פשוט בושה .

Superon2

New member
פשוט בושה .

הבלוג TV הזה פשוט דרדר את האתר לרמה הכי נמוכה שיכולה להיות ! עם פותחים דבר כזה שכל אחד יכול לפתוח לעצמו "ריאלטי TV " זה צריך להיות דבר מכובד . לא צריך תוכניות של גברים גומרים במצלמה , וגם תוכניות של בנות 50 מתפשטות זה לא לעניין . עלה לכם רעיון יפה ( בלוג TV ) תשמרו על הרמה שלו , אל תורידו תרמה ל - 0 ! מה שעשיתם פה זה פשוט דבר כזה ... אנשים משועממים פותחים תוכניות סקס וילדים בני 12 מביאים עליהם ביד ! פשוט בושה !!!!

פרסה

New member
ההנהלה עושה...

הרבה מכדי שילדים לא יגיעו לזה. שידורי מבוגרים החל מ 10:00 , חובה לשים שלט, למבוגרים בלבד!... ההנהלה לא ציפתה לכזה דבר ובכלל היתה בטחה שהם עוד יצטרכו לתת פרסים לאנשים מכדי שישדרו, זה כרגע בדיונים בהנהלה ועם עורכי הדין, והם בוחנים את הכל. המטרה של תפוז היתה תוכניות ריאליטי מסוג סטיב... אנשים לא ראו שמגיעים אנשים אז התחילו סתם לרקוד, רנשים עודדו התפשטות, הדבר קרה, התחיל חדר סקס ראשון, ואז היתה כתבה בידיעות אחרונות (תפוז מתפארים בה בטאג ליןן שבראש הפורום) ואז באמת התחילו כל חדרי הסקס... כמו כן יש תקנון די ברור בכניסה לעמוד BLOGTV

0r0r

New member
המנה

תוכניות למבוגרים, כחוק באתר משודרות מהשעה 22:00 ויש לשים בכניסה אל התכנית הודעה שהוא מיועד לגיל 18+ (בהרשמה יש את האופציה) במידה ויש תכנית למבוגרים שלא משודרת בשעה המתאימה או אין בה הודעה שזה מיועד לגילאי 18+ מועברים להנהלה לטיפול (בדרך כלל ההנהלה פשוט מוסיפים את כיתוב האזהרה ובקשר לשעות מטפלים בדרכים שונות) תוכניות כאלה המשודרות כשהמצולם הוא מתחת לגיל 18 נסגרות כשהן מגיעות לידיעת ההנהלה

אבל אבל אבל

החדר שלי מיועד למבוגרים בלבד בשעות הלילה אבל אתה לא חושב שזה טיפשי להגביל?למה אם אני ארצה להיכנס במשך היום (תוך שמירה על החוקים של תפוז כמובן) יש איזושהי סיבה שלא אשדר? הרי הרעיון הוא שאנשים יכירו אנשים אחרים וכמובן למרות שכעת יש את האופציה להגדיר את החדר כחדר למבוגרים כשפתחתי את החדר לא ראיתי אופציה כזאת אז לא הגדרתי אותו ככזה ועוד פעם אני מעלה את העיניין של שידור של חדרים שבלילה מיועדים למבוגרים גם במשך היום תוך שמירה על כללי תפוז (פעמיים כשנכנסתי בצהריים משטרת הבלוג נכנסה להודיע לי ששידורים למבוגרים הם מעשר בלילה למרות שבאותו זמן לא קרה כלום בחדר אלא פשוט ישבנו קבוצה של אנשים דיברנו ושמענו מוסיקה בלי עירום ובלי כלום)

שמעי נחשית../images/Emo68.gif

אין לי בעיה בתוכן שלך, יש לך זכות לעשות מה שבא לך, אבל את בטח מבינה שלאחר שכולם מכירים אותך בתוך מארגנת הסנסציות הליליות יהיה לך קשה להעיף מעליך בשעות היום את אותם אלה שידרשו את התוכן של שעות הלילה, את תמצאי עצמך במלחמות וירטואליות מעייפות, וחבל לך. את צריכה להבין שקשה להתמודד מול הגל הזה של אנשי ה"תורידי, רוצים ציצי, נו כבר", אולי עדיף לך להשאיר את השידורים הליליים בלבד כי אחרת את תהיי מותשת מלנקות את החדר משדונים.

../images/Emo187.gif שומעת נחש?../images/Emo70.gif

אין לי בעיה בתוכן שלך, יש לך זכות לעשות מה שבא לך, אבל את בטח מבינה שלאחר שכולם מכירים אותך בתוך מארגנת הסנסציות הליליות יהיה לך קשה להעיף מעליך בשעות היום את אותם אלה שידרשו את התוכן של שעות הלילה, את תמצאי עצמך במלחמות וירטואליות מעייפות, וחבל לך. את צריכה להבין שקשה להתמודד מול הגל הזה של אנשי ה"תורידי, רוצים ציצי, נו כבר", אולי עדיף לך להשאיר את השידורים הליליים בלבד כי אחרת את תהיי מותשת מלנקות את החדר משדונים.

שיט למה זה יצא פעמיים../images/Emo5.gif

אולי יד הגורל.....

דרדסית מתוקה../images/Emo24.gif

אנילא מתייחסת לאנשים שמבקשים דברים שלא צריך בשעות היום ואני גם לא נכנסת למלחמות ווירטואליות מי שירצה יישאר מי שלא אז לאאני לא מעיפה אף אחד גם בלילה אם לא שמת לב (חוץ ממקרים שאנשים מתחילים להעליב את המשפחה שלי או לתת פרטים אישיים)

יוסי771

New member
צודק מאה אחוז!!!!

גם אני בדעה הנ"ל! "תפוז" זה אתר רציני וגדוש תוכן, אל תהפכו אותו לעוד אתר סקס!!!((לא חסר) כבדו את עצמכם! כבדו את הגולשים שעדיין שפויים בדעתם! ותפעילו את הבלוג tv בצורה מסוננת נקיה ומכובדת! תודה

TiptiponBoy

New member
יש להזכיר...

שידורי הסקס מתחילים רק מ20:00,יש חובה לשים את השלט של 18+ ומשתמשים שמפרים את הכללים מטופלים ע"י ההנהלה. חוץ מזה אין מה לעשות בנידון. העולם הוא לא תמיד "נקי ומכובד" (כמו שאומרים:גם המלכה אליזבט מפליצה),ומי שרוצה להראות מה שבא לו יעשה כראות עיניו בשעות המתאימות. אף אחד לא כאן מציג משהו נקי ומכובד לגמרי. אם אתם רוצים שידורים כאלה אפשר להצמיד את המצלמה והמיקרופון אל הטלויזיה ולהעביר שידור של הערוץ הראשון. (אני אשמח אם מישהו יעשה את זה,זה יכול להיות משעשע אבל חסר רייטינג) חוץ מזה שעדיין אין לגמרי מה לעשות בנידון,חוק הביטוי לא יעלם לו ועדיין מי שמאוד ירצה יוכל לראות את הדברים ה"מעניינים" יותר. גם בבלוגים הרגילים יש קטגוריה של 18+ וכל הסוגיה לא חדשה,אני לא מבין למה רק עכשיו כולם מתעוררים.

TiptiponBoy

New member
תיקון טעות בהודעה:

חוק הביטוי=חופש הביטוי* (ככה זה כשכותבים ב2 אתרים בו זמנית ומקפצים מאתר לאתר)....

ראסמי בושה

אם יש את הבלוגים האלה או איך שלא קוראים לזה שלא יהיו פה סוטים אני ממש לא רוצה שאחי יפתח תמחשב ויראה את זה בגיל 11 מה זה צריך להיות אל תתנו אישור לחדרים כאלה זה ממש זוועה

אזמה1

New member
תמשיכו ככה !!!

לכל המתחסדים (ובעיקר בעיקר מתחסדות) שדואגות (אני אמשיך בלשון נקבה מטעמי סימטריה) לילדיהן ולעצמן וחוששות מחשיפה לא נאותה. יש המון פורנו ברשת ורובו לא מוגן או בא עם הרבה הזהרות מקדימות כמו באתר הזה. לכל בן 11 שמשחק במחשב וניגש לאינטרנט יש גישה לתכנים לא חוקיים בעליל בין אם דרך תוכנות שיתוף (תריצו מילים בסגנון RAPE או TABOO בקזה ותקבלו מאות קבצים...) או באתרי פורנו למיניהם... לגבי האקסהביציוניזם ... יש לי הרגשה שהוא עמד על קצה הלשון של המון אנשים כבר הרבה זמן ואני שמח שסוף סוף יש לו ביטוי, אני מאמין שמדובר בדרך חיים אמיצה ואני מברך את כל אלו שששים לחשוף את עצמם (לווא דווקא פיזית) ולאנשים שמעדיפים להישאר בצד האנונימי של האינטרנט... רחמי... לכל פותחי החדרים שבכלל לא רוצים להתפשט ורק מחפשים שיחה נעימה (ועדיין לא להפסיד את הבונוס של חדר משלך + זכויות העפה +להיות תמיד מרכז העניינים בחדר) אני מציע להתעלם + לזרוק אנשים מטרידים (ויש המון כאלה) ולהמשיך לדבר על מה שבא לכם... אישית אני הצלחתי לדבר על פילוסופיה במשך ערב שלם (אמנם בסופו התפשטתי אבל זה כבר עניין שלי
)

A d O R E †

New member
ממתי מה שקשור לסקס

זה רמה נמוכה? בגלל שאת קבעת? גמני מאונן במצלמה!! סואו? ואני נהנה שכולם מסתכלים עליי ואומרים לי מה לעשות! זה הריאליטי שלי! וכן! אני משועמם!! משעמם לי וככה אני רוצה לבזבז את הזמן שלי עם אנשים שמשעמם להם גם ובגלל זה הם באים להסתכל! חוצמיזה את סתם ווייסטינג יור טיים עם ההדועה שלך כי זה לא ישנה שומדבר וסקס ימשיך להשתולל ברשת בכל מקום! ובלוגTV זה סתם עוד שעשוע..

זה כבר מוגזם מה שהולך פה!!!

אני יודע שחרשו על זה ואני יודע שאולי ענו על זה כמה פעמים אבל בחיאת רבאק מה זה?!!? בנות 12 משדרות ומבקשים מהן להתפשט?! אם אתם שמים שומרים תשימו אותם לפחות בכל חדר ולא בחדרים מסויימים נכנסים לחדרים של בנות 12 מתחילים לדבר איתם על סמים, על סקס מה הדבר הזה?! לאיזה מצב אנשים הגיעו?!

עופון טעים../images/Emo67.gif

אגב די התחלחלתי שראיתי פה ילדונת בת 15 (שנראת אגב כמו בת 30) מכינה עצמה כנראה לעתיד על במה ועמודים! אין לי בעיה עם שידורי הסקס לי יש בעיה עם הגיל, אני בגילה לקחתי ספר מסיפרייה!!! מה הפכנו להיות תגיד לי חוצלארץ? התוכנית של ריקי לייק כבר הפכה להיות לא ביזארית אלא מאוד קשורה בתרבות שלנו היום, מה שהפתיע אותי פעם לא מפתיע אותי כבר וזה מפחיד! אני רק מקווה שמישהו מלמעלה זה שהתחיל את כל הפרוייקט ישים לב שזה גם יכול להיות כלי פוגע, כי כל נערה ששרויה היום בלחצי חברה והתבגרות ורעבה ליחס ולמילים שירעיפו עליה כי "היא יפה", "כוסית" "גוף מהמם" ובתמורה נותנת שואו וממלמלת כי היא "אוהבת את זה"....לאן הגענו? ידעתי שיש סוף לתמימות אבל לא ידעתי כמה היא נעלמה...

את מדברת על בנות 15 .. אני מדבר

על בנות 12!!! מה היה להן בת מצווה?! מה הדבר הזה? אה ולא נדמה לי שיעשו משהו בקשר לזה כי... רייטינג = יותר פרסומות ליותר אנשים = יותר כסף וכמובן שהיום בתקשורת הדבר הכי חשוב הוא כסף

אתה צודק 100%

זה באמת עבר את הפרופורציות מתחיל לבאס כאן כל הילדות האלה ממש נדפקו וגם הבלוג פוליס עושים טובה עוף בתנור אולי תציל אותנו נוציא אותך מהתנור בתמורה ררררר הרבה זמן לא ביקרת אצלנו בוא תגיד שלום

למעלה