פשוט בושה.

sharonhaimov16

New member
פשוט בושה.

גם לחברה להגנת הטבע, אנשי הדת חדרו. עד מתי נמשיך לסבול את הכפייה הדתית הזאת?! למה הנ"ציגים" הדתיים חושבים שיוכלו להכתיב לנו, מה לאכול ומה לא! אני בטוח שגם לדתיים לא ממש אכפת שטיב טעם פתחה דוכן שבו מייעצים למטיילים, איפה לטייל, להיפך, אפילו ייעזרו בשירותיהם! רק אנשי הדת שחיים במאה ה12 ביחד עם חבריהם המוסלמים, חושבים שהם יכולים לשלוט בחיי בני האדם כמו שעשו בתקופות אפלות, כמו ימי הביניים.

sheketz

New member
צריך לאיים על המפד"ל בחזרה

שזה יגרור יצירה של אג'נדה של לפגוע למשל במימון לבתצי הספר שלהם.

vinney

Well-known member
מה קרה לך, כפיה דתית לא בסדר היום

הציבורי. תשאל את קןל הרעם, הרי כל החילוניים כבר מזמן לא מודאגים מהחרדים.

כשם שלא היו מודאגים מהטלר.

אם ראשי המדינה לא השכילו לצנזר את חוקי נרינברג המתיר את דמם של המינים והאפיקורסים, עוד חזון למועד שתמצאו את עצמכם מועלים על מוקד האוטודפה כאשר יחול מהפך בשלטון כמו באינקוזיציה של יאשיהו.

אשרת

New member
אני חושבת שמישהו שם שכח...

שהחצי השני שממן את שמורות הטבע אם זה על ידי טיולים ואם זה על ידי המיסים, זה החצי השני אשר בין השאר גם קונה בטיב טעם. אבל אל תתן לחבר כנסת מהמפד"ל להתמודד עם עובדות.

אני אנסה

החברה הזו מקבלת תקציבים מהממשלה לכן הממשלה יכולה ואף מחוייבת לבדוק שמי שמקבל ממנה כסף יהיה ראוי לכך המפד"ל שהיא חלק מהממשלה החליטה ששיתוף פעולה עם "טיב טעם" שמוכרת בשר טרף לא סתם רבנות או איזה כשרות רגילה לא ראוי . ולכן אם כל כך בא לך לקנות בטיב טעם אתה תצטרך ללכת לקנות ואז תצא לטיול בו חשקה נפשך הרי ברור שטיב טעם באו למכור ולא לייעץ.. ממתי טיב טעם הם מדריכי טיולים? נו באמת... אף אחד לא מכתיב לך מה לאכול אבל אם אני אצא לטיול בחיק בטבע במסגרת של האגודה אני לא ארצה שטיב טעם יהיו המדריכים שלי נקודה סוף פסוק

vinney

Well-known member
מה שאתה אומר בעצם

זה שמשום שהחברה להגנת הטבע מקבלת תקציבים מהממשלה, אסור לה לייעץ לקהל הלקוחות של חנויות לא כשרות? למה מה קרה? מה הקשר בין מה אני אוכל לבין איפה אני מטייל? מטרת החברה להגנת הטבע הוא בין היתר לעודד טיולים בארץ, ובשביל זה הם צריכים להגיע לקהל הרחב ביותר שרק אפשר. אז אם הם יכולים להציב דוכנים בקניונים "כשרים" לשם זה, למה לא בטיב טעם? הממשלה לא מעוניינת שלקוחות טיב טעם יטיילו בארץ? איזה הגיון מעוות...

מה שאמרתי בעצם

זה שאתה תוכל ללכת לטיול הזה ולהנות ממנו גם בלי טיב טעם אני ומסתבר שעוד רבים כמוני יתעצבנו לשמוע על חנויות טיב טעם באמצע הטיול טיב טעם מסמלת את הממכר של הטרפה בארץ .. טיב טעם היא סמל האנטי כשרות החברה להגנת הטבע לא אמורה לחשוב על דברים כאלו אני גם בטוח שהם לא חלמו שיקפיאו להם תקציבים בגלל זה .. זה בסדר .. בשביל זה יש חברי כנסת דתיים שציבור שלם שם להם את הפתק בקלפי על מנת שיעבדו זו עבודתם... מה מעוות בזה?

vinney

Well-known member
איזה טיול, בן אדם?

מדובר על דוכני מידע של החברה להגנת הטבע. על איזה טיול אתה מדבר? מה בראש שלך? החברה להגנת הטבע לא אמורה לחשוב על הדברים האלה, היא אמורה לחשוב על טובת כל הציבור, לא רק על טובת הציבור שאוכל כשר! ואם להגיע לחלק מהציבור אומר להציב דוכנים במקומות בהם הציבור הזה עושה קניות - אז זה מה שהם צריכים לעשות! מה מטרת החברה להגנת הטבע? שמירת הכשרות בארץ או קידום ערכי טבע? זה מה שמעוות בזה!

sharonhaimov16

New member
המפד"ל בהחלט יכולה לנסות להשפיע על

מדיניות הממשלה, אך פסילה של מהלך מסויים (כמו החוזה עם "טיב טעם"), צריכה להיות משיקולים עיניינים 1. רווח הציבור- האם "טיב טעם" מסוגלת לתת את השירות המיטבי בתחום הספציפי- הדרכת וייעוץ לטיולים. לא שמעתי על חברה אחרת שהציעה הצעה, לכן אני מניח שהיא הייתה ההצעה הטובה ביותר. 2. כלכלי- האם זוהי ההצעה המשתלמת ביותר לממשלה, יחס בין השירות לעלות, אינני יודע האם "טיב טעם" הציעה את ההצעה הטובה ביותר, ומה החברה להגנת הטבע רצתה יותר, שירות או עלות, אבל שוב, עקב העובדה שהחברה נבחרה, סביר להניח שהצעתה הייתה הטובה ביותר. ומכיוון שאנח מדינה חופשית, שכל אדם רשאי להאמין בכל דבר שהוא רוצה, על המדינה אסור להתערב בענייני הדת, ושיקול דתי שכזה, הוא איננו עינייני ואינו יכול להתקבל במדינה "חופשית". בנוסף, יש לציין שמדובר בכמה פארקים בירושלים בלבד, ואין מכירת מוצרי מזון כלל, אלא רק ייעוץ למטיילים, באותה מידה גם מיקרוסופט ישראל הייתה יכולה לייעץ לנו.

gershon17

New member
טעית בפורום

מפלגת שינוי תתפנה לעסוק בעניין אי שם בשנת 2012. עד אז הם בודקים בדיוק איזה חבר ועדה קיבל איזו תמורה כספית עבור משימה כזו או אחרת.

טוב מאוד שלא מאפשרים להם

בוא נחשוב בעצם מה באמת קרה, החברה להגנת הטבע מביאה שרות חדש, מסלולי טיולים, אבל היא עושה זאת רק במקום שמוכר בשר לא כשר, דבר שבעליל לא הוגן לדתיים! הייתם רוצים שהממשלה הייתה נותנת שרותים מסויימים רק במקומות שדתיים הולכים אליהם? אין כאן שום כניעה, וכל הרעיון של לתת שירות רק במקום שמוכר בשר לא כשר דפוק מהשורש.ועל אחד כמה וכמה שהחברה להגנת הטבע ממומנת מכספי ציבור. מה הבעיה להציב את תחנות המידע בתחנות דלק למשל ושכלל הציבור יכול להנות מאותו שירות חדש. למה לספק את השירות רק לאוכלוסיה מסויימת שאתה יודע בבירור שאוכלוסיה דתית לא תכנס לרשת כמו טיב טעם .

vinney

Well-known member
רק?

למה, לחרדים אסור לפנות לחברה להגנת הטבע? באה חברה מסחרית ורוצה לשתף פעולה לקהל לקוחותיה, ואם זה לא היה טיב טעם - אף אחד לא היה אומר מילה! למי שאין לו כרטיס ישרכרט לא יוכל לקבל את המועדון שמורות טבע שלהם. שומו שמיים, שמורות הטבע בארץ זה רק לבעלי כרטיסי ישרכרט! או שלא?

אתה לא ראוי לתגובה

מעתה והלאה אני בוחר להתעלם ממך ,אתה אדם בעל דיעות קיצוניות ורק מחפש איך לצאת צודק. לא רוצה שום קשר עם איש כמוך

vinney

Well-known member
../images/Emo6.gif

מה אתה מגיב לי, עוד לא סיימת את הספירה הקודמת שאתה חייב לי, שקרן

אשרת

New member
ויני,

הרשות לשמורות הטבע והגנים הלאומיים הבהירה בצורה ברורה איזה סוג אנשים עדיפים עליה. צריך עכשיו רק לנסות לארגן איזה חרם קטן של האוכלוסייה "הרעה", על מנת שאלו ינסו לחיות אך ורק מהכפסים של החצי "הטוב".

vinney

Well-known member
זה חברה להגנת הטבע

לא הרשות. שני גופים שונים

למעלה