פרשת גולן נפתחת שוב.

XמX של Wון

Well-known member
שתי מתלוננות מפרשת "משחקי חברה", אשר במרכזה עומד הזמר המצליח, ערערו על סגירת התיק. לטענת עורכות הדין המייצגות אותן, בחקירת המשטרה נפלו פגמים רבים, כאשר גולן עצמו זכה ל"הנחת סלב"

כמחווים את הפרשיה, הרגשתם
"הנחת סלב"
או התנהלות נכונה?

דיברגנט חדש

Well-known member
שתי מתלוננות מפרשת "משחקי חברה", אשר במרכזה עומד הזמר המצליח, ערערו על סגירת התיק. לטענת עורכות הדין המייצגות אותן, בחקירת המשטרה נפלו פגמים רבים, כאשר גולן עצמו זכה ל"הנחת סלב"

"הנחת סלב"
או התנהלות נכונה?
אני מניח שאם אביו לא היה לוקח את כל האשמה עליו, הוא היה חוטף.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

"הנחת סלב"
או התנהלות נכונה?
החבל מתהדק סביב צווארו.
נראה לי שהפעם איכשהו הוא יצטרך לתת את הדין.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זה כולה ערעור על סגירת התיק. מכאן ועד ליום שיצטרך לתת את הדין, אם זה יקרה, יש עוד חתיכת מרחק.
כולה? לא יודע מה זה כולה.
יש פה נערות אשר מתלוננות שהחוקרים בזמנו לא התייחסו אליהן מספיק
מדובר פה על עבירות אינוס ומעשי סדום בנערות צעירות.
תעשיה שלמה שנועדה לצוד נערות צעירות לשם ביצוע מעשה מיני איתן
זה בערך אותו סיפור שהיה עם ג'פרי אפשטיין זה שהתאבד בכלאו בUSA.

Harrington

Well-known member
מנהל
כולה? לא יודע מה זה כולה.
יש פה נערות אשר מתלוננות שהחוקרים בזמנו לא התייחסו אליהן מספיק
מדובר פה על עבירות אינוס ומעשי סדום בנערות צעירות.
תעשיה שלמה שנועדה לצוד נערות צעירות לשם ביצוע מעשה מיני איתן
זה בערך אותו סיפור שהיה עם ג'פרי אפשטיין זה שהתאבד בכלאו בUSA.
לא ממש דומה לאפשטיין אבל זה לא משנה. כאמור, זה בס"ה ערעור על סגירת תיק. כעת יתנהל דיון בסוגיה הזאת. אם הערעור יתקבל, התיק ייפתח ויבוצעו פעולות חקירה נוספות. רק אם לאחריהן יתברר שיש איזשהו מידע חדש או שונה מהמסקנות שהגיעו אליהן בפעם הקודמת, התיק ימשיך הלאה ותישקל העמדתו לדין. בקיצור כאמור מעלה, עוד חזון למועד.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא ממש דומה לאפשטיין אבל זה לא משנה. כאמור, זה בס"ה ערעור על סגירת תיק. כעת יתנהל דיון בסוגיה הזאת. אם הערעור יתקבל, התיק ייפתח ויבוצעו פעולות חקירה נוספות. רק אם לאחריהן יתברר שיש איזשהו מידע חדש או שונה מהמסקנות שהגיעו אליהן בפעם הקודמת, התיק ימשיך הלאה ותישקל העמדתו לדין. בקיצור כאמור מעלה, עוד חזון למועד.
איני חולק על דבריך, רק מתוך נסיון בכמה אירועים שבהם ראינו כיצד התקשורת עובדת כשהיא מנסה ללבות את הענינים, אני חושב שצפויה לגולן הפתעה.
אני במקומו לא הייתי ישן בשקט.

ריקי זו אני

Well-known member
אני מבקשת לאכזב פה לא מעטים... אבל בישראל אין משטרה...
יש לובשי מדי שוטרים ויש רכבים שנראים כמו...
ובניינים וכאלה - משטרה? לצערנו הגדול - בישראל אין...!!!

למעלה