פשוט לא להאמין

פשוט לא להאמין

אני יושב וקורא את השרשורים ולא למאמין--- אתם מתנגחים אחד בשני כמעט כמו בכנסת, כל אחד כאן הוא יודע כל....אבל מאחר ואין נביא בעירו ואם שינוי תיפול או תעלה נדע רק ביום הדין- מן הראוי היה שיציגו לפנינו את האנשים המתמודדים בשבוע הבא על מקומם ברשימה כדי שנדע לפחות מי ומי ברצים לכסא, וכך יהיה גם זמן להחליט למי נשים הפתק הנכון בזמן הנכון.... ולאיתי, מי שפוגע בבאר ממנה הוא מת לשתות שלא יבהל אם המים ימשיכו להסריח... ותחשבו על זה.....

אני לא "מת" לשום דבר

אני התחייבתי לדאוג לכך כי וועדת הבחירות תתנהל בהתאם לחוק ובהתאם למנהל התקין. אני משער שעל סמך היכרות עם פעולותיי בעבר (שמסתבר זוכות לתמיכה מסיבית מאוד במפלגה) והבטחותיי לעתיד נבחרתי לועדה. פעולותיי שלי הובילו, בסופו של דבר, להתפטרותו של אלי זהר וכנראה לבחירתה של שופטת בדימוס לתפקיד. אני בהחלט גאה ושמח על מה שעשיתי ועל חלקי בכל הפרשה. דווקא הפעולות שלי הן אלו הדואגות לניקוי הבאר שאחרים מתעקשים לנסות ללכלכה ע"מ לשמור על אינטרסים צרים ואישיים.

izzyr

New member
../images/Emo6.gif

"אני משער שעל סמך היכרות עם פעולותיי בעבר (שמסתבר זוכות לתמיכה מסיבית מאוד במפלגה) והבטחותיי לעתיד נבחרתי לועדה" רק בגלל זה, לא בגלל איזה דיל כזה או אחר

ערב רב

New member
אז למה לא בחרו בך?

ברור שכל מעמדו של איתי במפלגה נובע מפעולותיו בעבר, אלא ממה?

אשרת

New member
כמובן.

ממש לא היה דיל שעל מנת שעו"ד זוהר יהיה יו"ר וועדת הבחירות, אז הסכימו לקבל את פורמן בתור חבר וועדת הבחירות. קונספירציה של התקשורת. נו, אז איתי, לא רק שתפוז לא אוהבים אותך, גם התקשורת לא מתה עליך, אה?

izzyr

New member
מסיבות רבות ...

הראשונה כי כמובן לא התמודתי

טוב זה ברור, הדבר נכון לכל מפלגה

זה אמנם מצער שכך המצב, אבל זה מצב העניינים. אבל, מדוע הוכללתי, אם הוכללתי, בדיל מסוים? כפי שאתה יודע היטב, אין לי "אנשים" או "חיילים" במועצה, כך שלא ביצעתי "מסחר" מלוכלך. מעבר לכך, אני אפילו לא חבר מועצה כך שאלו שבחרו בי בהחלט לא עשו את זה ע"מ שאתמוך בהם בתמורה בבחירות למועצה. זאת ועוד, אתה יודע היטב כי אינני "ממלא פקודות" של אלו שבחרו, כך שנשאלת השאלה מדוע בחרו דווקא אותי? תרצה או לא תרצה, נבחרתי על סמך כישוריי ופעולותיי בעבר.

eitangn

New member
"נבחרתי על סמך ..." על סמך מה???

"נשאלת השאלה מדוע בחרו דווקא אותי? תרצה או לא תרצה, נבחרתי על סמך כישוריי ופעולותיי בעבר." - נכון. נבחרת כדי לשרת אינטרסים של קבוצה ששמה לה למטרה לתקוף את הנהגת המפלגה. מכיוון שזו גם האג'נדה שלך, אתה משרת את מטרתם.

אתה מתקרב לתחום הדיבה איתן

מומלץ שתחזור בך מדבריך או לכל הפחות תסייגם ותכתוב "לדעתי" ואז כולנו נדע להתייחס לדברים בהתאם.

eitangn

New member
הבעות דעה

כל מה שאתה כותב בפורום, ואני, וכל אחד אחר, אינו אלא בבחינת דעה אישית. להניח את דעתך, אכתוב: כל שאני כותב הנו דעתי האישית. הייתי שמח אם היית בחזקת "נאה דורש, נאה מקיים" ומוסיף הערת הזהרה כזו לכל סיפוריך על המתנהל בשינוי, ולכל פרשנויותיך להליכים המשפטיים שנהלת (והפסדת)נגד שינוי. האם דבריך, עליהם הגבתי, אינם בבחינת דעה? ולא ראיתי שם הערת אזהרה...

לא מדויק

יש כתיבה שממנה ברור שמשתמע שהיא הבעת דעה בלבד, ויש קביעת עובדה כמו שעשית, הדבר מתחזק לאור העובדה שהינך חבר מועצה ולפיכך סביר כי אנשים יחשבו כי אתה מדבר מידע. בכל מקרה, אם הבהרת שמדובר בדעה ואם אנשים זוכרים כי מונית ע"י פורז לחברה לאוטומציה, אני מניח שאנשים יקחו ברצינות הראויה את דעתך. בכל מקרה, סתם שתדע אתה טועה בדעתך זו. נבחרתי מאחר ולא מעט חברי מועצה ביקשו שישב בועדה אדם שיוכל למנוע, במידת הצורך, למשל את מה שבסוף התרחש. לפיכך איתן, נבחרתי בעיקר על סמך היכולות שלי והפעילות שלי בעבר, מה אפשר לעשות. אני מבין את תסכולך, אבל עדיין, אתה יכול קצת להתאפק לפני שאתה משמיץ, אבל אם זה כל כך בוער בעצמותיך, תהיה בריא.

eitangn

New member
מי שמדבר על השמצות...

"משתמע" זה באזני השומע... כל מה שנכתב באינטרנט, שהנו מדיה חפשית ולא מבוקרת, הנו בחזקת דעה. גם מה שאתה מכנה "עובדה" זה לא מתמטיקה. וכמובן לא תפספס הזדמנות להזריק קצת ליכלוך, ולנסות לסתום את פי, עם ספור ישן, חבוט, שכבר נטחן פעמים רבות, וגם בו מה שאמרת הנו בבחינת דעה... מה זה קשור לנושא וועדת הבחירות? כפי שאמרת: "מה אפשר לעשות. אני מבין את תסכולך, אבל עדיין, אתה יכול קצת להתאפק לפני שאתה משמיץ, אבל אם זה כל כך בוער בעצמותיך, תהיה בריא." בבחינת "נאה דורש, נאה מקיים".

eitangn

New member
להוכיח מה?

על העובדה שאני דירקטור בחברה לאוטומציה אין חולק. על העובדה שהמינוי היה כדת וכדין, ולאחר אישור ועדת רביבי, בתנאים מחמירים לבעלי קשר עם הממליץ, אין חולק. כל טענת שיש בזה טובת הנאה, ובכן זו דעתך. רק דעה. גם אם תביא ציטוטים הסטוריים של מבקר המדינה או בג"ץ, עדיין זו דעה. זה שאתה חוזר ומזכיר זאת בכל וויכוח, וללא קשר לנושא הדיון - זו עובדה. זה שאתה משתמש בזה ככלי לנסות לסתום את פי או להשחיר את שמי - זו דעה. תתבגר...

זה מקובל עלי

אכן רק מדובר בדעה שלי, של מבקר המדינה ושל בג"ץ. למולם עומדת דעתך שלך. אני מניח שיתכן שכולנו טועים ואתה צודק. כמו שכתבתי קודם, אני לא מבין למה אתה חושב שאני מנסה "להשחיר" את שמך. האם יש משהו פסול בלציין את העובדה שמונית ע"י פורז לדירקטוריון החברה לאוטומציה?

eitangn

New member
אתה כרגיל מלכלך

"האם יש משהו פסול בלציין את העובדה... " - כן. כשזה לא קשור לנושא, כל כוונתך ללכלך ולכן אתה חוזר על המשפט כל פעם מחדש. לנושא דעת מבקר המדינה ובג"ץ בנושא כבר דנו דיון ארוך ממצה ואין כל סיבה לחזור עלין. ברור לי שאתה אכן תפתח הכל שוב ושוב. מטרתך ברורה והיא להכפיש אותי. קשה לך להתמודד בצורה עניינית עם דעות שונות משלך?

אבל הסברתי לך שזה קשור לנושא

אי פעם ראית אותי מציין את זה, למשל, בוויכוח כלכלי ו/או מדיני? אם, למשל, אני סוחר בבורסה, מן הראוי להזכיר זאת כאשר אנחנו עורכים דיון על נחיצותו של מס בורסה. שים לב שכאשר אני מדבר על נושאים הקשורים לשינוי, כולכם מזכירים את העתירות שלי בנושא, ואין לי טענות לכך. תרצה או לא תרצה איתן, ברגע שפורז מינה אותך, ואפילו מדובר במינוי תקין אשר מהווה גאווה גדולה לשינוי ומדגים מינוי ראוי מהו, עדיין העובדה הזאת רלוונטית, בעיקר כאשר אתה מגן על דברים שפורז קשור אליהם במידה זו או אחרת.

eitangn

New member
אז לליכלוך קוראים הסבר...

ואם לא שמת לב, מעולם לא העלתי את נושא העתירות שלך, אלא רק הגבתי אחרי שאתה העלת... אני מביע דעות, חלקן גם תומך בהנהגת המפלגה, ע"פ העניין, וחלקן לא. אין שום רלוונטיות למעט חוסר יכולתך לנהל דיון ענייני, וחוסר יכולתך להתגבר על הדחף ללכלך. נסיון תרגיל מלוכלך מכיוון שאינך מעלה טיעון לנושא, אלא מנסה לפסול כל דעה שלי על בסיס אישי. תתבגר...

reggmil

New member
מהומה על לא מאומה.

זה נשמע כמו בדיחה, ריב כל כך גדול , ועל מה? על בחירות לוועדת הבחירות... זה מה שנקרא מלחמה לשם מלחמה. עתירות ויכוחים, מלחמות גידופים וכל זה כדי לקבוע את את מי שיספרו את הקולות. פשוט פתטי... נכון, לוועדת הבחירות יש יכולת הכרעה מסוימת אם ההצבעות צמודות, וקביעת לוחות זמנים וכו' אבל נו באמת, קצת פרופורציה. אני ממליץ לכולם להתרכז בבחירות הפנימיות במקום באנשים שיספרו את הפתקים.

למעלה