פשוט ביזיון...

פשוט ביזיון...

לפני החופש המורה לתנ"ך באה אלינו ואמרה שיש להגיש עבודה באותו יום שחוזרים מחנוכה,אבל את ההנחיות יש להוציא מהאתר של ביה"ס פה... כשאמרנו לה אם היא יכולה קצת יותר לפרט על מה תהיה העבודה,היא אמרה תורידו מה"אינטרנט" ותדעו הכל...אוקיי סבבה... עכשיו אני וחברים שלי באים ורואים ת'הנחיות לעבודה אנחנו רואים שיש מלא טעויות,בלבולים בין פרקים וספרים(!!!!),הוראות מורכבות ומסורבלות והכל על חומר שבכלל לא למדנו... יוסי,איך אנחנו מסוגלים להגיש עבודה שהמורה (ואני יכול להתערב כל כך) בכלל לא ראתה את ההנחיות ולא יכולה לעזור לנו? איך התלמידים יכולים להתמודד נגד האטימות שהמורים מפגינים נגדנו?? תודה מראש,תלמיד מבולבל (י"א)

blachs

New member
צודק!!!

קודם כל המורה לא נתנה שום הנחיות, היא אמרה תסתכלו באינטרנט וזהו. ועכשיו אני רואה שגם אני לא מבין את כל מה שכתוב בהנחיות וגם יש פה כל מיני טעויות! מה זה צריך להיות

זיידמן איפה אתה שצריכים אותך?

עזוב אותך משחקי כבוד..עזוב אותך משחקי מחשב מפגרים.. אתה בתור ראש העיר הבא צריך להלחם קצת על כבוד התלמידים נגד המורים בבית ספרינו.. נ.ב יוסי,אני מחכה לתשובה ממך !!!

Gs17

New member
זיידמן נחלץ לעזרה ללחוץ

יוסי ת'שמע צודקים לגבי התנ"ך אני ראיתי והתחלתי לעשות את העבודה בתנ"ך וכבר בהתחלה היו בעיות, למשל התבלבלו בין הספרים ובמקום מלכים ב' כתבו א' אני מבקש ממך שאם אתה יכול לדבר עם חנה על זה אני מבטיח לך שכל היא' יודו לך. באמת הגיע הזמן שיתנו עבודה מובנת כמו שצריך ולא סתם "לשרוף" לנו זמן על כל מיני ניחושים בעבודה, אם המורים כל הזמן מצפים מאיתנו להגיש עבודה מסודרת וטובה שלא יבואו בטענת אחרי זה שאנחנו אלה שמזלזלים, הזמן שלנו יקר בידיוק כמו של המורים ואין שום סיבה שנצטרך להתאמץ סתם בידיוק כמו שמורה יצפה מאיתנו להגיש עבודה מובנת. בתקווה שתבינו.....

ל י א ת ר

New member
נכון

מה זה הדבר הזה? טוב שההנחיות מלאות בטעויות ולמה אנחנו צריכים לנחש? אחר כך שלא יבואו אלינו בטענות שהעבודה לא מספיק טובה כי עם הנחיות כאלה היא לא יכולה להיות טובה שלא נדבר על זה שלא למדנו את החומר ואם יש שאלות אין לנו למי לפנות אז באמת תעשו עם זה משהו...כי זה לא בסדר וכמו שגיא אמר הזמן שלנו יקר בדיוק כמו הזמן של המורים אז אין סיבה שנשבור את הראש שלנו...שילמדו לתת הנחיות נורמליות ולא לחפף...

hike

New member
עוד תלמיד כועס

נשבר לי כבר מהעבודה הזאת.. אני לא מבין מה צריך ומה לא צריך לעשות.. אם המורים היו קצת מזיזים את ה"ישבן" השמן שלהם ומסבירים לנו מה לעשות ואיך אז הייתי נרגע.. ואם אני לא יגיש עד יום ראשון יעשו לי תמוות. אני ממש ממש לא מבין את המורים האלה מה הם מצפים מאיתנו לעזאזל?! הם העיקר עכשיו בחופש ואנחנו צריכים לשבת על עבודות בכל מקצוע אפשרי ועוד לא להבין איך עושים ( כי אף אחד לא עונה לנו!!) אני אומר מרד!!!

ל י א ת ר

New member
מאור גברבר

אופה עכשיו אתה מתחיל לדבר..... באמת הגיע הזמן שהמורים יזיזו את ה"ישבן" שלהם ויתחילו לדבר מה אנחנו צריכים לשבת לחפש אותם..??!?!?!?! שילמדו להסביר מה הם רוצים ולהשקיע קצת יותר ושלא יצפו מאיתנו להבין משהו אם הם בעצמם לא יודעים מה הם רוצים גם אני בעד מרד........תצטרפו......

אז תעשו משהו!!!

די כבר לשתוק על כל דבר תרימו טלפון לחנה ממן ותדאגו לקבל הערכת זמן לכל השכבה להגיש את העבודה הדפוקה הזאת! ושכל הטעויות יתוקנוכמה שיותר מהר באתר אם זה לא יעזור תארגנו משהו של כולם... אולי לא תגישו את העבודה או משהו

תעשו משהו אתה מסוג האנשים שאני

לא אוהב אתה רק יודע להגיד: תעשו, תארגנו, תביאו....וכו' תעשה אתה משהו!

באמת בושה....

קיבינימט עם העבודה הזאת !!!! יוסי איך זה שאתה מתחבא פתאום ? אני עדיין מחכה לתשובה ממך... פקר-שמקר-FAKER

חשוב לציין...

שבגלל העבודות (הלימודיות) המרגיזות האלה, הייתי צריך להפסיד ימי עבודה בקניון.. אז זה עוד יותר מעצבן שנותנים לנו הנחיות לא נכונות !!! דרך אגב זיידמן רעיון לא רע לבקש הארכת זמן או משהו כזה.. פקר-שמקר-FAKER

hike

New member
כן יוסי

חשבנו שאתה שונה משאר המורים ושלך תמיד יש תשובות ושאתה תבוא לעזרתנו.. ביאסת..

אנחנו לא רובוטים!!!

אי אפשר לעמוד בלחץ הזה יותר!!! עד שסוף סוף, ובשעה טובה מגיע חופש קצרצר כולו מוגדש ללימודים!!! אף פעם לא אמרו לכם שגיל 16 צריך להיות היפה והמהנה ביותר??? אתם לא צריכים לגרום לתלמידים לסבול! מתי כבר תבינו את זה? עבודה קשה רק מייאשת אותנו, ולא מעניקה טיפת מוטיבציה!!! העבודה בתנ''ך זאת העבודה הקשה ביותר שעשיתי או שיותר נכון ניסיתי לעשות... איך למען השם אני אמורה ללמוד 10 פרקים לבד??? תנ''ך מבוסס על הסברים ופרושים שאין לנו!!! איך אתם מצפים, שנצליח לעשות משהו שאין לנו מושג אפילו מאיפה להתחיל???

Chen Kuki

New member
"תעשו משהו" עלק

אולי גם להביא לך קפה אחרי שנשיג בשבילך הערכת זמן, אדוני?

למעלה