פשוט ביזיון בטדי

pardoe

New member
פשוט ביזיון בטדי

חח איך שחבר שלי שמע על הביטול של המשחק בגלל חשמל,הוא כתב במסנג'ר שלו:גאידמק,עם כל הכסף שהבאת לא שילמת חשמל?

just adiki

New member
../images/Emo207.gifאני נוסעת לטיול שנתי....

עוד כ-6 שעות אני יוצאת לחרמון לטיול שנתי ואני אחזור בשלישי בערב... שמרו על הפורום כן?

just adiki

New member
היה מושלם../images/Emo99.gif

יש לי שכבה כזאת מדהימה!! קודם כל, תודה לכולם!! ותהנו גם אתם בטיולים הקרובים שלכם
. היה טיול פשוט אדיר!!
חזרתי לפני שעה וחצי בערך.. אני לא ארחיב עכשיו, אולי יותר מאוחר=) אבל אני אספר בקצרה... ביום הראשון נסענו לכל מיני מצפים ועשינו מסלול של כולה חצי שעה, כ"כ כיף שסוף סוף אין טיול שהמטרה שלו זה רק ללכת:S... היה מזג-אוויר מצויין
. הגענו לאכסנייה (שבהחלט היינו מרוצים ממנה וקשה לרצות אותנו
) ב-5 ואז כמובן התחילו הצרחות של "יאאאאאאא" ו-"המיטה הזאת שליייייי" מכל חדר.. חח. אח"כ מקלחות, מתארגנים וב-7 וחצי הלכנו לאכוווול
. האוכל היה ממש סבבה
ואפילו היה לנו קינוח.. חח מן מעדן גלידה כזה
חביב. "המעדן טעים?" "זה תלוי איך את מגדירה טעים.."
אחרי זה ב-8 וחצי היו קומיקאים שעשו לנו סוג של "של מי השורה הזאת?!". הם לא היו הכי מצחיקים חח אבל עם האווירה והכל כמובן שהיה אחלה
. ואז ב-9 וחצי-
דיסקו
. כמובן שכולם צחקו מהמחשבה על דיסקו אבל בסוף ממש כל השכבה רקדו ונהנו, זה היה אחד הערבים ה-טובים! כיבוי אורות
ב-1! כיף
. ב-6 וחצי קמנו ב-7 וחצי אוכל וב-10 הגענו לחרמווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
!!! היה אדייייר! איזה קרב הלך שם
וגם עשינו גליצ'ות בירידות עם מזחלות והכל
. והשיא-ירד עלינו שלג!. היה תכנון שאם האתר בחרמון יהיה סגור, כי גם היתה סופה בלילה] אז ניסע לחמת גדר.. ובגלל שאחראית יב' כ"כ רצתה חמת גדר אז אחרי החרמון נסענו גם לשם
... היינו שם איזה שעתיים ובין היתר ירד שם מבול [ואז יצאה הקשת בענן
שהיתה בולטת דווקא]. ומשם
הביתה
. הכי נהנתי בעולם
, אני כ"כ אוהב את השכבה שלייי
. מחכה כבר ליומיים כנרת בסוף השנה
.

just adiki

New member
../images/Emo6.gifההודעה מועתקת מפורום אחר...

בגלל זה המשפט הראשון

Bull Shit

New member
ואוו..

כבר תיכנתתי לקרוא חפירה חח.. נשמע שמאד נהנת לך!! הטיול השנתי שלנו כבר היה אמור להיות אבל נדחה לראשון הזה.. נוסעים להרי אילת.. כמו שהבנתי הולכים בנחלים והרים וכל מיני שטויות וגם עושים צלילת שנורקלים. .מה שכן.. אני לא יוצא.. ושלא תבינו אני חולה טיולים במיוחד ההליכה והשינה על אבנים גררררר.. חחח... אבל יש לי בקע בגב וכאבים.. בקיצורר.. אני לא יוצא.. החיים בחראאא..

stifler3

New member
עדי למה לי אין טיולים כאלה? כנס בולשיט

היה לנו גם טיול כזה בהרי אילת גועל נפש לא כדאי לך ללכת הלכנו במדבר פעמיים 5 שעות כל פעם ומה ראינו? חול.. פשוט סתם טיול

just adiki

New member
איזה באסה,

טוב לא נורא... יהיהו לך עוד טיולים לצאת אליהם
תרגיש טוב

Bull Shit

New member
נהה..

לא יהיו כאלה.. אבל לא מזיז לי בקטנה.. ובריא אני לא יהיה בקרוב מאד.. אפילו לא יודעים מה יש לי.. :/

איזה כיף זה נשמע ../images/Emo99.gif

הלוואי שבבצפר היו לנו טיולים לחרמון ;( זה היה החלום שלי כל השנים ובסוף הוא גם לא התממש. אבל הטיול שנתי שנה שעברה לאילת היה פשוט גאוני
אין על טיולים שנתיים של י"ב.

just adiki

New member
הטיול שלנו שנה שעברה גם היה מעולה...

ארגנו לנו אחלה טיול ופעילךות מעולה בערב... אפילו היה חם באוהלים!! אבל אני מאמינה שהשכבה היא מה שעושה את הטיול ופשוט אין על השכבה שלנו
איך אני אתגעגע לתיכון

חופשי, את לא מבינה כמה. ../images/Emo7.gif

עכשיו הייתי חוזרת, אפילו רק לשבוע.. איזו תקופה !

just adiki

New member
איזה כיף שאנחנו בצד של אלה שנהנים מהתיכון

כי יש כאלה שממש שונאים את התקופה הזאת.

אני מאלה שהתחילו להעריך רק בי"ב.../images/Emo3.gif

אבל בכיתה י' גם היה מצויין!! כיתה יא' שנה נוראית בכל רמ"ח איבריה.

למעלה