פשוט בושה.......

אודליה3

New member
אחרי כל מה שהם עשו...

לפי דעתי הם.. מאד חמודים..

הגרהS

New member
חחחח איזה חמודים ככה לעבוד על כולם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואודליה למה בושות????? חחחחח מה הקטע שלך מה בושות בזה אם מה שרשמת זה נכון, אז מגיע לשחקנים הקטנים קצת לצחוק אחרי ימים על גבי חודשים של עבודה!!!

shaililo

New member
אודליה...

מה הקטע שלך? לא אמרתי שאת ממציאה... אבל זה בול
שזה כזה רציני.. הם בסך הל השתעשעו ותפסיקי להתעצבן עליי כל שרשור נמאסת!

אודליה3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מממממעעענננננין מיייי נננימאססס פההה אני כבבבבבר לא יייכולהההה לדברררר מררררובבבב צחחחוווקק. אניייי ניימממאאאסתתיי?חחחחחחחחחח..חחחחחחחחחח.. ושי. בואי ניגמור עם זה מאמי טוב?

shaililo

New member
אני הפסקתי לריב עם אנשים...

טיפשים כאלו כבר מזמן... הבעיה שהם לא עוזבים אותך עד ש... אכלתם אותה!

הגרהS

New member
חחחחחח שי אני מכירה את זה

קשה להיפטר מילדים כאלה (אודליה לא לתקוף אותי זה עלייך אבל לא אישית, אלא מניסיון חיים עם אחת אחרת אז ארצה! לא לתקוף!)

הגרהS

New member
חחחחחח שי אני מכירה את זה

קשה להיפטר מילדים כאלה (אודליה לא לתקוף אותי זה עלייך אבל לא אישית, אלא מניסיון חיים עם אחת אחרת אז ארצה! לא לתקוף!)

emma radcliffe

New member
טוב יאללה

משכיני שלום! תפסיקו לריב או שאני לא יודעת מה פשוט תפסיקו ודברו על דברים שקשורים כמו.. כמה חמודים הם... וממש מגיע להם להשתעשע... ועל כמה שדניאל מושלם!... (שלא תעיזו להגיד משהו רע עליו או שאני אתחיל לריב פה!)

emma radcliffe

New member
טוב בואו נדבר על זה...

בגלל שאני הצעתי לדבר על משהו אחר אני אתחיל את השיחה... כמו שכולכם יודעים או לא יודעים... דניאל ודייויד נמצאים עכשיו בטוקיו (איזה כיף למעריצות
זה מה שהן...) מה זה צריך להיות... מה יש להם לעשות בטוקיו... לא שהם יכלו לשלוח אותם לפה.... טוב אני מבינה למה לא אבל בכל זאת תרחמו עליינו קצת... במיוחד עליי... וחחחחח מה דעתכם על העונש שהביאו לרופרט על מה שהוא אמר... חחח נקרעתי כששמעתי על זה... הוספתי תמונה של דניאל בטוקיו... לא רואים טוב כל כך אבל כל הקטע שההורים שלו מאחוריו...

למעלה