פשוט נמאס

darkest

New member
פשוט נמאס

כששחר וירון השתמשו בסיועים באום ערן הוריד להם את הכוח לא בגלל שרימואלא בגלל שניצלו לרעה לכאורה ועכשיו עם מה שלמשל מקום ראשון עשה ערן רואה ויודע ולא עושה כלום הרבה כסף הערבים מכניסים? טוב ויפה! אבל המשחק הפך לחרא אני מציעה לשבות או להחרים את המשחק מה דעתכם

Dimon1100

New member
צודק המישחק נעשה חרא הדבר היחידי שמעניין את

ערן הוא שניקנה תומכים אז אני מציע דבר טוב יותר מי להחרים את המישחק בוא כולם ביחד נחרים את התוכים

yaronr11

New member
את האמת שבזמן האחרון אני שוקל פרישה

פשוט כי ערן והערבים הפכו את המשחק לחרא.

yaronr11

New member
../images/Emo41.gifרעיונות לפתרון../images/Emo41.gif

1. חרם על המשחק. 2. להציע לערן לפתוח מ"ע2, ובו לא יהיה אפשר לקנות תומכים ויהיה אכיפה יותר גדולה בנוגע לכפולות. 3. איפוס המשחק פעם נוספת כדי לתקן את השגיאות. 4. למדינה מותר לפתוח כמות מוגבלת של שחרורים והשמדים 5. מיליון שקל, זה מה שערן הרוויח מהערבים...

thesharkman

New member
אני בעד אופציה 3

תוך שבועיים אני עושה מהפך במשחק וירון שלח לו על זה מייל

thesharkman

New member
נ.ב בתכלס

לא נראה שהוא יכול לאפס בגלל שהוא אמור להודיע על זה והוא בעצמו אמר שהמשחק ל יאופס יתר...

thesharkman

New member
נראה לך שהוא מתייחס אלינו?

אני שולח לו מייל על זה שהערבים מרמים ותוקפים את עצמם והתשובה שלו היא כזאת "ניתן לתקוף מדינות לפי מוגבלות המשחק" אני כבר התייאשתי בלנסות להסביר לי לפי ההמושג היגיון ערן הוא כמו הצבא אל תחפש את ההיגיון כי סביר להניח שלא תמצא ואתו

darkest

New member
צריכים לדפוק חתיכת שביתה....

משהו אקוטי ערן רואה את הרמאות- שלחתי לו פרינטים בעצמי....ובוחר להתעלם אני הולכת לשלוח לו אימייל על עצומה לשביתה מי איתי? אם לא נשבות, המשחק הזה רק ידרדר!

למעלה