פשוט יופי

yuval k

New member
פשוט יופי ../images/Emo46.gif

• בשיעור מתימטיקה למדנו חומר מסובך שחייבים לתרגל הרבה כדי להבין והייתי חייב לצאת לפני שהשיעור הסתיים, כך שיש לי 5 דקות להשלים - וזה ממש לא מעט, • נסענו להצגה בקאמרי - ובדרך המורה להיסטוריה שאלה אותי מה למדתי שם אז אמרתי, והיא קראה למחנכת שלי וסיפרה לה וזו אמרה ש"עכשיו הבנתי למה לא הצלחתי לישון בצהריים!" - וגם המורה למתימטיקה של שנה שעברה [בבי"ס] לעגה לי - וזה לא שהלכתי ואמרתי להן, הן שאלו ועניתי. • חזרתי הביתה ב-23:00, דפקתי בדלת, דפקתי שוב, צלצלתי בדלת, ניסיתי מפתח, ואין. פתחתי ספר חדו"א וקראתי על אינטגרלים, ואז נזכרתי שמיכל (mp38) נתנה לי ספר [קריאה] בשיעור, אז הלכתי וקראתי 10 דקות, וניסיתי שוב. ב-23:30 אמא שלי פתחה את הדלת, ושאלה למה לא צלצלתי. באמת מעניין למה. • כל הערב לא אכלתי כלום מלבד פסק-זמן-Red ושתיתי קצת מים. • ובתור קינוח, עכשיו אני מחפש את ספר פיזיקה והוא נעלם... הפכתי כל פינה. ואני נזכר גם שנעלמו לי הדפים המשובצים הכפולים (זה השיגעון של ז'ניה - היא מורידה 10 נקודות אם לא כותבים על דף כפול), והם היו בתוך הספר. כנראה שמישהו "שאל" ממני את הספר. עכשיו לך תמצא מי זה... אני לא קונה ספר חדש כזה. בחיים לא. א' - זה יקר (אני לא טחון בניגוד למה ש*אהמ* *אהמ* כמה אנשים *אהמ* *אהמ* חושבים), ב' - זה ספר גרוע. אבל אפילו שזה ספר גרוע, זה עדיין חומר קריאה לשיעורי פיזיקה... כך שעכשיו אני באמת אשתעמם בשיעורים
• כואבת לי הבטן. • יש לי עבודה באנגלית, שהיה צריך להגיש ביום ו' לפני שבועיים ממחרתיים [בהנחה שהיום יום ד' עדיין] ופרוייקט אחר לסיים, ואין לי כוח. נפלא. פשוט נהדר.

אוריקס

New member
../images/Emo7.gif

אין מה לעשות - מורים הם מורים... הם לא ישתנו. אתה גם לא חייב להגיש עבודות, אתה תלמיד טוב ויסלחו לך. ספרים יש הרבה, תמיד תוכל לקרוא משהו אחר בשעור פיסיקה.

yuval k

New member
באנגלית אני חייב, כי זה 10% מהציון

הסופי, וממש לא מתחשק לי לקבל 85 או 80. בטח לא כשאני צריך להירשם לתיכון, לך תדע איפה. לא אכפת לי מה"שיגעון" של ז'ניה - פשוט הייתי ממורמר כשכתבתי את ההודעה (ועודי). ז'ניה היא בסדר גמור. פשוט לא נותנים לה ללמד, והמוח של התלמידים אצלי בכיתה סתום, כך שהם קולטים נפלא ועל כל שיעור של חומר חדש יש 30 שיעורים של הסבר. ספרים יש הרבה... כן... לא מזה אני דואג. אבל נמאס לי מגניבות
וזה לא משהו חדש.

Deviation

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

לא נורא, אני בטוח שתוכל להסתדר, אם אתה צריך עזרה עם פיזיקה אתה יודע איפה למצוא אותי (ג'ול
). נ.ב. אני לא טחון אבל אתה כן.

yuval k

New member
אני לא צריך עזרה עם פיזיקה

אני צריך עזרה עם ספר פיזיקה
היום מקבלים בחזרה את המ/בחנים מהשבוע שעבר...

yuval k

New member
עדכון: ז'ניה לא בדקה את הבחנים...

ומישהי שאלה פתאום באמצע שיעור היסטוריה, "מישהו איבד ספר פיזיקה?" - וזה היה הספר שלי. אני תמיד שם את הדברים שלי בתיק, אז כנראה שמישהו לקח אותו משם. נפלאש. כל כך מרגיז אותי חוסר הכבוד האלמנטרי הזה לרכוש של מישהו אחר. זה מטריף אותי.

havlaz

New member
חיים קשים...

מתמטיקה ופיזיקה
אבל בכל זאת, אל תשים עליהם, אתה תמיד תהיה הגאון שלנו
אתם לעומת זאת לא רוצים לשמוע על אתמול (רק ב2 הגעתי) ועל השבוע הבא... יום אילת.. זה התחרפנות מרוב פגישות ואירועים

Trranger

New member
|נ"ח|

מה כבר יכול להיות חשוב ב5 דקות האחרונות בבצפר?
אני לקחתי יום חופש כי לומדים רק שעה אחת היום.. החיים טובים

Trranger

New member
../images/Emo3.gif

דווקא זה ממש טוב.. בגלל שאין הפרעות באייסי ובמסנג'ר אז ההספק עבודה שלי ממש גבוה יחסית ליום רגיל

Trranger

New member
הא../images/Emo70.gif

בכל מקרה 5 דקות זה לא הרבה.. במיוחד לא האחרונות שבהם מקבים ש"ב :p

קיבינימט אתה בכיתה ט'..........

זה לא חשוב איזה ציונים תקבל. העיקר שתגיע לכיתה י' למה שאתה רוצה. אז אל תגיש עבודה זה לא קריטי. אצלי בכיתה יש תלמידה שלפני שנתיים בבגרות בaccess היא אמרה לי שאם היא לא תקבל 100 היא לא תגיע לטיס. די!!!!!!!! לא צריך להשקיע כל כך הרבה כדי להצליח. ולפעמים ככל שתלמד יותר ככה אתה לא תצליח (ראה אותה ילדה).

../images/Emo45.gif צר לי לבשר לך, אבל אתה כמו

אחותי הקטנה- משקיע בכל עבודה קטנה "ואני הרי לא רוצה לקבל 85-90"-כל כך מוכר- אתה חולה???? אתה רוצה להגיד לי שיש ביצפר בארץ שלא יקבל אותך??? גבר גבר- יהיה בסדר ד"א- אם יתוקן הסורק שלי- יהיה לי בקרוב שרשור בשבילך (חכה בסבלנות).

למעלה