פשוט ג-א-ו-נ-י!

keoser

New member
פשוט ג-א-ו-נ-י!

אולי אני כן יכול לשנות עולם :) שינוי המציאות שלי משפיע על המציאות של אחרים! :) יצאתי עם חברים שלי לסרט, ואז אני עוצר רגע, ומבין שאני לוקח דברים הרבה פחות רציני מהם. החלטתי להביע את מה שאני חושב, ובחרתי בהקצנה לעשות את זה. פשוט מושלם! 00:00 הם מחליטים עם סרט לבחור (אחרי שאזלו הכרטיסים לראשון), ועכשיו זה הדבר -הכי- חשוב בעולם! חזון אחרית הימים הגיע בגלל שאנחנו לא מצליחים לבחור סרט.. אז כל אחד בתורו הקצנתי את הכעס שלהם כלפי הסביבה וגרמתי להם להבין כמה בעצם זה מגוחך לכעוס על כזה דבר שטוטי! :) זה ממש ממש עבד יופי! במקום הכעס בא החיוך המופלא של חבר שלי, ופתאום דברים התחילו קצת יותר להסתדר.. והכל נסגר ואנשים פחות כעסו :) כמובן שהבנתי מייד את כוח ההקצנה שראיתי בשרשור במקום אחר (פיני היה בעל השרשור), הבנתי שעשיתי בדיוק את אותו דבר. אז החלטתי לאמץ את "טכניקת ההקצנה" החדשה שלמדתי, ועכשיו אני מחכה לשופט החמוד שיופיע -- לי יש נשק חדש ומגניב! :) כמובן שהנשק עובד במציאות מול כעס של אנשים! :) ד"א -- אני סבור יותר מתמיד שאנשים חושבים שהם הכי חשובים בעולם, והם לא מוכנים לראות חצי מטר קדימה ממה שהם חושבים עליו ברגע של כעס --> חזון אחרית הימים אם מה שהם רוצים/מחפשים לא יתקיים! הקצנה של אותו כעס גורמת להם להרגיש מגוכחים ולשים בפרופורציות דברים. טרלהלהלה -- אני מרגיש במשחק מחשב :) סליחה אם קצת לא מסודר ומבולגן, 4:30 לפנות בוקר ואני עייף מת
לילה טובה! :)

בוקר טוב ושב"ש KEOSER איזה..

כייף לראות,לשמוע אותך ככה מרוצה מעצמך,מאחלת לך תמיד אור ואהבה שלוות הנפש והגוף,שיתגשמו משאלות ליבך.בקוראי את שכתבת חשתי את העוצמות שיוצאים מליבך נהנתי לקרא המשך כך. חיבוק ענקק יוסק'ה ממני חברה אמיתיתתת.

וערב טוב גם לחברה אמיתיתת.......

גם לי כיף לקרא את שאת כותבת ומקוה שמשאלות ליבך יתגשמו במהרה. מי יודע,אולי התשובות למשאלותיך נמצאות הרחק בצפון...בכרמיאל. אומרים שהאוויר הנקי שם מחדיר מחשבות נקיות לראש.

קונן ברוך הבא לפורום הכי הכי...

אחלה חברים יש כאן,ותודה רבה לך אכן אויר נקי ומקום נפלא כרמיאל היום חזרתי מישם. רק שמפליא אותי איך קלעת בול...??? המשך יום נעים לך ולכולם שתו מים חםםםםם חם היום. ממני חברה אמיתיתתת.

kung fu

New member
טכניקת הקצנה היא אחלה טכניקה

להתמודדות עצמית עם שיפוט, וגם באמת אם רוצים לשקף אדם אחר אז אפשר להקצין את מה שהוא אומר, ואז הוא פתאום רואה את עצמו באופן מצחיק
אכן טכניקה מעולה. (אני לא חושבת שהגולשים כאן יודעים מי זה פיני אגב
)

keoser

New member
גולשת אחת ידעה? :)

זה מספיק! :) הגיע קרדיט, אז סיפקתי אותו! :)

keoser

New member
לול :)

למען האמת ידעתי שאת תהיה אחת הבודדים שידעו. את ועוד.. שלושה בערך שאני מכיר שקוראים את הפורום הזה בזמנם החופשי.

מישהו יכול להסביר לי קצת יותר

בפרוטרוט על ה"טכניקה". הבנתי בכלליות, אבל ביותר פרטים? או קישור לשרשור שהזכרת... תודה מראש :)

keoser

New member
אני אתן לך דוגמא! :)

"לעזאזל עם המניאק הזה, אני לא מאמין שהוא דפק לנו ברז ועכשיו אנחנו צריכים לקחת לשם מונית לבד.." סוף העולם הגיע.. אנחנו צריכים לקחת לשם *מונית*, ועוד לבד! אני לא מאמין שזה קורה! בואו נלך לבנזונה ונפוצץ אותו מכות עכשיו, אין ברירה אחרת! אנחנו חייבים להיכנס בו בחזרה.. אני פשוט לא מאמין שהוא יכל לעשות כזה דבר מגעיל! הבנת למה אני מתכוון? :) פשוט הקצנה! :) לקחת מצב נתון, ולהראות כמה הוא אבסורדי. בשפיטה עצמית: "אני לא מאמין שהייתי כזה דפוק ולא התכוננתי למבחן!". עכשיו אני אבכה על זה כל היום! כן! אתה דפוק! לא התכוננת למבחן! עכשיו אתה צריך להתכונן למועד ב', ובטח גם שם תיכשל כי אתה דפוק! הרבה יותר כדאי לך לשבת ולבכות על זה *חודש* במקום לנצל את הזמן בכדי להתכונן למבחן הפעם! היכולת ניצול זמן שלך דפוקה מיסודה ואתה פשוט לא מסוגל לארגן שום דבר בחיים שלך כמו שצריך! עכשיו בגלל שנכשלת במבחן אתה לא תקבל את התעודה, לא תגיע לאוניברסיטה (כי הרי בשביל להצליח חייבים להיות באוניברסיטה היום, זה ברור!), ואם יהיה לך מזל לא תהיה קבצן ותוכל להיות אורז חבילות באיזה מפעל לבפלות. הקצנה של השופטת שבי :) פשוט לגרום לה להיות גורטסקית בצורה מוגזמת מדיי. :)

ואוו הקצנה כזו כלפי עצמי ../images/Emo5.gif

יכולה להפיל אותי לקרשים, אני עוד עלולה להאמין לו
הטכניקה מוכרת לי ואני יכולה להשתמש בה עם אנשים אחרים וזה באמת הופך להיות מגוחך וככה גם מובן. אבל עם עצמי זה לא הולך כשאני שומעת אותו אני ממשיכה את המשפט ב- בלה..בלה..בלה (שלא חלילה נשתיק אותו
) או שאומרת לי בלב , אוקי ! הבנתי וממשיכה הלאה, אולי אם אני אוסיף קצת הומור לתוכי זה יראה אחרת

keoser

New member
זה מה שאני עשיתי..

קצת הומור, עוד קצת אמונות (הרי חייבים לשבור גם אותן בדרך), להוסיף לקלחת הזו הרבה מאוד שפיטה, לערבב היטב, ולהקצין במשך דקה בלי להפסיק עד כדי רתיחה, להתפוצצות במתכון זה היא מבורכת ^+^ פשוט תקציני עד גיחוך מטורף! :) יש לך אולי עוד טכניקות מוכרות שבא לך לשתף? אשמח לקבל! :)

למעלה