פשוט בושה.

sharonhaimov16

New member
מה גרם לך לחשוב שיהיו נציגים רק

ב"טיב טעם", סביר מאוד להניח שהיו שולחים נציגים נוספים לעוד חברות נוספות, אין שום סיבה שאנשי הדת המושחתים יבטלו שירות כזה לקבוצת אנשים רחבה שכזאת בגלל שזה לא מתאים לאמונה הפאגאנית שלהם. זוהו לא יותר מאשר, עוד צעד להקמת מדינת הלכה שתשים סוף למפעל הציונות.

snift

New member
קצת סדר.

1. היה איום בפגיעה בתקציבים. 2. היתה מחשבה מחדש על ידי החברה להגנת הטבע. 3. המבצע בוטל. עכשיו נשארים עם השאלה מה גרר מה? נתחיל מזה שהאיום בפגיעה בתקציבים הוא חמור וצריך להיות אסור, אך לצערינו הוא קורה הרבה יותר מידי ומשום מה צועקים נגדו רק כאשר מי שמשתמש בו הם החרדים והדתיים, משום מה כשהוא נעשה על ידי אחרים זה איך שהוא מוחלק. נמשיך בכך שלפחות לטענת החברה להגהת הטבע לא האיום גרם לביטול המבצע: מהחברה להגנת הטבע נמסר לוואלה! חדשות, כי "בעקבות לחץ שהופעל נגד טיב טעם, פנינו לחברים שלנו שרבים מהם מהמגזר הדתי מסורתי, שאמרו לנו שאם נבצע את שיתוף הפעולה הזה, הם ייפגעו. לכן החלטנו לבטל את העניין". זאת אומרת שהלחץ גרם להם לחשוב, המחשבה גרמה להם לברר והבירור העלה שאכן יהיו כאלו שיפגעו מכך. ההחלטה האם לבטל את המבצע או לא היתה אצל החברה להגנת הטבע והם קיבלו את ההחלטה על סמך שיקולים פנימיים ללא קשר לאיום. כמובן שאפשר לא להאמין להם, אבל אפשר לא להאמין לאף אחד, הרי אנחנו יודעים יותר טוב מכל אחד אחר, גם על דברים שאין לנו שום מידע לגביהם, נכון?

אשרת

New member
ואתה באמת רוצה שנאמין למה שאתה

כתבת נכון? אתה באמת חושב ששמורות הטבע יגידו בפה מלא, שהם ביטלו את השת"פ בגלל איום בתקציב שהופעל נגדם על ידי אותו חבר כנסת מהמפד"ל. מעניין שאותו אחד, שכח שהחצי השני שמספק את התקציב הם אלו שאוכלים חזיר. זה בערך הזמן שאני צריכה לבטל את הכרטיס מטמון שעשיתי דרך כרטיס האשראי. ואני אנסה לשכנע אנשים נוספים שאני יודעת על קיום הכרטיס הזה, שיבטלו וימנעו לבקר בשמורות הטבע. שעכשיו , שמורות הטבע והגנים הלאומיים באמת יהנו מהתקציבים של "המוברים".

מי אלה החצי השני??

לידיעתך לא רק דתיים וחרדים נמנעים מלהכנס לרשת טיב טעם, יש הרבה מאוד חילוניים שאוכלים כשר ולא קונים בטיב טעם, יש כאלה שאוכלים לא כשר שגם כבר לא קונים שם אחרי מה ששודר בכל בודק בטלוויזה . אז מי אלה החצי השני? את כנראה עוד מדברת משכרון הכח של 16 המנדטים שכבר אין לכם

snift

New member
אין לי שום בעיה עם לחץ נגדי, אני

אפילו בעד. אבל כפי שכתבתי.. כולם כמובן יודעים הרבה יותר מכולם על מה שקרה שם. מי הם האנשים שהיו שם, מה הם בכלל יודעים? כמה באמת יכול להשפיע ח"כ אחד מהאופוזיציה על תקציב של החברה להגנת הטבע? אבל כאמור - כולם יודעים יותר טוב.. ככה זה.

snift

New member
יש קצת הבדל בין ליצמן (שהינו חלק

מהקואליציה ויושב בראשות ועדת הכספים) לבין ח"כ מהמפד"ל שאינו בקואליצה ולא משפיע בשום צורה על תקציב של אף אחד. אתה יודע, באותה מידה יש הבדל בין ראש הממשלה לבינך.. אבל כבר ראינו שמבחינתך, בכל פעם שיש הבדל בין הדיעה שלך ובין המציאות, המציאות היא זו שטועה..

vinney

Well-known member
ליצמן לא תמיד היה בקואליציה

למרות שבשלוש הכנסות האחרונות היה יו"ר ועדת הכספים. והבדל ביני לבין ראש ממשלה גדול בהרבה מח"כ כנסת באופוזיציה בעל זכות הצבעה בוועדת הכספים לחבר כנסת בקואליציה בעל זכות הצבעה בוועדה. למעשה, לח"כ באופוזיציה יש יותר כוח, כי אין הסכמים קואליציונים הכופים עליו הצבעה בניגוד למצפונו (ע"ע שלי יחימוביץ וברוורמן שנאלצו להתכפל בגלל הסכמים כאלה).

אשרת

New member
נו באמת.. סניפט...

כאשר רוצים לדפוק גוף מסויים, אתה תמיד תמצא מישהו נוסף שיש לו אינטרסים לדפוק את אותו גוף, ואז לוחצים ידיים לשם אותה מטרה.
הכל פוליטיקה ומשחקים אחרי הכל.

sharonhaimov16

New member
אל תעשה את עצמך נאיבי.

ברור לנו לחלוטין שהחברה להגנת הטבע, נכנעה ללחצים של אנשי הדת המושחתים.

snift

New member
טוב, אם ברור לך לחלוטין..

אתה עושה גם מופעי בר מצווה עם היכולות הטלפטיה וחיזוי העתיד שלך?

אתה מודאג?

תיכף הדרדסים יהיו עסוקים במלחמות פנימיות, וכבר היו דברים מעולם, החל מהרס``ג שרדף את הקראים ולבסוף נרדף ע``י הרעבנים, וכלה ברמבם שרדפם ג``כ ולבסוף הוחרם כמו כלב מצורע בידי קהילות פרוביצה בעלי התוספות, ושלום על ישמעאל.

למעלה