוק כפי שמרגיש ראש הממשלה שרק ביום חמישי הכריז שמצא דרך לטפל בטרור. בדיבורים ולרקוד על הדם כולם גיבורים.

זה נקרא לרקוד על הדם ?

אולי תודה כבר שאין לך מראות בבית שלקחו ממך את הטלויזיה שאתה חרש,עיוור..משהו אני אבין ואשתתף בצער. מרק.

אלוני.

New member
כן

הנחת היסוד שלך שלמי שאינו ימני לא כואב, כאילו שהפיגוע הזה או אחרים מבדיל בינינו, בוחר את קורבנותיו, ההנחה הזו היא לרקוד על הדם. אתה חושב שאני יושב בביתי נטול המראות והטלויזיות ומחכך ידיי בהנאה ?? חשבת על כך שגם אחרים, לאו דווקא אינטלגנטים כמו מצביעי שרון, נהרגים ושוכלים בני משפחה במדינה הזו ? חשבת על כך שהנסיון להשיג שלום ולרצות שלום הוא כדי להמנע משפיכות דמים ? אני עוד זוכר את הבטחותיך כאן לפני תשעה חודשים, שרון יהיה כזה ושרון יהיה אחר, והוא הבטיח לך על הגג בכפר סבא ובכלל המשיח קרוב. חוץ מאצבע מאשימה יש לימין (כזה הנמצא בפוליטיקה) פתרונות למצב ? תנו לצהל לנצח

תפסיק להיות דמגוג..

אתה יכול לפשפש ולמצוא עשרות הודעות אכזבה שלי משרון החל מחודש לאחר הבחירות. אז אל תנסה לסלף אמיתות. אני מדבר על כשלון הדרך של השמאל ושל שרון,שבאורינטאציה כזו או אחרת המשיך את דרכו של ברק בגלל,ולשם.."האחדות" עלאק. אז אנא ממך. מרק.

רלוונטי

New member
אני האחרון שאמור לסנגר על שרון

אז לא אעשה זאת...אבל הערכה יש לי,,,עם אמונות כמו שלך אתה בטח כבר רגיל לאכזבות, והחדשות הרעות שהם רק מתרבות...לא משנה מי יבחר בעתיד, אותך הוא עומד רק להכזיב...

רלוונטי

New member
ברק......חס וחלילה.

בשביל לבצע את מדניות השמאל אנו זקוקים לראש ממשלה ימני....אני אסתפק בשרון אבל גם נתניהו יתאים...ואם יקבל הזדמנות, איך שאותך הוא עומד להכזיב.

אני ממש מת מצחוק..../images/Emo6.gif

איך שמאלני מחופר כמוך מאיים עלי שיצביע נתניהו.. והכל מידיעה ותסכול שאם יתמודד ביילין-נשוא תאוותו יותר מ- 25 %,לא יקבל וזה כולל כמובן את קולות הערבים. מרק.

רלוונטי

New member
מאיים......חס וחלילה...

מבטיח. נתניהו יביא לנו את גבולות 67 מהר יותר מכל אחד אחר. ולפני שאתה נחנק מצחוק,,,תפנים,,,הקרב הזה כבר הוכרע.אפשר להרוג המונים ולדחות העינין בכמה שנים. אם מעט השפעה בראיה רחבה. נתניהו היה שם...ולא משנה מה הוא מוכר היום, הוא סוגר עסקה תוך חצי שנה...אני אפילו מסוגל להגיד לך מה תכלול העסקה, אבל בטח כבר נחנקת מצחוק.

בוא ואומר לך,ידידי הסוס..../images/Emo6.gif

שלושים וארבעה שנים אתם ממלמלים-מפלפלים אותן אמירות נבובות ושום דבר מהותי לא השתנה.. כנראה,שיש בכ"ז השגחה עליונה מנזיקים בתוכנו. מרק.

רלוונטי

New member
אז הצלחת לשרוד....

אני לא בטוח למה אתה מגביל את המלל שלי למספר שנים כזה או אחר,,,וגם לא משוכנע בקשר ל"השגחה" עליונה.(בשבילי אתה הוכחה.)אותם עקרונות עובדים כבר מאות שנים. לא אברח מהאמת שבילין את טעמי משרת. קשה להגיד שאני בונה על זה. גם הוא מבין זאת.(בורג מתחיל להבין) את ההסדר שלי אקבל מהימין, גם נגד רצונו. המחיר הוא כסא,,,מאד מכובד,,,הסחורה,,,הסדר.(גבולות 67 מדינה פלשטינאית והכרה כלכלית בפליטים_תמורת הכרה של הליגה הערבית כולה בסיום הסכסוך וזכותה הקיומית של מדינת ישראל על גוונה היהודי) נתניהו לא נראה לך מתאים לעסקה.?

תשיך לחלום..עוד 34 שנים

נתראה בבית-אבות. אחרי מה שעברנו השנה וברק,עם כל מה שהציע והטיפש ההוא לא קנה.. שכח מזה לדורות. מרק.

רלוונטי

New member
שוב פעם....אתם....והצד השני..

בתנאים האלו וביוזמתנו אף אחד לא שואל אותו...

רלוונטי

New member
הוא ממתין רק לנו....

להגיד לו.....שאפשר. מותר. וגם רצוי. לעשות את מה שהוא כבר יודע. תותחים לא יוציאו אותנו מזה הפעם.

resh0

New member
כל הפתרונות ה"מתונים" כשלו!

הגיע הזמן לפתרון שיביא להצלחה מובטחת!!! "הפרדה פיזית"! אנחנו פה, הם שם". ניצור מצב בו כל הפלשתינים, הן פלשתינאי יש"ע והן פלשתינאי ישראל, יחיו ביחד ב 2 גושי התישבויות פלשתיניות. הם יהיו מתוחמים ומגודרים ולגדר הזאת יקראו גבול. ה"גבול" הזה יהיה סגור שואף הרמטי, בדומה לגבול עם לבנון. למרות הבעיות המוסריות הקשורות בעריכתו של טרנספר (ניוד אזרחים מכאן ומשם), רבה התועלת על הנזק!!!! כי התוצאה תהיה שלום!!!! שלום וביטחון לאזרחי ישראל. שוטרים והחיילים ישבו על הגבול, במקום לשבת בכל פתח בית-ספק... אם יהיו איומים אחרים מעבר לגדר, ניתן למטוסים לדבר. רוצים הפסקת החיכוך? YES! רוצים הפסקת האיבה? YES ! רוצים הפרדה פיזית? YES ! רוצים שלום? YES ! אז תגידו YES לטרנספר!!!!!

הגנוב

New member
מרקי אני לא הופתעתי משרון.

ידעתי ואמרתי פה בפורום אל תבחרו בשרון לכו לקלפי ושימו פתק לבן. אמרתי שרון שקרן ושרלטן הוא מחפש את טובתו האישית. אמרתי אז ממשלת אחדות לאומית זה בלוף זה שקר. ממשלת אחדות לאומית זה ממשלת שיתוק וחידלון אמרתי וצדקתי. אני מבטיח לך פה ועכשיו ששום דבר יעשה כלום הכל דיבורים ושקרים. מס שפתיים יהייה פה מצרך שופע וביצוע אין. עוד מספר ימים הכל ירגע. עראפת יטמטם את כולם הוא יתחיל במעצרי הדלת המסתובבת שלו וכולם ירדו על ארבע.

הגנוב

New member
אני לא יודע מה בקשר אליך אבל

אני לפחות שלם עם עצמי ועם מצפוני.

למעלה