פשוט לבכות

talig86

New member
פשוט לבכות

אני יושבת פה לבדי מול הצג ובוהה באותם 6 החיילים, המלאכים אשר רק לפני מספר שעות התכוננו לשנת לילה ושממנה לא התעוררו יותר. אין מילים.

yonis

New member
הקצב הרצחני שבו נהרגים

נהרגים ישראלים לאחרונה,ממש מעציב אותי ,הרבה גם נרצחים בשפלות,אבל נדמה לי שעם מות ששת החיילים האחרונים,זז משהו בתודעה הכללית ומתחילה תפנית בגישה לאוייב,,,, העתיד יגיד

תותי-בת

New member
כבר יותר מדיי זמן לא שקט פה... משתדלים כמה שפחות לראות מהדורות חדשות מיוחדות, משתדלים להיקלע פחות למרכזים הומי אדם, משתדלים לפקוע 7 עיניים מחשש לחפץ לא מזוהה... פחד זו כבר לא מילה, זו דרך חיים... אתמול במקרה ישבתי עם המשפחה לראות את "הראשון בבידור" - אתם יודעים שאני לא אוהבת TV.... - ולפתע, לקראת סיום, מבזק חדשות... לכולנו היה ברור מה הולכים להגיד - עוד פיגוע ירי, עוד מרצחים, עוד נפגעים והגרוע מכל - מתים... - רק שתמיד כולנו מקווים שאמן ולא היו שם אחדי הקרובים... - אז ברגע שהסתיים לו מבזק החדשות - עלה המשפט "בואו נעבור כבר לחו"ל" מספר פעמים... - מה שאני רוצה שיקרה הרבה זמן - ללכת מפה, עם כל האדיאולוגיה, עם כל הימניות שבי, עם הרצון לארץ ישראל השלמה והמאוחדת... - אני כבר לא רואה את עצמי חיה פה חיים נורמלים, מתסכל בכלל להתעורר בבוקר, כי אתה כבר לא יודע אם בסוף היום תחיה או תמות.... ואז כשעזבתי את הסלון לטובת המחשב חברה שלי הודיעה לי שאח של ידיד שלנו נמצא שם... רק שהוא בדיוק התקשר ואמר שהכל בסדר ושלא ידאגו... אבל אז היא שוב הודיעה לי שבחור נוסף שהיא מכירה היה ממש ממש קרוב לאירוע - ואיתו כבר לא הצליחו ליצור קשר... מקווה שבסוף הכל יסתדר ושישוב הבייתה בשלום. לבינתיים אני מרכינה ראש למען כבודם של אלו שאינם עימנו עוד. אני כותבת את המילים האלו וחושבת - עצוב שאני בכלל חושבת שאין לי מה להקים בית בישראל - כמה שיגידו שאני עדיין ילדה, לא מבינה... או אני לא יודעת מה, אני עדיין לא רואה. עצוב. ../images/Emo104.gifעוד יבוא שלום עלינו - ועל כולם!../images/Emo104.gif ליאת.

Gefen

New member
RamlaCity קבלי התנצלות כנה

בטעות מחקתי לך פה הודעה... את מוזמנת לשחזר אותה שנית וסליחה על הטירחה!!! גפן

למעלה