פשוט כנסו!!

לא נראה לי אבל שיש הופעות בכלל

בתאריכים האלה. הם עוד צריכים להוציא את האלבום החדש.. ונראה לי שרק אחרי זה יהיה עוד סיבוב הופעות....

Shachaf D

New member
תארו לכם ..

אנחנו צוחקים וצוחקים על זה .... ובסוף זה נכון , אתם תוכלו את הלב .. בבקשה בוא נישאר טיפה אופטימים לגבי זה :\

נקאש

New member
בידיוק!....

זאת הגישה הנכונה!!...לא כמו כל האפסים פה!.....נו הדס תמחקי לי ת'הודעה!.. אבל אותי זה לא מעניין כי אני הייתי ואני אהיה עוד הפעם בהופעה שלהם!... אז תמשיכו עם הגישה הזאתי...ונראה מי יהיה בהופעה ומי לא!....סבבה!?!

idanem

New member
אוקי..

בוא נגיד את זה ככה: אתה אמרת שיש שתי הופעות, לא? אז אם נפסיד את הראשונה, נלך לשנייה..לא רק זה, נוכל גם להגיע לראשונה ולקנות כרטיס באירוע...כי בטוח לא ישבו פה בשקט וגיא פינס ילך לסקר את זה או משהו..ובמקרה שאפסים כמונו צודקים, ולא תהיה הופעה...אתה זה שתפסיד 200 שקל כי האמנת לכמה שטויות שבכלל לא נכונות... סבבה?

נקאש

New member
בידיוק!....

זאת הגישה הנכונה!!...לא כמו כל האפסים פה!.....נו הדס תמחקי לי ת'הודעה!.. אבל אותי זה לא מעניין כי אני הייתי ואני אהיה עוד הפעם בהופעה שלהם!... אז תמשיכו עם הגישה הזאתי...ונראה מי יהיה בהופעה ומי לא!....סבבה!?!

סבבה../images/Emo70.gif

גם ככה אני לא אהיה בארץ בתאריך הזה

aivi yo

New member
וואי!!

וואי אם זה נכון מי שאירגן את זה הוא גדול ואלה שצוחקים תמשיכו לצחוק ובסוף הם יבואו!!!!

כן...

מכל המקומות בארץ הם באים לשתי הופעות (שתיים!!) בבת ים ודימונה... ובלי להעליב שני המקומות האלה זה מקומות שלרוב האנשים אין כסף לקנות ספרים לביצפר ושווארמה בלאפה אז מאיפה יהיה להם 300 שקל להוציא על כרטיס להופעה? לכמובן שהמארגנים של הדבר הזה לא מפרסמים בשומקום ומוכרים את הכרטיסים מהפלאפון של אבי, סחבקינו משכבר הימים. ואחד המארגנים בעצמו קנה כרטיס במאתיים שקל. הוא מארגן, אבל הוא צריך לקנות כרטיס. אני אבוא להופעה במרפסת ואני רוצה פטריות על הפיצה שלי.

פטריות זה שולט!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני רוצה לבוא אבל חסר לי שקל תשעים ): ):

כה כה כה כה כה כה כה כה...

המורדים הופיעו ביד אליהו ורד הוט יופיעו בבת ים... ושוב אני חוזרת, כה כה כה כה כה כה כה כה כה כה....

למעלה