פשוט מזעזע

מעבר להשפלה הנוראית

שבהחלט צריך לתבוע עליה ולא לשתוק, אפילו לא לרגע, מדובר כאן באנטישמניות ברורה, אז מה הלאה? לשלם על שני כרטיסים בקולנוע ? בתאטרון? באוטובוס? לשלם פעמיים שכר לימוד על שני המושבים במכללה? נו באמת, נראה לכם סביר? אז עכשיו גם שמנים צריכים להיות עשירים יותר? ומה עם האנשים שמתפרסים לכל כיוון במטוס ולא מאפשרים לשבת בנוחות? מדובר כאן בשירות, אני רוצה לראות שיהיה חרם צרכנים מצד כל כבדי המשקל על אותה חברה ושהיא לא תצא ותתנצל. ולגבי העו"ד של החברה- נו מי אמר שבשביל להיות עו"ד גם צריך להיות אינטליגנט?

lb22

New member
יאללה אז אל תטוסי באייר פרנס....

אני חושב שהצרפתים עוד יעדיפו שישראלים לא יטוסו אצלהם...אבל זה בכלל קשור לנושא אחר. הכסאות בקולנוע הם כסאות עם גבול כלומר או שאת יכולה לשבת או שאת לא יכולה לשבת.... במטוס הדבר הזה עולה למעלה ("הגבול הזה") ואם קורה מצב שמגיע אדם שהרוחב שלו תופס שני כסאות ואני מדבר על תפוס שני כסאות בכל מובן המילה ולא אחד שקצת חורג מהכסא שלו (אחרת הרבה מאוד מתושבי ארה"ב היו בבעיה) והדבר הזה גורם לאדם אחד לוותר על מקומו צריך לשלם סוג של פיצוי לחברה (לאו דווקא עוד כרטיס במחיר מלא) אבל רק מתי שמישהו אמור היה לשבת שם ולא יכול לשבת שם . שוב מדובר על מצב קיצוני מאוד ואני לא חושב שבעולם ישנם כ"כ הרבה אנשים (מתוך מ6 מיליארד בני אדם) שעונים להגדרה של הקיצוניות הזו. והדוגמאות שנתת הם לא בדיוק קשורות מה הקשר בין מכללה לנושא הזה ולתאטרון או לקולנוע , באוטובוס אפשר לעשות דבר כזה אבל שוב זה יגרור קנסות על מגוון כ"כ רחב של אוכלוסיה החל משמנים , גבוהים , נשים עם שקיות , אמהות עם תינוקות דבר שעלול לגרום לכך שההכנסה של האוטובוסים תרד בגלל שאף אחד מהאוכלוסיה הנ"ל לא תרצה לנסוע שם , בניגוד לזה במטוס למי שגבוה יש אופציה לשבת במקום בו יש יותר מקום לרגליים (מעברים , מעברי בטיחות או איפה שהדלת של המטוס), לאמהות יש מקום מיוחד לתינוק , לאנשים עם שקיות יש את התאים האלו למעלה אבל אין עוד מושבים רחבים יותר ככה שזה לא נעים אבל שקורה דבר כזה כל חברה יכולה לפעול איך שבא לה כל עוד אין איזה חוק מסודר משהו שאומר מה צריך לעשות. ושוב נחזור על המנטרה לא מדובר פה על כל אדם שמן אלא על אדם שנמצא במצב קיצוני ביותר שהרוחב שלו הוא פשוט שני מושבים (שזה רחב מאוד , אם טל יכולה במקרה לדעת מה הרוחב של מושב אחד במטוס ואז להגיד פה זה יכול להיות נחמד) בנוגע להשפלה צריך לעשות משהו ושכל אחד יבחר בדרך שלו. וכמובן איך אי אפשר לסיים תגובה בלי לרדת על מישהו (עורך הדין)......

למעלה