פשוט לא להאמין!

Tokyo

New member
פשוט לא להאמין!

פעם חשבתם איך זה להתעורר בבוקר ולראות מישהו מחטט לכם בארון??? זה בדיוק מה שקרה לי הבוקר. בעודי מנמנם עם חצי עניים פקוחות, פתאום מישהו מדליק את האור בחדר השינה שלי ומתחיל לחטט בארון הבגדים שהיה פתוח ואת מי אני רואה? בעל הדירה שלי! הטמבל לא שם לב שאני ישן במיטה מכיוון שהפוך כיסה את כולי והבן אלף מחטט לי בארון! איך שראיתי אותו לא אמרתי כלום כי שמתי לב שהוא לא יודע שאני רואה מה הוא עושה. איך שהוא מסתובב הוא קלט שאני במיטה ולא ידע מה לעשות- קמתי מהמיטה אמרתי לו מה אתה עושה ? הוא אומר באתי לסדר את הפעמון של הדירה שאלתי אותו מה זה קשרו לארון בגדים שלי אז ברור שלא הייתה לו תשובה- עכשיו תבינו אין לי בעיה לתקשר ביפנית אבל הבעיה שאין קללות ! הייתי כל כך עצבני פשוט אי אפשר לתאר רעדתי מרוב עצבים- אמרתי לו שאני הולך למשטרה ויפני ששומע משטרה מתחיל להכחיל- הוא התחיל להתנצל אז אמרתי לו שזה רק מביא יותר עצבים וכדאי לו מאוד לעזוב את הבית למה אני עדין לא מספיק ער ואם אני שוטף פנים מצחצח שנייים אני אוכל אותך לארוחת בוקר וכל זה בקללות בכי עסיסיות שרק בעברית אפשר לומר. זאת גרם לי לשנוא אותם לתעב אותם בא לי להקיא מהם- אני מרגיש כאילו מישהו חדר לי להכי פרטיות שיש לבן אדם- אם בבית שלי אני לא יכול לישון בשקט מה נשאר חברים?? מה אתם הייתם עושים? שבת שלום טוקיו

liat129

New member
לא יאמן ../images/Emo12.gif..

אני במקומך הייתי מחפשת דירה חדשה ומתלוננת במשטרה.. לך תדע מה הוא עשה כשלא היית בבית לתפוס אותו על "חם". אגב, אולי זה הזמן לעשות "ספירת מלאי" בדברים שלך, סתם לבדוק שאין לך דברים שנעלמו באופן מסתורי..

Guy K

New member
בטח משטרה

ולא רק משטרה אלא גם תביעה אזרחית ופיצויים. שיעשה חרקירי מהבושה, מ'כפת לך ?

Inuit

New member
משטרה וכמה שיותר מהר

כן כן מי יודע כמה פעמים הוא כבר יהי שם לבדוק מה חסר ולעבור דירה או\ו להחליף מנעול וכמה שיותר מהר כדי שבעלי בית למיניהם לא יוכלו להכנס

gozala

New member
לא למשטרה ../images/Emo70.gif

זה קיצוני מדי ובן אדם (בקלקלתו) הוא אדם בסופו של דבר. רציתי גם להציע להחליף מקום, אבל זה עלול לא להתאים: לך תחפש, לך תמצא.... להחליף מנעול ואולי לקבל התנצלות?

Guy K

New member
איזה מצחיק זה

מה זה בנאדם נתפס בקלקלתו...? בקלקלתו זה כשהוא מרים מאפרה מהלובי של המלון. בקלקלתו זה כשהוא מקבל יותר מדי עודף מהמכולת ולא אומר מילה. בקלקלתו זה כשהוא יושב מול המחשב בעבודה ובמקום לעבוד גולש בתפוז. כשהוא נכנס לדירה של מישהו אחר (וכשהוא משכיר אותה היא הופכת להיות של מישהו אחר) ומחטט בארון זה לא בקלקלתו. זו עברה רצינית.

judyr

New member
רגע לגלוש בתפוז בעבודה זה חטא??????

ועכשיו ברצינות טוקיו למשטרה תגיש תלונה וכמו שקודמיי אמרו תבדוק אם חסרים לך דברים מבחינתי זה חמור מאוד זה הדברים האישיים שלך ולאף אחד אין את הזכות לפלוש לתוכם אם אתה יכול אז תעבור דירה אח"כ ואם אתה לא יכול כרגע אז תחליף מנעול וכמובן שעלות החלפת המנעול או כל עלות בנוגע לחיפוש הדירה אם זה פירסום שלך בעיתונות או כל מה שנוגע לכך ואפילו העברת חפציך חייבת לבוא על חשבונו של בעל הבית ותיידע מה קורה בהמשך ג'ודי

gozala

New member
ג'ודי: יקוב הדין את ההר? ../images/Emo4.gif

הוא הרי נתפס בקלקלתו. אז באמת ניתן לבקש compensation בצורה כזו או אחרת, אבל למה להרוס לטיפש את החיים?

judyr

New member
אוקי גוזלה...

בואי ננסה משהו... דמייני רגע אחד.... בבוקר טוב לך ונעים לך בשמיכות שלך... את מתכרבלת לך לעוד רגע של נימנום לפני היום שלך.... ואת שומעת רעשים... והדבר הראשון שעולה לך בראש זה מה הוא עושה שם???? (שזה סביר להניח הגבר שלך או החתול או הכלב....) ואת פוקחת לך ככה לאיטך עין אחת... למה השניה עדיין בנימנום זוכרת.... אבל שבריר השניה הזה מתפוגג כמו "פוף" כזה... כי את מגלה... איש זר שמחטט לך בדברים האישיים שלך בחדר השינה האישי שלך בדירה האישית שלך חדרו לך לנשמה מותק וויק אפ אין לך פרטיות גם אם היית בטוחה ועכשיו.... תנסי להיות מבינה ורחומה... ואני לא באה לתקוף את היותך טובת מזג שלא תביני לא נכון אלא מנסה להעביר לך את מה שטוקיו הרגיש באותו הרגע....

judyr

New member
שלחתי מהר מדי... עוד דבר למחשבה

ואם הוא לא היה ניתפס??? מי יודע כמה פעמים הוא כבר חדר לפרטיותו של טוקיו? ושל אחרים לפניו? או אלה שיום יבוא ויגורו שם? אה?

gozala

New member
בדיוק כך גם אני חשבתי ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

שקרוב לודאי שזו לא הפעם הראשונה וברגע שעשה את זה פעם אחת מאבדים את כל הבטחון והרגשת הפרטיות... אבל יש גם צד שני: נניח שהשכרתי לאדם זר ואני רוצה לדעת עם מי יש לי עסק? חישבי על כל אותם מחבלים וטרוריסטים ששכרו שם בהמבורג ובארה"ב... אם היו מחטטים קצת יותר ובודקים אצלם, היו מונעים אסונות נוראיים. אולי זה מה שהיה לאותו אדם בראש? הוא לא חיפש לגנוב, אני לא מאמינה. (או לא רוצה להאמין), כיאם היה חסר דבר מה, היה מאבד את הדייר/ת והיה יוצא "שכרו" בהפסדו. ברור שהוא יצא עם תירוץ שלא מתקבל על הדעת, צריך לשבת ולדבר איתו אולי ואז להחליט על דרך פעולה.

judyr

New member
יש צורה לעשות דברים

אם את חושדת או לא בוטחת באדם שהשכרת לו את הדירה יש דרך לעשות דברים הוא עבר על החוק וחדר לפרטיותו של אדם אחר

Tokyo

New member
גוזולה את בכלל לא בכיוון הנכון

עלק טרוריסטים איפה את חיה? פה לא יודעים מה זה חפץ חשוד אז תוציאי את האפשרות הזאת מהראש- הייתי רוצה לראות מה היית אומרת אם לך זה היה קורה שאת ישנה בתחתונים ומישהו מחטט לך בחזיות בארון - מה היית אומרת לו?? אתה צודק בטח חשבת אני מחבלת? טוקיו

gozala

New member
כככןןןן, ניסחפתי ../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

אולי הבעתי כאן משאלת-נפש: אם לאותם טרוריסטים בארה"ב היו מחטטים קצת בחפצים, אולי מגדי התאומים לא היו נופלים! גם בתי הייתה ביפן תקופה לא קצרה אחרי הצבא. הצעתי פיצויים, נסי איכשהו לתמרן עם המצב, אני מבינה שלא קל להחליף מגורים שם ומצד שני חדרו לפרטיותך ככה, שבאמת קשה ליעץ מכאן: כל מקום והנתונים שלו.

az ma

New member
אולי תתן דוגמא מדליקה יותר...

למשל: נניח שהיא ישנה בחזיה ומישהו מחטט לה בתחתונים (שהיא לובשת?)???

az ma

New member
בחלומות שלי, רואה אותך...( כשאתעורר

אני, בלי שום ספק...)

למעלה