פשוט כנסו!!

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את גדולה. זה ענקי. אני מתגלגלת פה מצחוק באמצע חדר המחשבים של בניין מכסיקו. אנשים חושבים שאני מטורפת. הוריי

kalista

New member
.......

זה לא שאנחנו לא מתרגשים!!!! ואני חושבת שאני מדברת בשם כולם כשאני אומרת שכולנו חיכינו לזה כ"כ הרבה זמן ופתאום זה קורה?!?! ואנחנו לא שמענו על זה מאף מקור אחר... אנחנו לא רוצים לפתח תקוות שווא ואחר"כ סתם להתבאס!!! אבל הלוואי הלוואי הלוואי שאתה צודק!!!!

נקאש

New member
טוב סבבה תחשבו מה שאתם רוצים...כי

לי יש כרטיס כבר אז מה אתם יכולים להגיד?!?!?!?...אז אני אהיה בהופעה ואתם לא תיהיו...זה למה כי איזה אחד מפורום רד הוט צ'ילי פפרס בתפוז "שיקר לכם"!!...אז נראה איפה אני אהיה בתאריכים האלה ואיפה אתם סבבה???...

SaintJohn

New member
../images/Emo62.gifיש לי רעיון

יש לך כרטיס? סבבה לך. נראה לי שהבנת שאף אחד לא מאמין לך פה (ובצדק מוחלט, כמובן). בוא תהיה נחמד ותעלה לפה תמונה של הכרטיס, מה אתה אומר? זה המצב: אני כרגע לא מאמין לך, אבל אם תראה פה בפורום תמונה של הכרטיס אז אני יאמין לך. עשינו עסק?

Shachaf D

New member
אוי לא ... נראה לי הוא צודק -כנסו

שלשום כזה חבר שלי שיודע שאני מת על צ'ילי מתקשר אלי ואומר לי "שחף תקשיב רד הוט צ'ילי פפרס באים להופיע בישראל ! בבת ים ! " ואז אני אומר " טוב..... מה שתגיד " אבל הוא אמר לי " חכה ותראה " ועכשיו ההודעה הזאת ... נראה לי זה נכון

תגידו נראה לכם שזה הגיוני

שהם יבואו להופיע בארץ ומי שימכור את הכרטיסים יהיה איזה אבי דרך הפלאפון? ומכירה מוקדמת? ראבק... אלא אם כן הם עושים את זה בכוונה בקטע של שושו.

מוצארט

New member
חבר'ה! זה נכון! באמת../images/Emo70.gif

הדס תיכננה מפגש פורום, והיא ביקשה ממני להביא את ג'ון, אז טילפנתי אליו, והוא אמר שהם כבר יבואו כולם למפגש, ובדרך יעשו כמה הופעות. מה, לא?

אז תשים תמונה

מוזר שתהיה הופעה ב..דימונה?! לא בערד חחחחחחח [בערד במוזה או בקריית האמנים..חחחחח למה לא בכיף. פתאי [פתי בתילאנדית חחחח].

למעלה