חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואודליה למה בושות????? חחחחח מה הקטע שלך מה בושות בזה אם מה שרשמת זה נכון, אז מגיע לשחקנים הקטנים קצת לצחוק אחרי ימים על גבי חודשים של עבודה!!!
מממממעעענננננין מיייי נננימאססס פההה אני כבבבבבר לא יייכולהההה לדברררר מררררובבבב צחחחוווקק. אניייי ניימממאאאסתתיי?חחחחחחחחחח..חחחחחחחחחח.. ושי. בואי ניגמור עם זה מאמי טוב?
משכיני שלום! תפסיקו לריב או שאני לא יודעת מה פשוט תפסיקו ודברו על דברים שקשורים כמו.. כמה חמודים הם... וממש מגיע להם להשתעשע... ועל כמה שדניאל מושלם!... (שלא תעיזו להגיד משהו רע עליו או שאני אתחיל לריב פה!)
בגלל שאני הצעתי לדבר על משהו אחר אני אתחיל את השיחה... כמו שכולכם יודעים או לא יודעים... דניאל ודייויד נמצאים עכשיו בטוקיו (איזה כיף למעריצות
זה מה שהן...) מה זה צריך להיות... מה יש להם לעשות בטוקיו... לא שהם יכלו לשלוח אותם לפה.... טוב אני מבינה למה לא אבל בכל זאת תרחמו עליינו קצת... במיוחד עליי... וחחחחח מה דעתכם על העונש שהביאו לרופרט על מה שהוא אמר... חחח נקרעתי כששמעתי על זה... הוספתי תמונה של דניאל בטוקיו... לא רואים טוב כל כך אבל כל הקטע שההורים שלו מאחוריו...