פרשת השבוע

שמלת תחרה1

Well-known member
בימינה ותקווה חדשה יש 12 חברים שהולכים להקים לנו ממשלה שתסכן את ישראל.
בפרשת השבוע מסופר על 12 המרגלים שהוציאו דיבת הארץ רעה. שניים מתוכם, יהושע וכלב, מרדו בעצת המרגלים והצילו את המצב. "וְעַבְדִּי כָלֵב עֵקֶב הָיְתָה רוּחַ אַחֶרֶת עִמּוֹ"...

מי יהיו יהושע וכלב של העידן החדש?

Harrington

Well-known member
מנהל
אינשאללה יימצאו :). אם כי אני לא באמת בטוח שנזדקק להם בסופו של דבר. נכון לרגע זה לפחות, אין ללפיד&בנט ממשלה. מה יקרה מחר אינני יודע. גם לא עד כמה הדיווחים של היום אמיתיים או מומצאים לצורך ההצגה. אבל בתכל'ס גם אם לא יימצאו הצדיקים הדרושים (שאגב, לא בטוח שבנסיבות העניין ראוי לכנותם צדיקים), הסירי דאגה מליבך. הכל יהיה בסדר בסופו של דבר. יש מי שמכוון את העולם והוא לחלוטין יודע מה הוא עושה.

שמלת תחרה1

Well-known member
אינשאללה יימצאו :). אם כי אני לא באמת בטוח שנזדקק להם בסופו של דבר. נכון לרגע זה לפחות, אין ללפיד&בנט ממשלה. מה יקרה מחר אינני יודע. גם לא עד כמה הדיווחים של היום אמיתיים או מומצאים לצורך ההצגה. אבל בתכל'ס גם אם לא יימצאו הצדיקים הדרושים (שאגב, לא בטוח שבנסיבות העניין ראוי לכנותם צדיקים), הסירי דאגה מליבך. הכל יהיה בסדר בסופו של דבר. יש מי שמכוון את העולם והוא לחלוטין יודע מה הוא עושה.
יש מי שמכוון את העולם.
יחד אם זאת אם לא נדאג לארצנו, יאכלו אותה.
("אם אין אני לי מי לי")

Harrington

Well-known member
מנהל
יש מי שמכוון את העולם.
יחד אם זאת אם לא נדאג לארצנו, יאכלו אותה.
("אם אין אני לי מי לי")
בוודאי שנדאג לארצנו, אבל נדאג במובן של נטפל, לא במובן של חשש.
הרי ברור לחלוטין שמבחינה מדינית שום דבר לא ישתנה עם הממשלה החדשה (אם אכן תקום). זה פשוט לא עומד כלל על הפרק. אגב, גם אם הייתה ממשלת שמאל פרופר שום דבר מבחינה מדינית לא היה משתנה. זה כלל לא תלוי בהנהגה מהצד שלנו אלא בצד השני. מה שכן יכולים לבצע בו שינויים אלו ענייני דת-מדינה בעיקר.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
בימינה ותקווה חדשה יש 12 חברים שהולכים להקים לנו ממשלה שתסכן את ישראל.
בפרשת השבוע מסופר על 12 המרגלים שהוציאו דיבת הארץ רעה. שניים מתוכם, יהושע וכלב, מרדו בעצת המרגלים והצילו את המצב. "וְעַבְדִּי כָלֵב עֵקֶב הָיְתָה רוּחַ אַחֶרֶת עִמּוֹ"...

חחחחחחח, מה זה אהבתי את הפוסט שלך.
ראי בתמונה המצורפת את האנשים ש"מסכנים" את מדינת ישראל.
מה שמצחיק יותר שאת מביאה את "פרשת השבוע" מהמיתולוגיה היהודית.
נכון, עד "It ain't over till the fat lady sings", אבל כשזה יקרה בע"ה....:) :)
אני מאחל לך ולחברך הרבה שעות של שפיות ונחת במקום שעות של דיכאון.

1111_.jpg

כוכבית מצויה

Well-known member
חחחחחחח, מה זה אהבתי את הפוסט שלך.
ראי בתמונה המצורפת את האנשים ש"מסכנים" את מדינת ישראל.
מה שמצחיק יותר שאת מביאה את "פרשת השבוע" מהמיתולוגיה היהודית.
נכון, עד "It ain't over till the fat lady sings", אבל כשזה יקרה בע"ה....:) :)
אני מאחל לך ולחברך הרבה שעות של שפיות ונחת במקום שעות של דיכאון.

צפה בקובץ המצורף 24319
צה"ל כבר שנים לא מצליח להדביר את הירי מעזה, המשטרה אפילו לא נסתה לעצור את פרעות הגיס החמישי, היותו של אדם בתפקיד בכיר בשני הארגונים האלה לא מעידה כהוא זה על מסוכנותו למדינה.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
צה"ל כבר שנים לא מצליח להדביר את הירי מעזה, המשטרה אפילו לא נסתה לעצור את פרעות הגיס החמישי, היותו של אדם בתפקיד בכיר בשני הארגונים האלה לא מעידה כהוא זה על מסוכנותו למדינה.
את צודקת. אלו שבתמונה יצילו אותנו. 1111_.jpg

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אין קשר בין התגובה שלך להודעה עליה אתה מגיב.
אני לא התייחסתי לשאלה מי יציל אותנו רק לכך שהקריטריון שהוצג לא מנבא כלום.
צה"ל פועל בהתאם להנחיות הממשלה. אם הוא לא מצליח "להדביר את הירי מעזה" כדברייך , זו בעיה של הממשלה [של אלו שהופיען בתמונה.]
גם המשטרה פועלת בהתאם להנחיות השר הממונה לביטחון פנים. גם הוא מופיע בתמונה.
מסקנה - גם בצבא וגם במשטרה כיהנו אנשים טובים, איכותיים, משכמם ומעלה.
הקריטריון ששהוצג ברשימה שצרפתי, לגבי אנשי שנקראים על ידי הימנמנים נמוכי המצח "כשמאלנים בוגדים" בהחלט מייצג.

כולי תיקווה שכעת הבנת את הקשר.

אם עדיין לא הבנת, אנא, אל תתביישי, ושאלי מה לא ברור לך.
אשמח להשיב.

Harrington

Well-known member
מנהל
צה"ל פועל בהתאם להנחיות הממשלה. אם הוא לא מצליח "להדביר את הירי מעזה" כדברייך , זו בעיה של הממשלה [של אלו שהופיען בתמונה.]
אין שום קשר בין האקסיומות הראשונות, איתן אני מסכים אם כי חלקית בלבד (ברוב המקרים ניתן חופש פעולה למפקדים הבכירים, בוודאי כך במשטרה אך גם בצה"ל), למה שאתה מגדיר כ"מסקנה". יכול (אני לא אומר שזה המצב, אבל תיאורטית) להיות מצב בו כל השוטרים/חיילים והמפקדים הם אנשי ביצוע גרועים שבגרועים, על אף שהגופים האלו כפופים לדרג המדיני. אין שום קשר סיבתי בין שני הדברים האלה.

לא הסתכלתי על מה הגבת בדיוק או מה הדיון ביניכם. מגיב רק על הפיסקה הנ"ל.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אין שום קשר בין האקסיומות הראשונות, איתן אני מסכים אם כי חלקית בלבד (ברוב המקרים ניתן חופש פעולה למפקדים הבכירים, בוודאי כך במשטרה אך גם בצה"ל), למה שאתה מגדיר כ"מסקנה". יכול (אני לא אומר שזה המצב, אבל תיאורטית) להיות מצב בו כל השוטרים/חיילים והמפקדים הם אנשי ביצוע גרועים שבגרועים, על אף שהגופים האלו כפופים לדרג המדיני. אין שום קשר סיבתי בין שני הדברים האלה.

לא הסתכלתי על מה הגבת בדיוק או מה הדיון ביניכם. מגיב רק על הפיסקה הנ"ל.
חחחחחחחחחחחחח מעניין שלא כתבת ש אחרי שקראתי - צה"ל - הפסקתי לקרוא את ההמשך. :) ואללה זכיתי.
המסקנה הברורה היא , האנשים שמופיעים ברשימת "השמאלנים הבוגדים שירכיבו את ממשלת השינוי" הם משכמם ומעלה. מלח הארץ.
זה יהיה ברור עוד יותר במידה והחוליגנים הימנמים נמוכי המצח ירגעו ותוקם ממשלת "שינוי" שפויה שתחזיר את המדינה לשפיות.

Harrington

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחח מעניין שלא כתבת ש אחרי שקראתי - צה"ל - הפסקתי לקרוא את ההמשך.
כשאין סיבה להפסיק לקרוא אין סיבה לעשות זאת. כנרה שזה נובע מכך שהגבתי על משהו שלכתחילה לא היה מיועד לי, אחרת חזקה עליך שהיא הייתה מתחילה כרגיל ומבחינתי ההתייחסות אליה הייתה בהתאם.
המסקנה הברורה היא
אין מסקנה ברורה מאחר וכאמור, אין קשר בין הדברים.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
כשאין סיבה להפסיק לקרוא אין סיבה לעשות זאת. כנרה שזה נובע מכך שהגבתי על משהו שלכתחילה לא היה מיועד לי, אחרת חזקה עליך שהיא הייתה מתחילה כרגיל ומבחינתי ההתייחסות אליה הייתה בהתאם.

אין מסקנה ברורה מאחר וכאמור, אין קשר בין הדברים.
אצלנו נהוג לומר - "אמרת ונשארת בחיים". זול זיין.

כוכבית מצויה

Well-known member
הקריטריון ששהוצג ברשימה שצרפתי, לגבי אנשי שנקראים על ידי הימנמנים נמוכי המצח "כשמאלנים בוגדים" בהחלט מייצג.

כולי תיקווה שכעת הבנת את הקשר.

אם עדיין לא הבנת, אנא, אל תתביישי, ושאלי מה לא ברור לך.
אשמח להשיב.
אין קשר בין העובדות שציינת למסקנה על איכות האנשים.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מסתכל על השם האחרון ברשימה ועצוב. שאדם כזה יכול היה להגיע לדרגה כל כך גבוהה בצה"ל. פשוט עצוב. אין אלא להודות לקב"ה שהוא כבר לא שם ולקוות שיסולק גם מבית נבחרי העם במהרה בימינו.
ברורררררררררררר יש אלוהים . שכחת ?
נו,, תן לפשיסט שבך לצאת החוצה ותן לו איזה "ברכה".....
קטן עליך

Harrington

Well-known member
מנהל
למעלה