פרשת מאדוף חדשה

אגס 10

New member
אני ממש לא צריך לקנות את סיפורי המעשיות

אני מכיר אותו ואת מה שהולך מסביבו אישית. אל תעשה אותי כזה לא רציני שמדבר על סיפורי מויפת... כשאני מדבר על משהו אני יודע אותו בבירור.

אגס 10

New member
אגב

כבר מזמן לא כותבים עליו רק בעיתונות החרדית,רק אתמול היתה עליו תוכנית בערוץ 10 ובארכיון אצלי יש הרבה כתבות עליו כולם מערוצי התקשורת והעיתונות החילוניים. הנה הקישור לתוכנית מאמש. http://docu.nana10.co.il/Article/?ArticleID=605531&sid=186

פירר הוא היחיד שעוקב אחר הישגים של רופאים

למשל, שאלה פשוטה, מי מנתח הלב בעל אחוז הכישלונות הנמוך ביותר בארץ? באיזו מחלקה אורתופדית יש הכי פחות פשלות? אף אחד לא יודע, אף אחד לא מנהל מעקב. אולי כל מנתח יודע לגבי עצמו אבל הוא לא ישתף זאת עם איש, וממילא לא ניתן להשוות. ההסתדרות הרפואית (ועד העובדים של הרופאים) מונעת ממשרד הבריאות לנהל מעקב אחר נתונים בסיסיים אלה, והיחיד שעושה זאת הוא פירר שמנתח ומסכם את כל המקרים שמגיעים אליו, וכך הוא יכול לנפות מהרשימות שלו רופאים גרועים. רן רזניק כתב על זה המון בעיתון הארץ בשנים האחרונות.

mister xy

New member
צפיתי בכתבה הזו

אכן, עושה רושם שמדובר באדם משכמו ומעלה.

אגס 10

New member
אתה לא צודק

הוא הקים ארגון מסודר שנקרא עזרה למרפא שעסק בייעוץ רפואי,זה לא היה שמועות,זה ארגון מסודר. את הארגון הוא הקים אחרי שהוא ידע לייעץ. ועובדה שגדולי הרופאים בעולם מתייעצים איתו וחוות דעת שלו נחשבת אצל כולם. אני מסכים איתך לגבי התרבות החרדית הכללית שמתעלמת ממקצועיות בכלל,אצל פירר זה שונה. ואגב הבן אדם מעולם לא לקח שקל מחולה על מתן הייעוץ או הסיוע.

mister xy

New member
אבל מאיפה הוא ידע לייעץ

רק מזה שפנו אליו עוד ועוד אנשים ובמשך הזמן הוא למד עוד ועוד עד שהגיע לאן שהגיע. אני מדבר על אותם אנשים שפנו אליו בתקופה הזו, שבחלק מהמקרים זה היה חוסר אחריות לפנות לגורם בלתי מקצועי.

לפי מה שקראתי ושמעתי

פירר בתחילת דרכו היה רק מפנה לרופאים. (כמו בני פישר) כשהיו מקרים קשים ובעיקר טיסות לרופאים בחו"ל, היה נכנס לעובי הקורה ומטפל אישית בתיק הרפואי של החולים, הוא אישית ייצג חולים מול הרופאים שלהם, ופעם אחר פעם נדהמו מהתמצאותו בתחום. שם הוא רכש את נסיונו בייעוץ רפואי, לא מול חולים, אלא מול רופאים ופרופסורים בכירים ביותר, כשהרשה לעצמו לייעץ ישירות לחולים, היו לו כבר כתפיים רחבות דיים. הוא גדול האדם הזה, פשוט ענק.

אגס 10

New member
יש הבדל גדול

בני אכן בעל קשרים טובים עם רופאים וזה עיקר מיוחדתו לסדר ולהמליץ על רופאים טובים פירר מלבד כל זאת גם נחשב למייעץ רפואי מהמדרגה הראשונה שגדולי הרופאים סומכים על חוות דעתו הרפואית בעיניים עצומות.

סוג ב

New member
הבנתי. תודה.

ולך לישון כבר, אין לך חיים???

מספרים. יש ספר שקוראים לו האריסון

הנה קישור לאתר של הספר. תורידו אותו, תקראו אותו ותדעו כמו כל רופא. (אם אי אפשר להוריד משם תחפשו ברפידשר) יותר מזה, סטודנטים לרפואה מכל הארץ התאגדו כדי לתרגם את הספר. תחפשו את התרגום. אחותי הייתה אחת המתרגמות. אגב הספר הזה הוא לרפואה פנימית. יש ספרים לילדים ויש לכירוגיה. לא בשמים היא ולא בארץ מתחת כי אם בפיך ובלבבך לעשותו.

JustMe201

New member
אפרופו פירר..

הוא אדם שפגע עם חוסר המקצועיות שלו, בלא מעט אנשים. לי במשפחה, יש מישהו שנכה עד היום בגלל פירר! הוא נתן לרופאים הישראלים להתנסות עליו. ואני מכירה לא מעט כאלה. לצערי הרב, זה כמעט ולא נודע בציבור. אחרי שאנחנו נפגענו ממנו קשות (!) פנינו לאדמו"ר מבעלזא, והוא אמר שהוא לא יכול לעשות כלום בנידון. אז בבקשה, פעם הבאה לפני שאתם ממליצים עליו, תזכרו שהוא לא למד מעולם! והמידע שהוא מוסר - מלווה באין ספור אינטרסים אישיים, וכללים!!! לצערי, אנחנו שילמנו מחיר כבד בשביל לדעת את זה.

mister xy

New member
כתבת דברים חמורים מאוד

חבל שאין אפשרות לאמת ולעמת...

JustMe201

New member
אני מוכנה גם לאמת, וגם להתעמת!

לצערי הרב, משפחתי ,ושאר המשפחות פחדו לצאת נגדו. אני מוכנה להביא לך מכתב מאד הפרופסורים הגדולים בעולם שנסענו אליו לטיפול בארה"ב. שכותב שהרופא שפירר שלח לנו - בכלל לא מתאים לטפל בבעיה שלנו. אה, ושכחתי כמובן ששילמנו לרופא 10,000$ "מתחת לשולחן".. (וגם בני פישר - ידו טמונה בצלחת..) לצערי, הנושא הזה מרגיז אותי, וכואב לי מאד. אבל אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לפתוח את הנושא אני הראשונה שאבוא להעיד. הנזק שעברנו בגללו הוא בלתי הפיך.

לא צריך להסחף

"יועצי ההשקעות" בבנק עובדים בשביל הבנק ולמען הבנק ואך ורק למען הבנק, ואין לנו על מי להשען אלא על שכלינו הישר. אבל בכללי זה נכון שחרדים בטוחים שהם יודעים הכל יותר טוב מכולם, מהתלמוד כמובן, וזהו חטא היוהרא.

mister xy

New member
ומה יעשה מי שלא ניחן בשכל ישר?

זאת אומרת מי שלא מבין כלום בענייני השקעות? עדיף שילך ליועץ השקעות (ולאו דוקא בבנק) במקום לאיזה מאכער / חאפער / מייבין. כולם יודעים שיועצי ההשקעות מקבלים "הוראות מלמעלה" אבל בסופו של דבר אכפת להם גם טובת הלקוח (בעדיפות שניה כמובן) כך שייעוץ השקעות זה הפתרון הכי טוב לאזרח הקטן והמתחיל.

למעלה