"פרת משה רבנו"

איזיקו

New member
"פרת משה רבנו"

למה קוראים לה כך? ומדוע מכנה אותה ביאליק (בשיר "זהר") "בן סוסו של משה רבנו"? תודה.

איזיקו

New member
אה ../images/Emo9.gif

כעת מצאתי שדובר פה בעבר הרחוק אודותיה (אלי), ומצאתי הסבר. סוף הודעה חדשה, בחיפוש מתקדם תחילה. בכל זאת למעוניינים - כאן. תודה וסליחה, שבוע טוב.

איזיקו

New member
כמו תמיד

איזיקו

New member
מושית שבע (הנקודות)

גלגולו של כינוי (ומסתבר שהיא בכלל יש לה 8 נקודות). מצחיק. בילדותי מאוד אהבתי לשחק עם החיפושית הזו. אך מדוע עיקום השפתיים בפרצוף? חומייני מול פרת משה רבנו, מי לוקח? ברור שחומייני אוכל אותה לארוחת בוקר, לא? מושית שבע כל כך תמימה נעבעך, פגיעה, חיפושית מזן יהודי. לעומתה בא חומייני עם נשקו, הגרעין הקשה.

מוּסקט

New member
זוכר איך פעם

היו המוווון חומייני'ס? היום עפעס, הם די נדירים. בכולופן, אז - כשהיו המון, נקלע אחד לא פיקח במיוחד לאבקת הכביסה שלי. שבועיים גרפתי אבקה מסביבו כי הגעיל אותי להתעסק איתו. בתום השבועיים הוא התנוסס על תלולית אבקת כביסה, כולו מאובק ודבוק בדטרגנטים, עם תהום מסביב. אמרתי לעצמי "נו די, קחי אותו מפה, הוא כבר מת מרוב ריח אורנים" - ולקחתי. זרקתי אותו עם מעט אבקת כביסה לכיור הכלים שהיה רטוב... ומה לדעתך קרה? נכון - הוא התנער מהאבקה והמשיך ללכת כאילו לא עברו שבועיים...

hillelg

New member
ידוע שג'וקים הם החיה העמידה ביותר

במובן מסוים, הם המנצחים הגדולים של האבולוציה. יחי הג'וקים!

ב-TIME התעסקו עם זה פעם

בדקו מה היצורים בעלי העמידות הגבוהה ביותר ומצאו שלושה, כולם דוחים במיוחד: הג'וק, החולדה והאדם.

hillelg

New member
ידוע שג'וקים הם החיה העמידה ביותר

במובן מסוים, הם המנצחים הגדולים של האבולוציה. יחי הג'וקים!

איזיקו

New member
../images/Emo13.gif

זו חיפושית עם אופי. ואחרי מכונת הכביסה, גם עם יופי וריח אורנים.

גנגי

New member
לא הבנת - "מושית שבע הנקודות."

ראית את הנקודה בסוף ה"מושית שבע הנקודות."? זו הנקודה שחסרה לך!

ואם הפרה זכתה לשם הרשמי מושית

מהו שמו הרשמי של חומייני? וכמובן, השיר המופלא על פרת משה רבנו: פרת משה רבנו בקול התאוננה, שיש לה שם מאוד ארוך והיא הרי קטנה. לכן היא מבקשת, אם זה לא קשה, פשוט מאוד לקרוא לה מרת פרת משה. פרת משה רבנו הצטערה נורא, השם נראה לא מתאים, חושבים שהיא פרה. לכן היא מבקשת, אם זה לא קשה, פשוט מאוד לקרוא לה החברה משה. פרת משה רבנו חשבה שזה טיפשי, משה זה שם של בחורים, ולא של חיפושית. לכן היא מבקשת, עכשיו מכל אחד, פשוט לקרוא לה: "בואי", והיא תבוא מיד.

D o r o t h y

New member
יש עוד שיר../images/Emo15.gif

פעם היתה לי חיפושית חיפושית כזו קטנה יוכבד לה קראתי ולשם זה היא ענתה שמתי אותה בתוך קופסה קופסה של גפרורים אך אמא את הקופסה פתחה והחיפושית ברחה, ברחה אמא אמרה לי לא לבכות כי יש מלאן חיפושיות ודאי אמצא אחת.. הסתכלתי לצדדי, את מי ראיתי לפני? יוכבד! הביטה בעיני כאילו היא אומרת "נשכח הכל ודי" האחיינים שלי מתים על השיר הזה.

וגם...

1,2,3 4,5,6 7,8,9 10,11 12 פרות משה יצאו לפיקניק 12 פרות קפצו על חבל עד אשר נפלו אל תוך הזבל פרות משה יצאו לפיקניק ישבו ודיסקסו כמה קשה להיות היום או לא להיות פרת משה פרות משה יצאו לפיקניק!!!

למעלה