פשוט בושה.......

אודליה3

New member
פשוט בושה.......

דניאל רדקליף,שמשחק את הארי פוטר,הוא שובב לא קטן. הוא גם אחרי לרוב המתיחות שהיו על הסט תוך כדי צילומים.חוץ מלשנות לרוב השחקנים את השפה על צג מכשיר הסלולרי שלהם מאנגלית לתורכית,הוא היתעסק גם בתעלולים מורכבים יותר.למאפרת הסט היה מכשיר ליצירת מדבקות,ודניאל,רופרט גרינט(רון)ואמה ווטסון(הרמיוני)הדפיסו מיספר מדבקות עליהן היה כתוב "תיבעטו בי","תיצבטו בי","תנשקו אותי" ועוד. הם בחרו להדביק את המדבקות על גבו של רובי קולטריין,שמגלם בסרט את האגריד.מי שמכיר את קולטריין יודע שמדובר בבחור ענק עם גב רחב שיכול להכיל המון מדבקות.לקח לקולטריין זמן להבין למה מנשקים אותו,צובטים אותו ובועטים בו.מה שהסגיר את האשמים היתה העובדה שהם לא הצליחו להפסיק לצחוק רוב זמן הצילומים.

../images/Emo14.gifתני לי להיות בטוחה....

זה אכן קשקושבלבוש.. כי...מהצד הפסיכולוגי של העניין.. "הם ילדים אחרי הכל אז זכותם לשחק תוך כדי הצילומימים...." מההיבט הילדותי של הסיפור: "הם סתם עשו קשקושבלבושים בפלאפונים של השחקנים/בגב של רובי/על הסט/וואטאבר.. פפפפההההההההההההההה

אודליה3

New member
אז את תגידי שזה..

קשקושבלבושים הם עשו את זה. וזה לא יפה מיצידם. ואין להם זכות להתעלל על רובי.. (ניסחפתי?)

shaililo

New member
דבר אחד להגיד...

שטויות!!! מאיפה הבאת את זה? מהדמיון? הלוואי שלי היה דמיון כל כך מפותח.

אודליה3

New member
../images/Emo46.gifכמובן שי... איך לא ניחשתי? ../images/Emo46.gif

כל דבר שאני אומרת . פיתאום צצה לה שי בכבודה ובעצמה. ומטיחה דברים נגדי.
ושי. אולי תסתמי פעם אחת ותתפקי?

shaililo

New member
סליחה?

מי את שתגידי לי לסתום? אני רק אומרת את דעתי לשם כך נוצר הפורום כדי שאנשים יגידו את דעתם... ואין לי שום דבר נגדך אבל נראה שיש לך משהו נגדי... אז... זה לא אכפת לי ואת יכולהה.... לקפוץ לי :)

shaililo

New member
לא זה דיי נהרס לי...

הייתי צריכה לשנות כמה פעמים כי זה התפקשש

i l0ve u

New member
טוב ככה...

גם אני קראתי את זה מהעיתון ככה שאודליה לא המציאה את זה ... זה היה או במעריב לנוער או ראש 1 לא זוכרת... ותפסיקו לריב נו באמת...

emma radcliffe

New member
lol ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח איזה חמודים.... מאיפה קראתם את זה?! מאיזה תאריך העיתון? חחחח תרגעו מה אתן רבות... וחוץ מזה כמו שמישהו פה אמר.. הם בסך הכל ילדים והם עושים את זה בצחוק.. זה לא שהם מתעללים בו... הם פשוט צוחקים איתו... חחח איזה חמודים... דרך אגב... נכון רופרט כל הזמן התלהב שהמורים מתחנפים אליו... אז הגיע הזמן שלו לשלם על זה... ראיתי ראיון של דייויד הימן ודניאל רדקליף בטוקיו (כי הם נמצאים עכשיו בטוקיו) אז דייויד אמר שרופרט קיבל ריתוק מהביצפר וגם הוא קיבל עונש לנקות את המגרש כדורגל של הביצפר בגלל מה שהוא אמר על המורים...

emma radcliffe

New member
נ.ב

זה לא התרגיל היחיד שדניאל עשה... קראתי גם שהוא לקח מהחדר איפור דם מזוייף הוא שם את זה בפה ונשכב על המדרגות כאילו שהוא נפל מהמדרגות והתעלף... הצוות רדף אחריו שבועות על זה... חחח איזה מאמי.... בדיוק מה שהתכוונתי לעשות בטיול השנתי רק בנוסח אחר... הוא כזה חמוד!!! וחבל לכם על הזמן כמה מעריצות יש לו בטוקיו.. אם הוא היה מגיע לארץ נראה לי היו רק איזה 10 בנות שהיו רצות אחריו וזהו... למה הוא הולך לטוקיו ולא בא לישראל למה?!?!?!?!?! חוצפה!

למעלה