פשוט לא להאמין

eitangn

New member
זה לא דיוק, זה פרשנות אישית

דיברתי על ציטוט, הבאת תילי תילים של חלקי סעיפים, עטופים בהרבה פרשנות שלך. כולם יודעים לקרוא עברית. בקשתי הקטנה הייתה שתביא את ציטוט הסעיף מהתקנון, במלואו, וללא פרשנותך. והליכלוך בהתנהגותך זה שאתה מזכיר כל פעם מחדש נושא שאינו רלוונטי לדיון, רק מתוך כוונה לנסות להשחיר את שמי. אין כל פסול, והנושא נידון כבר מספר פעמים. אתה יכול להסביר מדוע אתה מזכיר זאת? נושא הדיון הנו וועדת הבחירות.

נו, אז בו נשמע מה הפרשנות השונה שלך

בנתיים מאחר והפרשנות היחידה המוצגת כאן היא שלי, ואף אחד לא הציג פרשנות אחרת, מן הסתם צריך לקבל את שלי. לגבי המינוי, שוב, למה אתה חושב שזה משחיר את שמך??? האם יש פסול בזה??? אני בהחלט לא מזכיר זאת בדיונים על הפרדת הדת מהמדינה ו/או בנושאים כלכליים. אבל, בכל התייחסות שלנו לנעשה בשינוי ו/או לאישים בשינוי, ובפרט לפורז, זה בבחינת גילוי נאות.

eitangn

New member
אז אתה לא מסוגל להצמד לעובדות

תמשיך למרוח ולספר סיפורים, ומי שרוצה לשמוע, שיבושם לו...

קשה לי להאמין

פשוט קשה לי להאמין שמישהו בשינוי מוכן להגן (תוך שימוש בסעיפים ותתי סעיפים) על פעולה כזו שמשמעותה שאדם ("מקורב", "ידיד אישי") מנצל את היותו יו"ר ועדה (תוך ניגוד אינטרסים משווע) להעביר 100,000 ש"ח לידיו הפרטיות. אם זה תקין בעיניך, למה תלין על השחיתויות בש"ס? מדוע מעשיו של בניזרי (שדאג גם הוא ל"ידיד" ו"מקורב") פסולים? לפתע הם נראים לי לא כל כך חמורים. האם המינוי שלך (התקין או לא, זה לא משנה) לדירקטור על ידי פורז גורם לך להגן כאן על מעשה שחיתות שכזה? האם קול אדוניך הוא זה שמשבש את יכולת המחשבה שלך? שלא לדבר על המעשה של השמטה במכוון של הדיון על הנושא מהפרוטוקול? הרי זו עבירה פלילת של ממש!!

ליבליך

New member
לגבי ההשמטה מהפרוטוקול

אני רק רוצה להעמיד דברים על תיקונם: ברוב הגופים של שינוי, הפרוטוקול שמפורסם בסוף כולל רק את ההחלטות שהתקבלו, ולא את דברי כל המשתתפים. כמעט בשום גוף בשינוי לא נערך רישום של דברי כל המשתתפים. בחלק מן הגופים, מוקלטות הישיבות לצורך תיעוד הדברים אם יהיה בהם צורך בעתיד, אך בועדת הבחירות אני מניח שאין הקלטה של הדיונים. לפיכך, לא מדובר בהשמטה מכוונת של הנושא הזה דווקא מן הפרוטוקול, כפי שמנסה איתי פורמן להציג זאת, אלא פשוט בנוהג של כתיבת ההחלטות בלבד, ללא תיעוד של כל הדיון שהתקיים. הנוהג הזה אולי אינו הולם, אבל ודאי שאינו עברה פלילית, ואינו מיוחד למקרה זה. גם בנושא שכירת משרדו של אלי זוהר - נושא שללא ספק אינו תקין - לא נראה לי שהסיבה היא דאגה לידידים ומקורבים, אלא פשוט חוסר תשומת לב לנושא, והחלטה חצי-אוטומטית של "בואו נעשה מה שעשינו בפעם שעברה" בלי לחשוב יותר מדי. ובכל זאת, מנהל לא תקין הוא עדיין בלתי תקין גם כאשר אין שם כוונות פליליות, וטוב שהדבר תוקן בזכותו של איתי.

לצערי אתה טועה

ראשית, הפרוטוקול לא כלל רק החלטות, אלא דברים רבים אחרים, בכללם דברים שאמרנו בהתייחס לכל דבר. שנית, הייתה בקשה מפורשת שלי לרישום מדויק. שלישית ביקשתי לתקן את הפרוטוקול הראשון ולהוסיף את הדברים שנאמרו. רביעית, יש דברים נוספים "בעייתים" באותו פרוטוקול שאני מעדיף שלא לפרט כאן. בכל מקרה, כל זה באמת לא רלוונטי עכשיו
מה שהיה היה, וטוב שהסתיים.

eitangn

New member
למה לא להגזים עוד קצת?

מדובר על חזרה על תהליך הבחירות שהיה לפני שלוש שנים, וידוע לכולם. אולי זו החלטה מנהלית לא נכונה, אך מכאן ועד להאשמות שמסתובבות בפורום הדרך ארוכה. יש מי שרואה רע בכל דבר, ולוקח לו כדרך חיים להיות תמיד נגד. רמיזותיך מכוערות. אם אינך מכבד דעות אחרים, אל תצפה שיכבדו אותך.

דליה זומר

הגיע הזמן שהאשה המוכשרת הזאת תמצא את עצמה סופסוף במקום ריאלי. אני בטוח שהפעם היא לא תחפז להסתלק כמו בבחירות הקודמות, אבל האם נהיה אנחנו מספיק חכמים בשביל לבחור בה? היו ימים שקיוויתי שגם דודו יקפוץ למים. חבל שזה לא קרה.

דליה זומר

מה כולה ביקשתי? ששינוי תהיה אלרנטיבה לקהל מצביעים ליברלי. בוא נהיה רציניים - מפלגת העבודה היתה ביתם של רוב הליברלים. היום הם חסרי בית. יאסינוב יקרב אותם??

למעלה