פשוט נמאס לי...

קריןעדי

New member
פשוט נמאס לי...

בוקר טוב וסליחה על הכותרת הדרמתית אבל זאת התחושה שלי...אין בוקר אחד שאני קמה ואני ממש בסדר...אני לא יכולה לברוח מזה ואני אומרת בלי בושה שהכאבים היומיומים הכניסו אותי לדכאון... אני יודעת שיש אנשים שסובלים יותר ממני אבל זה לא מנחם אותי... בשנתיים האחרונות יש לי בנוסף הר של בעיות (לא קשורות לאנדו'), איתן אני מתמודדת לבד...גם עם האנדו' אני מתמודדת לבד... אני צריכה עידוד כי מי שלא סובלת מזה לא יכול להבין כנראה...יש לי אחלה חברות והורים (הנמצאים בחו''ל) אבל הם לא מצליחים להבין...הם מנסים להבין אך לא מסוגלים עד הסוף... אז סליחה שאני מתלוננת כל הזמן כאן...אני מרגישה ממש נודניקית אבל אני מרגישה שרק כאן יש מי שתבין אותי בלי שאסביר יותר מדי... החלום שלי: לקום בבוקר ולהרגיש טוב...כמו שאמורים להרגיש בגיל 38...להיות מסוגלת לעבוד במרץ ולתת לילדים מה שמגיע להם ופשוט בשביל עצמי להעביר יום בלי כאבים ובלי הרגשת חולי... תודה בנות על האפשרות לפרוק כאן קצת ושוב סליחה ! מאחלת לכולם יום נפלא...

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

תתלונני והרבה, פה ב|
מותר לך
מבינה אותך הייתה לי תקופה מאוד קשה כזאת עם המון בעיות ועוד בעיות רפואיות שלא קשורות לאנדו' שהתגלו בזאת אחר זאת והיה קשה על אף שהחברות וההורים ניסו להבין זה לא היה פשוט... מודה שמזל שהיה לי את זואילי שהבינה אבל ממש הבינה ויכולתי לפרוק עליה הכל וגם את הפורום הזה שנותן תחושה שאת לא לבד... אז שולחת לך
ים בערימות שיעזרו לעבור את התקופה הזאת

זהבה240

New member
היפנוזה רפואית

התחושות מאוד מוכרות לי. קראתי ושמעתי בזמן האחרון על היפנוזה רפואית שנמצאה במחקרים כמועילה בהפחתת כאבים ושיפור התחושות בכלל. גם בדקו את זה על תופעות הורמונאליות. עכשיו אני מבררת בשבילי מי הכי טוב בשביל לנסות. זהבה

מעיין153

New member
בשביל זה אנחנו פה../images/Emo140.gif

מבינה את מכאבים שלך מבינה את זה שלא תמיד יודעים מה אנחנו סובלות איזה כאב למרות שחבריי ומשפחתי לא מבינים מה זה אנדו ולא יודעים כמה זה כואב אני יודעת שיש לי אתכןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לכל דבר ולכל שאלה משפחתי השנייה זה מה שחשוב שיש אנשים שמבינים אותי יקירתי פה תמיד תהיי לה תמיכה וחיזוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תרגישי טובבבבבבבבבבבבבבבבב

קריןעדי

New member
תודה בנות

מאוד חשוב לי לדעת שיש לי מקום בו אני יכולה לקטר
מאז אתמול אני מרגישה על הפנים...אתמול בבוקר קבעתי עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן ולא רציתי לבטל כי הילדים שלי היו אצל אבא שלהם ואין לי הרבה הזדמנויות להיות לבד ולשבת עם חברות. אז החלטתי לא לבטל למרות הכאבים וההרגשה הכללית המאוד לא טובה. "לבשתי מסכה" והלכתי לפגישה שלי...בדרך כמעט התעלפתי כי גם החום בחוץ השפיע אבל למרות הכל במשך שעתיים הקפדתי על חיוך ולא דיברתי איתה על האנדו'... אני שמחה שכאן אני לא צריכה ללבוש מסכה כי אם אני רוצה להיות אני אז אני חייבת להודות שהאנדו' הוא כבר 4 שנים חלק מחיי וחלק ממני... לאנשים בחוץ אני בוחרת ללבוש מסכה בגלל כל מיני סיבות. כאן אני שמחה להוריד אותה... שבת שלום

galim29

New member
מסכימה איתך../images/Emo24.gif

גם לי נמאס ללכת עם מסיכה אז החלטתי להוריד אותה ופשוט להודות קודם כל כלפי עצמי שזה מי שאני כרגע עם כל הרגשות והתחושות הרעות שמלוות אותי ואם מרגיש לי להיות כנה ולהתרחק מאנשים אז זה מה שאעשה. יש פעמים שאין ברירה וצריך לשים את המסיכה אבל כשלא צריך זה הרבה פחות מעייף. והגעתי למסקנה שמי שבאמת חבר אמיתי שלי יבין את הצורך שלי להתרחק כרגע ויחה לרגע שארצה לחזור להיות בין אנשים. מאחלת לך שלא תצטרכי ללכת עם המסיכה יותר מדי ושהחברות יבינו שזה חלק ממי שאת (הכאבים, הצורך לדבר על האנדו, התחושה הלא טובה) ויתמכו בך.

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

מרגישה בדיוק כמוך. הכי נוח, והכי מרגיש לי נכון לשתף פה. יודעת שלא בוחנים אותי, שלא שופטים אותי, שאף אחד לא אומר לעצמו "אוף כמה היא מתלוננת..." להפך, תמיד יש התיחסות, ותמיד יש המלצות ותמיכה. לפעמים ממש בא לי חברת אנדו לא וירטואלית (יש לי אחת, אבל היא מתכחשת להכל... ומדחיקה את האנדו....) ובננות אתן תסלחו לי שאני לא כל כך פה לאחרונה, אבל יש לי קצת דברים על הראש שמשכיחים ממני את האנדו. (והם גם קשורים לעבודה על האיזור הזה שקשור לאנדו, אבל מנקודה קצת אחרת...) ואם אני כבר פה, אני כן הייתי רוצה לשאול שאלה. (נו אף פעם לא מסתפקת בשאלה אחת.....) הרבה פעמים קראתי פה על בנות שאמרו שכואב להן בקיום יחסים. אפשר לשאול איפה מורגש הכאב ומתי? (האם בחדירה (בצוואר הרחם או ממש בחדירה פנימה?), או לאחר הקיום יחסים בבטן?) אה, וכמה ממכן השתמשו בטמפון כשעוד היו מקבלות מחזור? ואם לא השתמשתן למה? (סלחו לי על השאלות... אבל זה חשוב לי...)

רווית04

New member
..

אצל כל אחת יכול להתפזר הכאב ביחסי אישות במקום אחר. תלוי היכן המוקדים ממוקדים.. לי אישית הכאב פזור בנרתיק ובחדירה עצמה בתוכה ושאני מגיעה לנקודת הרתיחה של האורגזמה אז זה כאב שממש משתק לי את כל האגן. אני יכולה להגיע למצבי בכי במיטה ואחר כך צריכה להתפתל קצת מכאבים במיטה עד שזה נרגע. כואב לי גם באוננות עצמה וגם בבדיקות הגינקולוגית שלא נעימות לי כלל. ד''ר שיינמן מאז שהבין שפשוט בחרתי להפסיק לקיים כל הזמן דואג לשאול אותי בכל ביקור אם החלטתי להפסיק להתנזר או שיש בן זוג. בטמפון יכולתי להחדיר אבל זה ממש כאב לי ולא יכולתי לסבול את הכאב פשוט אז לא חזרתי להשתמש בו. ואני מקבלת טבעת נובהרינג ולמען האמת שאני מחדירה אותה פנימה אחת לשלושה שבועות היא לא מורגשת וגורמת לי לחשק מיני שמטריף. מקווה שזה עזר לך.

galim29

New member
קיקונית../images/Emo24.gif

לגבי הטמפון- אף פעם לא הצלחתי להחזיק אותו ליותר מכמה דקות. הרעיון שלו שמשמש כמעין פקק לג'יפה שצריכה לצאת החוצה אף פעם לא קסם לי וטוב שכך. הבנתי שלא מומלץ לבנות אנדו להשתמש בטמפונים אז כנראה שלא סתם לא השתמשתי.... לגבי יחסי מין, התשובה המלומדת היא שיש כאבים באגן אבל כמו שחברה טובה תמיד אומרת לי: זה מה שמפריע לך? אז כואב קצת וממשיכים הלאה. שוכחים מזה. ומה זה לעומת כאבי אנדו? זה לא כאב בלתי נסבלך אבל כנראה שהכול עניין של בחירה ורמת כאב בגוף של כל אחת.

../images/Emo24.gif לחיזוק

כי אין לי מה להוסיף. מבינה מה את מרגישה. ומבינה את הצורך במסיכות. טוב שיש לך גם איפה להוריד אותן.

זואילי

New member
מצטרפת ל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כאן אין דבר כזה נודניקית. תחזיקי מעמד

פיצ 50

New member
מתוקונת

כואב לי לשמוע שיש לך קשיים כאלו
תרגישי הכי טוב להוציא את הכ-ל גם אם את מרגישה נודניקית או קוטרית זה המקום ואנחנו כאן בשביל ל
ולתת כתף ולנסות לעזור אז מקוה שאת כבר מרגישה טוב יותר שמרי על עצמך זה הכי חשוב!!!! דואגת
פיצ

למעלה