פשוט נשבר...

פשוט נשבר...

לכל מי שלא הבין או רוצה הסבר עוד פעם .... קודם כל תודה... ותודה לכל מי שאהב את מה שכתבתי........ כן...... אם אדם מת תלוי בשם מה הוא מת.... ואצלנו במדינה מתפתחת מן תודעה שאולי אם אנשים מתים למען המולדת.. או אולי בשם איזה מיתוס רופף כמו ארץ ישראל השלמה.... אז זה זה עצוב מאוד ומתסכל אבל הם כל כך מעלים את זה על נס.... את הגבורה בלמות....... אין בזה שום גבורה................. לדעתי........ מתי נבין שנגמרו המיתוסים.................. שמספיק להוביל חיילים בארונות בדרך הביתה............. שמספיק לחלום על הבלתי אפשרי........................... ואם באמת אכפת לנו מהדמעות..... אז חייבים לנסות לעצור אותן...... לפעמים יש צורך חזק לצעוק לעולם: נשבר הזין ממלחמות !!!! H-)

*קסנדרה

New member
תגובה

סוף למצבות אם כי זהו אינו פורום פוליטי, אני הייתי רוצה להגיב. שהרי דברייך נוקבים וכואבים. ולא מעט צדק שזור בהם. אך, הסתייגות קטנה לי, ביום בו נשבור או ננפץ את המיתוס של ``טוב למות בעד ארצינו,,,`` הרי שאני מסכנים את קיומינו פה. מי יירצה ללחום עד חורמה, ואולי, אף להקריב את חייו למען ה......, למען מה?????? נכון זה נמאס, נשבר כבר, ואין לנו כמיהה חולנית , להניח פרחים על אבנים קרות, אבל המציאות האחרת כופה עצמה על חופש הבחירה. קסנדרה

*may*

New member
קסנדרה..

גם אני לא רוצה להיכנס כאן לפוליטיקה אז רק אגיד שהמיתוס הזה התנפץ כבר מזמן.. אנשים כבר לא מתים למען האדמה.. (גם אם ככה זה נראה..) מעיין.

למעלה