פשוט מזעזע

lizush

New member
בדיוק באתי לרשום על זה משהו...

באמת מזעזע וחולני, אני הייתי דורשת הרבה יותר מ 8000 יורו... (כמה עולה התוכנית בהסגר של וינגייט? + מינוס הבנק שאני נמצאת בו כרגע)
אני בעד הפגנת תמיכה !

wgaf

New member
הוא צריך שתי כיסאות אז מה ההגיון ??

הוא צריך שתי כיסאות אז מה ההגיון שהוא ישלם רק כרטיס אחד?! למה שהחברת תעופה תפסיד עליו כסף ולא תוכל למכור עוד מושב כי הוא צריך להושיב את התחת השמן שלו?

אז שחברת התעופה תדאג לכסאות

מיוחדים - גדולים יותר לנוסעים שמנים. זה שיש לו תחת שמן לא אמור ללות לו יותר

מאוד מזעזע

שהשפילו אותו בפומבי, אני בהחלט בדעה שצריכים לתבוע את החברה ספציפית על הזלזול הזה אבל אני כן מסכימה עם המדיניות שלה. אם בנאדם שוקל כמו 2 אנשים ותופס 2 מושבים, זה לא הוגן שישלם רק על כרטיס אחד.

מה את אומרת?????

ובן אדם ששוקל פחות מהממוצע גם חברת התעופה צריכה לשלם לו הפרשים או לעשות לו הנחה בכטיס בגלל זה???? מה זה הבולשיט הזה הגועל נפש הזה החוסר הומניות בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ממש לא

העניין הוא על כמה מושבים הבנאדם תופס. בחורה שתשקול 30 קילו תשב בכיף במושב אחד. בעעע גם לך (גם את עכשיו קצת מגעילה לא? אבל רק קצת!)

עופר 123

New member
ומה תעשי עם...

נכה שכסא הגלגלים שלו תופס עוד מקום? האם גם ממנו תגבי מחיר של שני כרטיסים?
ע'

אוי עופר

אתה בכלל לא צפוי! אנחנו עוד פעם חוזרים אחורה לשרשור האוטובוס. מה השורה הסופית שלך עופר? ששמן מאוד=נכה? זה מה שאתה רוצה להגיד בעצם? והתשובה שלי היא ממש לא, הוא לא צריך לשלם על 2 כרטיסים. לא מסתדר לי שכסא גלגלים תופס עוד מקום ישיבה, זה משתמע כאילו זה על מושב כלשהו. ומצד שני, אני לא בקיאה בזכויות נכים ובסיוע להם בכל מה שנוגע לטיסות. נ'

ושכחתי להוסיף

אם הכוונה למשקל אקסטרה בגלל הכסא (לזה אתה מתכוון?) אז עדיין תשובתי נשארת אותו דבר. השורה הסופית היא שאם בנאדם שמן מאוד מתפקד (לבד לצורך העניין)- אוכל, ישן, מחרבן, שותה, יכול לעלות למטוס בלי עזרה, אין סיבה שהוא יהנה מנוחות יתר על חשבון אחרים.

וגם

זה שאני חושבת שמדיניות החברה היא נכונה כלפי שמנים מאוד, זה לא אומר שאני מסכימה עם כל ההשפלה בפומבי, רחוק מזה. נגמרו התוספות להיום.

עופר 123

New member
דרך נפלאה למנוע משמנים לטוס

נניח שיש לי קאנטרי קלאב ואני רוצה לשדרג את רמת האוכלוסיה שבו. מה אני עושה? מעלה את המחיר לכזה, שרק אוכלוסיה אמידה תרחץ בקאנטרי. כנ"ל עם המטוס - נניח שלא נוח לי עם שמנים במטוס כי הם תופסים יותר מקום. מה נעשה? נגבה מהם מחיר גבוה יותר וכך יטוסו הרבה פחות. זו דרך נפלאה להיפטר מהשמנים על הטיסה, ודרך עוד יותר טובה לגרום לכל אחד בפורום הזה לחשוב פעמיים לפני הטיסה הבאה שלו. מי יודע, אולי הוא יידרש לשלם מחיר כפול בדרך לחופשה בקפריסין. זוהי מדיניות אנטי-שמנית המפלה את האנשים בגלל המשקל שלהם. בקשר להשפלה - נו, סוף סוף אנחנו מסכימים
. ע'

טושה123

New member
עופר, הבעיה הרבה יותר חמורה יותר...

אני צריכה לצאת מידי פעם לחו"ל במסגרת העבודה שלי. במקרה שהחברה שלי תדרש לשלם יותר עבור כרטיסי טיסה עבורי - במקרה הטוב אני לא אזכה לטוס (חלק מאוד מהבה עבורי בעבודה), ובמקרה הפחות טוב עוד עלולים לפטר אותי מהעבודה בגלל זה...

chicka

New member
זה ממש לא מגיע מקטע של שמן=נכה

אלא מההגיון הפשוט שכיסא גלגלים תופס יותר מקום במעברים ואפשר לעשות את ההקבלה הזו בקלות. לא קשור בשיט לשמן = נכה. לא צריך כל הזמן לתקוף, לפעמים שווה להקדיש דקה או שתיים לקרוא בין השורות ולהבין את הרציונל ואם היית קוראת ולא ישר נכנסת למקום של "אני לא מסכימה איתו, אני חייבת לענות" היית אולי מצליחה להבין את השורה התחתונה.

אני לא חושבת

שמותר לשים כיסא גלגלים באמצע מעבר. שוב, אני לא בקיאה בענייני סיוע לנכים בטיסות אבל זה לא נראה לי הגיוני. וחוץ מזה, מדובר כאן על לתפוס 2 מקומות ישיבה, אני לא באה כאן להכנס לכל מקרה ומקרה. ואולי הצד השני גם ינסה להבין את השורה התחתונה (שלי בכל אופן)? שוואלה, זה לא נעים לאדם שמן מאוד לשלם כפול וזה מביך (ואני לא מדברת כאן על כך שהשפילו את הבחור בכתבה בפומבי, שזה בעיני חמור) אבל צריך גם לקחת אחריות,לא?

למעלה